Search
Close this search box.

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Op Facebook zag ik overal van die gesponsorde berichten voorbij komen over de Black Head Killers. Het zag er allemaal behoorlijk gek en niet echt veelbelovend uit. De negatieve reacties werden onder het bericht verwijderd en zo bleven alleen de positieve staan. Ondanks dat ik wist dat het vast niet zo een wonder middel was zoals ze beloven was mijn interesse toch gewekt. Ik heb namelijk hele zichtbare mee-eters. Misschien werkt het dan toch?

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Ik wilde eerst de strips via de site op Facebook kopen, maar dat vond ik niet helemaal betrouwbaar overkomen en was ook nog eens vrij prijzig. Na wat zoeken zag ik dat bol.com ze ook verkocht voor een leuke prijs en zocht ook eBay af (alleen die heb ik nooit ontvangen). Ik kocht een setje via bol.com voor € 4,59 voor 5 maskers en heel goedkoop een setje via eBay. Ik was wel benieuwd of dit dan écht zou werken of gewoon ontzettende onzin zou zijn.

Getest: Black Head Killer Pore Strip

De maskers komen volgens mij wel echt uit China want ik begrijp geen ruk van de verpakking. Ik kocht trouwens in totaal 5 zakjes met de inhoud voor een heel gezicht. Aangeraden wordt trouwens het masker alleen plaatselijk te gebruiken. Als je dat doet heb je ruim genoeg voor twee personen. Dus dan kun je hem delen met een vriend of vriendin.

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Gelukkig zit er ook nog een Nederlands briefje bij met een kleine gebruiksaanwijzing. Je moet het masker dus gewoon uitsmeren over de plekken die je wilt (ik raad het wel aan het zo dik te doen zodat de zwarte kleur echt dekt) en laat dit 30 minuten zitten, 15 minuten is echt te kort want het masker moet echt goed droog zijn. Het masker trek je er dan vanaf en de laatste restjes kun je inderdaad makkelijk met water verwijderen.

De ingrediënten:

 • Water = water
 • Polyvinylalcohol = soort van lijm waardoor je het er af kan trekken
 • Glycerol = verzachtend voor de huid
 • Propyleenglycol = houdt de vocht vast in de huid
 • Diazonium = bindingsmiddel
 • Imidazolidinylureum = conserveermiddel
 • Joodpropynylbutylcarbamaat = schimmelwerend middel, maar wordt ook gebruikt in inkt, dit zorgt voor de zwarte kleur

Ik zie hier niet echt een bijzonder ingrediënt tussen zitten die het verschil zou moeten maken. Ben dus erg benieuwd naar de werking.

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Nog even een paar gênante foto’s van mijn gezicht van dichtbij met mijn mee-eters. Zoals je kan zien zijn ze zeker aanwezig. Hopelijk maakt het masker er wat beters van!

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Het masker verdeelt zich makkelijk over het gezicht maar is wel heel erg plakkerig. Zorg ervoor dat je hem goed dicht smeert en laat hem dan 30 minuten zitten. Ik heb hem een keer in bad gebruikt maar dat was geen succes omdat hij toen niet hard werd. Je moet hem dus echt aan de droge lucht laten drogen. Na 30 minuten voel je of alles goed droog is geworden en dan kan je het er af trekken!

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Alleen het resultaat vond ik behoorlijk tegenvallen. Ik trek meer en deels alleen haartjes mee en helemaal geen dikke mee-eters… En die heb ik zeker wel, want na afloop heb ik nog even mijn neus uitgeknepen en daar zat genoeg in (sorry, voor de informatie). Met andere woorden, voor mij heeft dit masker vrij weinig tot niets gedaan. Ik ben wel benieuwd naar jullie ervaringen, hebben jullie wel eens een Black Head Killer gebruikt en wat waren jullie ervaringen? Mocht je ze ook willen proberen? Je kunt ze voor weinig geld bij bol.com bestellen. Ik had ze binnen een dag thuis!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Hihi ik vond die reclames er ook al nooit zo echt uitzien. Ik dacht al dat het gewoon weer een marketingtruc was. Het was wel tof geweest als het echt had gewerkt maar mijn verwachtingen waren al laag xx

 2. Ik heb deze gister ook weer gebruikt voor mijn hele gezicht en alleen donshaartjes verwijderd hij. Daardoor wel een zachte huid maar geen enkele mee-eter nam hij mee helaas. En ook onwijs pijnlijk op je wangen maar ik vind dat niet zo erg haha

 3. Wat een fijne review! Ik was al heel lang benieuwd naar deze maskers. Ook fijn dat je de ingrediënten met uitleg erbij hebt gezet. Maar ik denk niet dat ik ze nu ga kopen ?

 4. Is dus vooral geschikt voor het verwijderen van donshaartjes. Misschien kunnen ze dat beter gebruiken voor de ad?

  Fijne review!

 5. Ik was al aan het wachten tot een beautyblogger dit zou reviewen! Heb ze ooit via eBay besteld maar ze deden bij mij ook niks:( die van de Action nog het meest!:P

 6. Huilen.. Dat is mijn ervaring!! Man man wat een pijn en ellende. En ik weet dat ik het ook af had kunnen wassen maar ik wilde gewoon weten of het zou werken.. Het enige wat mee werd getrokken waren haartjes?

 7. Ik vind de maskertjes wel heel fijn. Ik bestel ze rechtstreeks uit China via Aliexpress. €3,50 voor 20 stuks. Ik stoom de poriën eerst een beetje open en dan doe ik pas het maskertje er op. Ik had eerder veel last van puistjes, maar zie een flinke verbetering. Ik gebruik de maskertjes 2 keer per week. Aan de binnenkant van de maskertjes zie ik dan ook viezigheid zitten als ik ze los trek.

 8. Oeh ik heb deze ook ooit getest en ik vond ze echt verschrikkelijk. Ik kreeg de strip er bijna niet af, alles zat onder het zwart in de badkamer, er was geen resultaat: er kwam letterlijk niks uit ofzo en er zaten ineens allemaal glitters op mijn neus. Heel erg raar spul dit!

 9. Een tijd geleden zaten dit soort maskers toch ook in een of andere beautybox? Toen trok iedereen zich de haren uit het gezicht, liepen ze rond met een pijnlijk rood gezicht, maar de mee-eters zaten er nog steeds. Jammer dat dit dus eigenlijk hetzelfde is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *