Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gilette Venus Snap Embrace & Olaz

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz_zpsnclpkayk.png

Elke dag gebruik ik een scheermesje en ik vind het dan wel zo prettig als dit een fijne is. Sinds jaar en dag gebruik ik al de mesjes van Venus. Toen ik begon met scheren waren de mesjes van Venus natuurlijk heel anders en minder comfortabel dan tegenwoordig. Maar de mesjes zijn tegenwoordig zo dat scheren geen enkel probleem meer hoeft te zijn. Venus komt dit voorjaar met weer twee nieuwe varianten, de Venus Snap en Olaz in een nieuwe geur!

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz1_zpsndnlfwdz.png

Sinds ik me kan heugen gebruik ik Venus scheermesjes, toen waren het nog hele simpele met misschien met 2 of 3 mesjes. Tegenwoordig zitten er allemaal toeters en bellen op de scheermesjes die het scheercomfort vergroten. Gelkussentjes, meerdere mesjes, scheerzeep en je kan het zo gek niet verzinnen. Maar ik ben wel blij met deze ontwikkeling, want het werkt écht. Maar waar ze nog niet eerder aan hadden gewerkt is het formaat. Vandaar dat er nu de Venus Snap Embrace is, een handig zakformaat scheermesje die je gemakkelijk met je mee kan nemen. En een nieuwe geur in de Olaz variant, namelijk een Sugarberry geur!

Hieronder nog even een paar beloftes van de Venus scheermesjes:

 • de mesjes blijven voortdurend in contact met de huid voor een nauwkeurig scheerresultaat
 • het volgt perfect de vormen van een vrouwenlichaam zodat het overal bij kan
 • de beschermende kussentjes zorgen voor een zachte scheerbeurt

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz2_zpsr3m3dv7a.png

Gilette Venus Snap Embrace – € 14,99

Vrouwen zijn continu onderweg, soms is het dan wel fijn een scheermesje bij je te hebben. Ik zal hem zeker niet meteen in mijn handtas gooien, maar voor een weekendje weg of als je ergens gaat slapen voor een nachtje vind ik het wel heel erg handig. In de zomer slaap je wel eens ergens en dat vind ik het wel fijn om mijn oksels bijvoorbeeld netjes te kunnen bijwerken.

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz3_zpslkgm6vzy.png

Een groot scheermesje is niet altijd even handig mee te nemen. Voorheen als ik een weekend naar Danny ging moest ik mijn scheermesje in een boterhamzakje doen en vaak paste dat net niet. En hem los in de tas te doen vond ik ook niet zo een prettig idee. De Venus Snap is dus echt een hele handige oplossing, hij is klein en compact en wordt geleverd in een handig doosje waar je hem in kan bewaren!

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz4_zpst7d4hlky.png

Het scheerkopje is gewoon het kopje wat we gewend zijn. Op de Snap vind je het Embrace kopje met de verzachtende gel kussentjes. Zelf vind ik de Embrace heel erg fijn in gebruik – ik heb al tig mesjes versleten -.

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz5_zpsnh8rxrzv.png

Het mesje is inderdaad heel erg klein en handzaam! Hij werkt prima en ligt goed in de hand. Maar ben je van plan je oksels, benen en bikinilijn te gaan scheren, dan vind ik een gewoon mesje toch wel fijner werken met een groot handvat, je merkt tocht wel dat je kramp in de vingers krijgt.  Maar om even snel wat stoppeltjes bij te werken is de Snap echt ideaal! Als ik weer een weekendje weg ga neem ik deze zeker mee!

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz6_zpsfjuhrxmi.png

Gilette Venus & Olaz Sugarberry 2-in-1 – € 16,49

Hebben jullie al zin in het voorjaar? Ik wel en met deze Sugarberry variant haal je het voorjaar al in je badkamer! De gelkussentjes geven tijdens het scheren een heerlijke Sugarberry geur af! Ik vind dit systeem ook heel erg fijn, samen met de Embrace is dit mijn favoriet.

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz7_zps62dkgewm.png

De Sugarberry geur is een combinatie van appel, aardbei, lelie, roos en sinaasappel, heerlijk fruitig en bloemig! Ik vind de geur inderdaad erg fris en zomers overkomen, erg lekker! Het handige aan dit systeem is dat je geen scheergel of schuim hoeft te gebruiken, ideaal! Als ik deze mesjes gebruik is scheren ook echt geen enkel probleem meer!

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz8_zpsczlkinvz.png

Het mesje van de Olaz variant heeft ook 5 verschillende mesjes en een handige soft strip. Aan beide kanten vind je gelkussens met de lekkere geur. Persoonlijk vind ik wel altijd dat de kussentjes snel opgaan. Helemaal als je ze in bad gebruikt of het mesje niet goed opbergt op een droge plek. Vaak laat ik mijn mesje in de douche liggen maar dan zijn de kussentjes zo verdwenen. Maar het scheercomfort is geweldig.

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz9_zpswh7ba66k.png

Zoals ik al zei zijn beide varianten favoriet van mij. De Olaz op de korte termijn, want als het gel weg is vind ik het een heel trekkerig mesje worden en de Embrace blijft heel lang scherp en glad door het rubber. Met scheergel neem ik dus graag mee op vakantie en de Embrace voor langer gebruik thuis waar ik ook scheergel of iets dergelijks bij de hand heb.

 photo Gilette Venus Snap Embrace amp Olaz10_zpsw3pb4rrk.png

Beide nieuwe mesjes zijn vanaf deze maand te koop bij de drogisterijen en online! Ik blijf erbij, Venus heeft echt de fijnste scheermesjes met een hele goede werking! Welke mesjes gebruiken jullie altijd voor het scheren?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

 1. De Venus & Olaz Sugarberry lijkt mij ook heel fijn! Ik hou altijd wel van die mesjes met zo n zeeplaag eromheen.. ! Dat kleine hendeltje lijkt mij iets minder prettig werken, zou het zelf dus ook niet zo snel kopen!

 2. Ik ben erg benieuwd naar het scheermesje Sugarberry, ik vind het altijd lekker als er van die kussentjes op zitten. De kleine scheermesjes zijn er schattig maar ik vind het geen probleem om een gewoon scheermesje mee te nemen.
  Liefs, Iris

 3. Ik vind het te duur want ik doe nooit zo lang met scheermesjes. Ik heb laatst een epilator gekocht doe je veel langer mee en dan is het in verhouding ook goedkoper. En de haartjes blijven zeker 2 weken weg, ideaal!

 4. Hmm, of de Venus Snap Embrace nu echt zoveel handiger is om mee te nemen dan een ‘normaal’ mesje van Venus vraag ik me af. Deze is vrij grof, terwijl de ‘normale’ mesjes lang en smal zijn.

 5. Ik onthaar elke dag met de roze scheermesjes van de Action, lekker cheap. Ik heb ook zo’n epileerapparaat maar dan moet je de haartjes laten groeien tot 2/3 millimeter en dat vind ik maar niks.

 6. Ik ben wel benieuwd naar deze scheermesjes! Zelf gebruik ik ook altijd Gilette. Ik heb wel eens tussendoor andere geprobeerd, maar blijf dit toch de fijnste vinden.

 7. Het venus scheermesje met de sugarberry geur heb ik toevallig laatst aangeschaft. Heel fijn product.
  Bij de op=op voordeelshop zag ik ze gisteren ook liggen, een stuk goedkoper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *