Hoe leuk en lekker zien deze gevulde tomaten eruit? Ze zijn gelukkig heel simpel te maken en ontzettend lekker voor bij de barbecue, salade of als voorgerecht! Je hebt maar een paar dingen nodig en binnen een paar minuten staan deze vrolijke bakjes op tafel!
Wat heb je nodig?
– 500 gram shoarma
– tomaten
– rozemarijn
– bieslook
– peterselie
– dille
– olijfolie
Begin eerst met het bakken van de shoarma. Giet wat olijfolie in de pan en bak de shoarma gaar. Daarna was je de tomaten en snij je de bovenkant er van af, deze gebruiken we als deksel.
Vervolgens hol je de tomaat uit, dit kan met een lepel of speciaal schepje.
Was de kruiden allemaal goed en snij ze in kleine stukjes.
Als de shoarma gaar is vul je daarmee de tomaten.
Vervolgens meng je de shoarma met de kruiden, leuk is het om ze zoveel mogelijk bovenop te leggen, dat staat erg leuk. En klaar zijn ze!
Ziet het er niet heerlijk zomers uit? Ik krijg meteen weer honger als ik het zie!
Omdat er vrij veel sap uit de tomaten komt zijn ze er sappig, maar wil je er toch wat dressing zoals knoflooksaus of iets dergelijks er in doen kan dat prima!
Eetsmakelijk! Ik denk dat dat zeker gaat lukken! Je kan trouwens ook de tomaten prima vervangen door paprika of de shoarma door gehakt! Je kan er van allerlei leuke dingen mee maken!
❤
Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’
16 reacties
Anneloes
31 juli 2014 at 15:14Hmm, ziet er heerlijk uit! Ik eet geen shoarma, maar gehakt lijkt me inderdaad een goed alternatief. Ik krijg meteen honger als ik dit zie!
Beautydagboek
31 juli 2014 at 15:19Het ziet er heerlijk uit, mooi gerecht heb je er van gemaakt! Zelf hou ik niet van shoarma, maar met gehakt lijkt het me ook lekker :).
Vanessa
31 juli 2014 at 15:31Mmm, dat ziet er lekker en fris uit!
Dianne Overbeeke
31 juli 2014 at 15:37Het ziet er heerlijk uit! Ik zeg eetsmakelijk.
lucindainwonderland
31 juli 2014 at 17:41Tomaten zijn echt iets waar ik gek op ben en ook super veel eet. Gevulde tomaten doe ik zelf ook geregeld, met vanalles eigenlijk. Paprika vind ik net wat minder smaken dan tomaat. Dit is ook erg lekker en je foto’s zien er mooi uit! xxx Lucinda
elegantic
31 juli 2014 at 17:59Ziet er heel erg lekker uit!
MySimplySpecial
31 juli 2014 at 18:02Dat ziet er leuk uit!
pinkpurplebeauty
31 juli 2014 at 18:10Dat ziet er zó lekker uit! Zelf hou ik niet zo van tomaten, maar paprika en shoarma is ook een perfecte comi!
Hester
31 juli 2014 at 19:49Ik houd niet van tomaten, maar ik vind het wel een leuke combi met de sappige, frisse tomaat en het gekruide, ‘zwaardere’ vlees!
beautybylj
31 juli 2014 at 21:44Wat n goede combi! Jammie x
Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
31 juli 2014 at 22:23Wauw wat een kunstwerk! Dat ziet er echt heerlijk uit, superleuk verzonnen!
Chantall
31 juli 2014 at 23:26Lijkt me echt super lekker!
Nathalie
1 augustus 2014 at 08:46Shoarma is ook prima te bakken zonder olijfolie in de pan, want het is meestal toch behoorlijk vet van zichzelf!
Dit ga ik zeker eens maken, nom nom
Xan
1 augustus 2014 at 11:28Ziet er lekker en leuk uit. Ga ik zeker onthouden en proberen.
Love,
Elsbet | La Vie Pure
1 augustus 2014 at 14:51Wat een tof recept!
chucky1012
3 augustus 2014 at 06:48Zo, mmmmmm en heel mooi gemaakt ;-)