Gevulde tomaten met shoarma

 photo Gevulde-tomaten7_zpse8cf115a.png

Hoe leuk en lekker zien deze gevulde tomaten eruit? Ze zijn gelukkig heel simpel te maken en ontzettend lekker voor bij de barbecue, salade of als voorgerecht! Je hebt maar een paar dingen nodig en binnen een paar minuten staan deze vrolijke bakjes op tafel!

 photo Gevulde-tomaten_zps99136884.png

Wat heb je nodig?

– 500 gram shoarma
– tomaten
– rozemarijn
– bieslook
– peterselie
– dille
– olijfolie

 photo Gevulde-tomaten2_zpsb3aad68f.png

Begin eerst met het bakken van de shoarma. Giet wat olijfolie in de pan en bak de shoarma gaar. Daarna was je de tomaten en snij je de bovenkant er van af, deze gebruiken we als deksel.

 photo Gevulde-tomaten3_zps5d1cafa6.png

Vervolgens hol je de tomaat uit, dit kan met een lepel of speciaal schepje.

 photo Gevulde-tomaten4_zpsab3512ff.png

 photo Gevulde-tomaten1_zps1b8098ff.png

Was de kruiden allemaal goed en snij ze in kleine stukjes.

 photo Gevulde-tomaten5_zpsb5209e67.png

Als de shoarma gaar is vul je daarmee de tomaten.

 photo Gevulde-tomaten6_zps8a452055.png

Vervolgens meng je de shoarma met de kruiden, leuk is het om ze zoveel mogelijk bovenop te leggen, dat staat erg leuk. En klaar zijn ze!

 photo Gevulde-tomaten8_zps8cd460ad.png

Ziet het er niet heerlijk zomers uit? Ik krijg meteen weer honger als ik het zie!

 photo Gevulde-tomaten11_zpsdd5cd493.png

 photo Gevulde-tomaten9_zps215bb1f0.png

Omdat er vrij veel sap uit de tomaten komt zijn ze er sappig, maar wil je er toch wat dressing zoals knoflooksaus of iets dergelijks er in doen kan dat prima!

 photo Gevulde-tomaten10_zps33b88e48.png

Eetsmakelijk! Ik denk dat dat zeker gaat lukken! Je kan trouwens ook de tomaten prima vervangen door paprika of de shoarma door gehakt! Je kan er van allerlei leuke dingen mee maken!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

  • Reply
    Anneloes
    31 juli 2014 at 15:14

    Hmm, ziet er heerlijk uit! Ik eet geen shoarma, maar gehakt lijkt me inderdaad een goed alternatief. Ik krijg meteen honger als ik dit zie!

  • Reply
    Beautydagboek
    31 juli 2014 at 15:19

    Het ziet er heerlijk uit, mooi gerecht heb je er van gemaakt! Zelf hou ik niet van shoarma, maar met gehakt lijkt het me ook lekker :).

  • Reply
    Vanessa
    31 juli 2014 at 15:31

    Mmm, dat ziet er lekker en fris uit!

  • Reply
    Dianne Overbeeke
    31 juli 2014 at 15:37

    Het ziet er heerlijk uit! Ik zeg eetsmakelijk.

  • Reply
    lucindainwonderland
    31 juli 2014 at 17:41

    Tomaten zijn echt iets waar ik gek op ben en ook super veel eet. Gevulde tomaten doe ik zelf ook geregeld, met vanalles eigenlijk. Paprika vind ik net wat minder smaken dan tomaat. Dit is ook erg lekker en je foto’s zien er mooi uit! xxx Lucinda

  • Reply
    elegantic
    31 juli 2014 at 17:59

    Ziet er heel erg lekker uit!

  • Reply
    MySimplySpecial
    31 juli 2014 at 18:02

    Dat ziet er leuk uit!

  • Reply
    pinkpurplebeauty
    31 juli 2014 at 18:10

    Dat ziet er zó lekker uit! Zelf hou ik niet zo van tomaten, maar paprika en shoarma is ook een perfecte comi!

  • Reply
    Hester
    31 juli 2014 at 19:49

    Ik houd niet van tomaten, maar ik vind het wel een leuke combi met de sappige, frisse tomaat en het gekruide, ‘zwaardere’ vlees!

  • Reply
    beautybylj
    31 juli 2014 at 21:44

    Wat n goede combi! Jammie x

  • Reply
    Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
    31 juli 2014 at 22:23

    Wauw wat een kunstwerk! Dat ziet er echt heerlijk uit, superleuk verzonnen!

  • Reply
    Chantall
    31 juli 2014 at 23:26

    Lijkt me echt super lekker!

  • Reply
    Nathalie
    1 augustus 2014 at 08:46

    Shoarma is ook prima te bakken zonder olijfolie in de pan, want het is meestal toch behoorlijk vet van zichzelf!

    Dit ga ik zeker eens maken, nom nom

  • Reply
    Xan
    1 augustus 2014 at 11:28

    Ziet er lekker en leuk uit. Ga ik zeker onthouden en proberen.
    Love,

  • Reply
    Elsbet | La Vie Pure
    1 augustus 2014 at 14:51

    Wat een tof recept!

  • Reply
    chucky1012
    3 augustus 2014 at 06:48

    Zo, mmmmmm en heel mooi gemaakt ;-)

  • Laat een reactie achter