Search
Close this search box.

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Echt nieuw is het niet, make-up of kapsels testen via een app op je gezicht. Alleen het had nog wel wat verbetering nodig, vaak zag het er alles behalve echt uit. Maar dat is vanaf nu verleden tijd en ook het testen in de winkel. L’Oréal komt met de MakeUp Genius App waarbij je super gemakkelijk en realistisch make-up kan testen, dat wil ik natuurlijk wel even testen!


Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

De app is sinds deze week gelanceerd en is voor verschillende landen beschikbaar, natuurlijk is het wel handig om je goede land te selecteren. Niet alleen om hem in de juiste taal te zetten, elk land heeft natuurlijk een ander assortiment, het zou jammer zijn dat je producten test die hier niet beschikbaar zijn. Na het instellen van je land gaat het heel snel.

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Daarna wordt er gevraagd je gezicht duidelijk in het ovalen vormpje te houden en deze te scannen, dit om makkelijker de make-up te kunnen aanbrengen en op de juiste plaatsen. Het is allemaal heel simpel.

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Nu kunnen we aan de slag gaan! Je kan zelf een product kiezen uit de database maar ook een barcode scannen! Ook heb je nog een ander menu om bijvoorbeeld hele looks te kunnen kiezen en kijken hoe dat bij jou staat.

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Heb je altijd al willen weten hoe die ene lipstick jou staat maar wil je niet die vieze tester in de winkel gebruiken? Heel simpel, je scant gewoon de barcode van het product en de app herkent het product en laat het je meteen op je gezicht zien. Het leuke is dat het echt real time beeld is, je kan dus echt je camera houden zoals je het wilt en de lipstick beweegt perfect mee op je lippen en ziet er ook nog eens realistisch uit!

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Je hebt ook verschillende how-to video’s! In deze video’s wordt kort maar krachtig uitgelegd hoe je de bepaalde looks zelf thuis kunt namaken, zodat je er perfect uitziet, precies zoals je het getest hebt.

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Natuurlijk moet ik de app wel echt testen, hierbij heb ik eyeliner, oogschaduw, blush en lipstick aangebracht. Ziet er best tof en realistisch uit toch? Je kan helaas niet alle producten testen. Producten zoals foundation vind je niet terug in de app en mascara en wenkbrauwproducten ook niet. Dat vind ik stiekem wel een beetje jammer, maar wellicht een update voor de toekomst. Kan me ook bijna niet voorstellen dat die producten er niet in komen te staan.

Getest: MakeUp Genius App van L’Oréal

Ik vind het echt een super handige en leuke app. Of ik het veel ga gebruiken weet ik niet, maar het is in ieder geval leuk om mee te spelen. Stiekem ook voor de mannen, want nu kun je eindelijk stiekem eens een keer een lipstick of oogschaduw proberen! De MakeUp Genius is gratis te downloaden voor iOS en Andriod. Wil jij nog snel even die ene lipstick of oogschaduw testen, dan kan dat vanaf nu heel makkelijk zonder te smeren met testers. En het allerbeste aan deze app vind ik dat het eindelijk eens een keer realistisch oogt! Hebben jullie de app al geprobeerd?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Leuke opzet, alleen het lijkt me alsnog wel onhandig. Aangezien sommige kleuren anders uitvallen op lichtere lippen dan op donkere lippen. Maar je lippen zien er realistisch uit! Oogschaduw niet zo haha.

  2. Ik, maar vooral mijn vriend en mannelijke collega’s hebben de app al flink uitgetest. Heb me er echt kapot om gelachen hoe al die mannen er uit kwamen te zien met een laag make up op ;)

  3. Ontzettend leuk idee zeg zo’n app! Het lijkt me echt heel grappig om hier eens mijn vriend of vader mee op te maken haha

  4. Op mijn stage is L’Oréal een klant van ons en we hebben gisteren na het uitproberen erg hard gelachen (trust me, probeer het ook eens bij mannen hahaha!). Vind het een superleuke app!

  5. Jaa ik heb de app vandaag gedownload! Het ziet er heel realistisch uit en ik vind het een fijne app. Stiekem vind ik het het leukst om de app bij mannen te gebruiken hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *