Gezakt…

Als je mij op twitter volgt wist je het waarschijnlijk al, dat ik namelijk gezakt ben. Ik had dit echt niet zien aankomen, want ik dacht stiekem nog wel dat ik geslaagd zou zijn maar ging sowieso uit van een herkansing. Maar ik heb dus voor 5 vakken een 5 gehaald en dat shockt me echt want ik ging helemaal niet slecht mijn examen in. Maar ik heb dyslexie dus teksen heb ik heel erg veel moeite mee en wiskunde is ook echt niet mijn beste vak. Ik voel me nu echt depri en helemaal neergeslagen. Ik heb echt geen zin om nog een jaar over te doen op mijn school omdat ik al een keer ben blijven zitten en ik hoop dat ik naar het sprint kan en dan alleen mijn gezakte vakken over kan doen. Misschien komt er morgen geen artikel online want ik heb daar nu echt geen zin in. Eerst hield ik me erg groot maar toen de buren met champagne aankwamen (die dachten namelijk dat ik sowieso geslaagd was) brak ik toch, en nu voel ik me echt zwaar kut, om het zo maar te zeggen..

Dit vind je misschien ook leuk

42 reacties

 • Reply
  Lisa
  16 juni 2011 at 17:41

  aaahh sterkte & veel success.

 • Reply
  Mick
  16 juni 2011 at 17:41

  Veel sterkte, en laat de moed niet zakken. Je komt er heus wel!!
  xx

 • Reply
  Miranda
  16 juni 2011 at 17:51

  Och wat jammer, veel sterkte…

 • Reply
  Sharon
  16 juni 2011 at 17:53

  Heel veel sterkte meid! Misschien gaat het volgend jaar net allemaal wat makkelijker en kun je dan wel de spirit vinden om je examens te halen!

 • Reply
  Suzanne
  16 juni 2011 at 17:56

  Heel veel sterkte!
  Maar je komt er wel weer bovenop.
  Je moet de moed niet laten zakken!
  Het komt wel goed schatje ;-)

 • Reply
  Astrid
  16 juni 2011 at 18:09

  Sterke ! Ik heb ook dyslexie en teksten zijn nou eenmaal gewoon irritant, maar het komt heus wel goed volgend jaar slaag je gewoon ! ;-)

 • Reply
  Renee
  16 juni 2011 at 18:14

  Wat vervelend dat van je dyslexie herken ik volledig! Ik heb het ook zo erg.

 • Reply
  impossible
  16 juni 2011 at 18:32

  Veel sterkte, ik had gister te horen gekregen dat ik gezakt was , en ik had het ook totaal niet verwacht!!

 • Reply
  maccia
  16 juni 2011 at 18:35

  Ah sterkte! Hopelijk kan je inderdaad terecht in een sprint klas. Neem zoveel tijd voor jezelf als je nodig hebt!

 • Reply
  Kiki
  16 juni 2011 at 18:55

  Ahh meisje wat klote voor je! Heel veel sterkte! Neem je tijd. We kijken on ieder geval uit naar je berichtjes, want dyslexie of niet, je schrijft erg leuke en goede berichten. Dus wees daar in ieder geval trots op!

 • Reply
  Anna
  16 juni 2011 at 18:55

  Dat is balen! Helemaal als je het niet verwacht!! Hoop voor je dat je niet het hele jaar over moet doen! Sterkte ermee

 • Reply
  LottedeJ
  16 juni 2011 at 19:04

  Ahhh, wat ongelofelijk klote voor je! Ik snap dat je helemaaaal geen zin hebt om nu artikelen voor je site te moeten schrijven. Doe maar lekker even waar je zelf zin in hebt, je trouwe volgers begrijpen het wel :) Ik hoop dat je je snel weer wat minder depri voelt. Echt heel vervelend voor je! Sterkte ermee.

 • Reply
  Romy
  16 juni 2011 at 19:06

  heel veel sterkte! bedenk wel dat 1 jaartje school (wat makkelijker zal worden dan het afgelopen jaar vanwege de herhaling) je later met heel veel dingen toch veel zal helpen en schelen. schrijf eens alle pluspunten op en hang dat ergens! naast je spiegel, op de koelkast, boven je bed, enz
  iedereen snapt het wel als je geen artikelen plaatst!
  liefs,
  Romy

 • Reply
  Maris
  16 juni 2011 at 19:07

  Meid, niet depressief of je verdrietig voelen (snap ik natuurlijk wel), maar hier zit er nog eentje die voor haar VMBO gezakt was (ja, gezakt, ik ben nu met MBO examens bezig). Ik snap heel goed dat je je zo voelt op dit moment, ik heb het ook gehad, alleen JIJ mag nog een jaar over doen! En die zal ik zeker pakken. Echt waar. Wat er bij mij is gebeurd wil je niet weten… Tegen mij werd er altijd gezegd dat ik het jaar over kon doen… ik hoorde dus dat ik gezakt was en tranen sprongen meteen in mijn ogen. Achteraf hoorden wij dus dat ik het jaar helemaal niet kon over doen omdat ze een andere leerlijn hebben. Echt waar, meis, ik zal dat jaar gewoon pakken! Je verdient het gewoon geslaagd te zijn. En als je jaar over kan doen… gewoon doen! Pech dan hoe de rest er over denkt, maar die kans krijg je wel! Ik heb die niet gehad en ik doe nu ook gewoon MBO inplaats van niks doen. Je krijgt altijd wel een kans voor iets. Alleen helaas was bij mij dat niet het geval toen der tijd. :) Veel sterkte er mee… ik weet hoe het voelt om gezakt te zijn.
  x

 • Reply
  Esmay
  16 juni 2011 at 19:30

  Dat is echt focking balen! Sorry dat ik het zeg, maar echt zo kut :(
  En ik snap best dat je je nu even klote voelt dat je even geen zin hebt om artikelen te schrijven!
  Komt goed :D

 • Reply
  Maud
  16 juni 2011 at 19:38

  Jeetje wat rot zeg.. Ik snap dat dat echt als een klap in je gezicht komt! Ik hoop heel erg voor je dat je enkel de examens hoeft te herkansen en niet het hele schooljaar. Heel veel sterkte en succes<3

 • Reply
  Alyssa
  16 juni 2011 at 20:06

  Wat vervelend meid :(! Ik kan me voorstellen dat je je heel slecht voelt. Wellicht dat je enkel een aantal examens kunt herkansen. Tuurlijk heb je nu geen zin om nog een jaar langer op school te moeten zitten, maar misschien dat je daar na de grote vakantie al heel anders tegen aan kijkt (mocht het echt niet anders kunnen). Ik weet zeker dat je alles gegeven hebt om te kunnen slagen, meer kon je niet doen.

 • Reply
  Ilse
  16 juni 2011 at 20:17

  Meis, geef niet op!
  Gezakt zijn IS kut, maar je moet er echt niet bij neer blijven zitten hoor! Een paar daagjes sippen, oke, dat maakt niet uit.. maar daarna moet je er weer tegenaan gaan! Lekker over beauty gaan schrijven en met je lezeressen lol maken! Ga lekker winkelen, of naar de spa, want geloof me, ik weet hoe het is om in de examenklas te zitten, en te zakken, ik heb het van dichtbij meegemaakt! Je hebt een paar weken relaxen wel verdiend, of je nou gezakt bent of niet!

  Veel kusjes, en kop op meid!
  Ilse

 • Reply
  Krista
  16 juni 2011 at 20:18

  Aaaah! :( Heel veel sterkte!

 • Reply
  Nicky
  16 juni 2011 at 20:24

  Hey Aranka! Wat jammer dat je gezakt bent! Ik hoop dat je alleen die vakken over mag doen. En het is helemaal niet erg om daarvan te balen hoor! Heel veel succes en sterkte ermee!

 • Reply
  DalaLuz
  16 juni 2011 at 21:16

  Wat rot voor je :| Sterkte met jezelf weer herpakken, dat lukt je vast wel, maar tot dan is het gewoon echt heel erg balen en verdrietig :sad:

 • Reply
  Snoepje
  16 juni 2011 at 21:22

  hey Aranka,
  ik ga nu niet zeggen dat het allemaal kut is enzo, maar wat ik wel ga zeggen is:
  het is misschien hard aangekomen, als je het nou weer een jaartje probeert, dan heb je inmiddels al veel van de stof gehad en woren de herkansingen hopelijk wat makkelijker! misschien slaag je wel met een top lijst! nu weetje hoe het is om examen te doen, dat kan je dan volgend jaar meenemen in je studieplanning ofzo, ik heb geleerd dat ALLES GOED KOMT, het zit nu even tegen, maar je bent nog jong, 1 jaar erbij kan heel veel verschillen voor de REST van je leven

  heel veel succes meid, neem gerust je rust en doe waar jij lekker zin in hebt

 • Reply
  Joan
  16 juni 2011 at 21:54

  Aah joh, ik kan begrijpen dat dit wel even een flinke domper is! Ik heb zelf ook langer over mijn opleiding hiervoor (MBO) moeten doen en dat was ook wel even slikken. Maar je moet maar zo denken, hoe kut het ook is, het is niet anders. Ga je nu inderdaad maar even lekker kut voelen, maar uiteindelijk moet je toch echt weer de draad oppakken en er het beste van zien te maken. Sterkte in ieder geval en alvast heel veel succes. (F)

 • Reply
  Joyce
  16 juni 2011 at 22:53

  Aww, wat naar :( Naja, nu is het even vervelend, maar het komt goed hoor, het overkomt de beste zeg ik altijd maar! <3

 • Reply
  Bibi
  16 juni 2011 at 22:54

  Aaaah meid is inderdaad super kut voor je! Ik leef met je mee :(

 • Reply
  Tamara
  16 juni 2011 at 23:33

  Sterkte!

 • Reply
  Joyce
  17 juni 2011 at 00:55

  Neem even tijd voor jezelf meisje. Zoek steun bij de mensen die goed voor je zorgen en maak je niet al te druk over wat er te wachten staat, je komt er wel!

 • Reply
  Marjolein
  17 juni 2011 at 08:04

  Aaah, meisje toch! Ik hoop dat je snel weer wat lol hebt!

 • Reply
  Manon
  17 juni 2011 at 08:16

  Wat vervelend voor je! Het is heel kut natuurlijk, maar als ik het zo lees heb je je best gedaan en meer kan je niet doen. Ook sterkte namens mij!

 • Reply
  bonnie
  17 juni 2011 at 10:27

  Aaah wat balen!
  echt heel erg jammer voor je!
  En ik denk dat ik spreek voor iedereen dat we het snappen als je even geen artikelen maakt hoor!
  Sterkte!

 • Reply
  sel
  17 juni 2011 at 10:54

  Lieve meid, je doet jezelf geen goeds mee door je depri te voelen, je raakt daarmee in een negatieve spiraal waarna het veel moeilijker is om daaruit te komen en je met een slecht gevoel aan je nieuwe “school” begint…weetje wat (misschien) erger zou zijn..als je was gezakt alleen omdat je voor 1 vak nog net 0,1 (dus eentiende) te kort had gehaald…dat had ik namelijk, ik had een 5.4 terwijl ik een 5.5 moest halen voor een vak op de havo..dus 1 jaar opnieuw gedaan (gewoon op me eigen school dus alle vakken weer opnieuw moeten volgen) door 0,1 puntje tekort te hebben gehaald…maaaaaaaaar ik heb me sterk gehouden en geaccepteerd, ik had me best gedaan en meer dan dat kan je niet doen, dus het enige wat er op zit is accepteren en verder gaan, volgend jaar haal je het zeker! Zo moet je denken…en alles gebeurt met een reden, misschien heeft God (ik weet niet of je gelovig bent) betere plannen met je ;)

  Ik snap heel goed hoe je je voelt op het moment en je mag best even down voelen maar daar heb je uiteindelijk helemaal niets aan. Zorg ervoor dat je leuke dingen gaat doen, ga op vakantie of ga leuke dingen met je vriendinnen doen.
  Dit hoort er allemaal bij, als je nu die 5 vakken opnieuw gaat volgen heb je voor de rest een relaxd jaartje (wat school betreft) waarbij je van alles kan doen omdat je daarnaast nog veel tijd over hebt voor andere leuke dingen..en je kan je ondertussen heel goed orienteren op je vervolg studie, wat je hierna wilt studeren..daar heb je ook alle tijd voor en als je ondertussen iets hebt gevonden wat je wilt studeren dan ben je in dit jaar veel meer gemotiveerd om het succesvol af te ronden…

  Je kunt het!!

 • Reply
  Danique
  17 juni 2011 at 12:09

  aah echt super balen :( sterkte!

 • Reply
  Carola
  17 juni 2011 at 13:19

  O wat rot voor je! :sad:
  Ik wil je heel veel sterkte wensen, huil eerst even lekker uit want dat mag gewoon en dat lucht ook heel erg op.
  Ga daarna genieten van een hele lange vakantie zonder zorgen om school, al lijkt dat nu nog erg moeilijk, want je hebt het gewoon verdiend na alle examenstress.
  Ga leuke dingen doen en maak je zeker niet te druk om het komende schooljaar, want daar heb ja na de zomervakantie nog alle tijd voor!

  Ik hoop dat je naar die andere school kunt, om daar volgend jaar als nog met een mega goede cijferlijst je diploma te kunnen ontvangen.

 • Reply
  Elien
  17 juni 2011 at 13:40

  mijn broertje heeft ook dyslexie en is daardoor ook vaak gebuisd :(
  zo erg voor je!!
  <3

 • Reply
  Fre
  17 juni 2011 at 16:47

  Ik schrok echt want ik volg je site maybe niet zo lang, maar je leek mij juist een slimme meid!

  Ik denk dat je nu alleen nog maar beter kan doen!

  • Reply
   Fre
   17 juni 2011 at 16:48

   niet dat ik denk dat je nu dom bent…

 • Reply
  Silva
  17 juni 2011 at 16:49

  Ik vind het zo naar voor je! Echt heel rot :( Heel veel sterkte!

 • Reply
  Roos
  17 juni 2011 at 17:12

  Ah meisje :(
  Veel sterkte!

 • Reply
  Mariska
  17 juni 2011 at 18:03

  Ik las het al… veel sterkte

 • Reply
  Liefs, P.
  17 juni 2011 at 19:33

  Heeey!
  Je komt er wel!! Ik geloof in je!!
  Liefs, P.

 • Reply
  Deszie
  17 juni 2011 at 22:09

  Dit vind ik echt zó erg voor je! Ik wil je heel veel sterkte wensen, ik vind dit echt naar..

 • Reply
  Evelien
  21 juni 2011 at 12:35

  Awh zo kut :( veel sterkte..

 • Laat een reactie achter