Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Op Facebook zag ik overal van die gesponsorde berichten voorbij komen over de Black Head Killers. Het zag er allemaal behoorlijk gek en niet echt veelbelovend uit. De negatieve reacties werden onder het bericht verwijderd en zo bleven alleen de positieve staan. Ondanks dat ik wist dat het vast niet zo een wonder middel was zoals ze beloven was mijn interesse toch gewekt. Ik heb namelijk hele zichtbare mee-eters. Misschien werkt het dan toch?

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Ik wilde eerst de strips via de site op Facebook kopen, maar dat vond ik niet helemaal betrouwbaar overkomen en was ook nog eens vrij prijzig. Na wat zoeken zag ik dat bol.com ze ook verkocht voor een leuke prijs en zocht ook eBay af (alleen die heb ik nooit ontvangen). Ik kocht een setje via bol.com voor € 4,59 voor 5 maskers en heel goedkoop een setje via eBay. Ik was wel benieuwd of dit dan écht zou werken of gewoon ontzettende onzin zou zijn.

Getest: Black Head Killer Pore Strip

De maskers komen volgens mij wel echt uit China want ik begrijp geen ruk van de verpakking. Ik kocht trouwens in totaal 5 zakjes met de inhoud voor een heel gezicht. Aangeraden wordt trouwens het masker alleen plaatselijk te gebruiken. Als je dat doet heb je ruim genoeg voor twee personen. Dus dan kun je hem delen met een vriend of vriendin.

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Gelukkig zit er ook nog een Nederlands briefje bij met een kleine gebruiksaanwijzing. Je moet het masker dus gewoon uitsmeren over de plekken die je wilt (ik raad het wel aan het zo dik te doen zodat de zwarte kleur echt dekt) en laat dit 30 minuten zitten, 15 minuten is echt te kort want het masker moet echt goed droog zijn. Het masker trek je er dan vanaf en de laatste restjes kun je inderdaad makkelijk met water verwijderen.

De ingrediënten:

 • Water = water
 • Polyvinylalcohol = soort van lijm waardoor je het er af kan trekken
 • Glycerol = verzachtend voor de huid
 • Propyleenglycol = houdt de vocht vast in de huid
 • Diazonium = bindingsmiddel
 • Imidazolidinylureum = conserveermiddel
 • Joodpropynylbutylcarbamaat = schimmelwerend middel, maar wordt ook gebruikt in inkt, dit zorgt voor de zwarte kleur

Ik zie hier niet echt een bijzonder ingrediënt tussen zitten die het verschil zou moeten maken. Ben dus erg benieuwd naar de werking.

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Nog even een paar gênante foto’s van mijn gezicht van dichtbij met mijn mee-eters. Zoals je kan zien zijn ze zeker aanwezig. Hopelijk maakt het masker er wat beters van!

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Het masker verdeelt zich makkelijk over het gezicht maar is wel heel erg plakkerig. Zorg ervoor dat je hem goed dicht smeert en laat hem dan 30 minuten zitten. Ik heb hem een keer in bad gebruikt maar dat was geen succes omdat hij toen niet hard werd. Je moet hem dus echt aan de droge lucht laten drogen. Na 30 minuten voel je of alles goed droog is geworden en dan kan je het er af trekken!

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Getest: Black Head Killer Pore Strip

Alleen het resultaat vond ik behoorlijk tegenvallen. Ik trek meer en deels alleen haartjes mee en helemaal geen dikke mee-eters… En die heb ik zeker wel, want na afloop heb ik nog even mijn neus uitgeknepen en daar zat genoeg in (sorry, voor de informatie). Met andere woorden, voor mij heeft dit masker vrij weinig tot niets gedaan. Ik ben wel benieuwd naar jullie ervaringen, hebben jullie wel eens een Black Head Killer gebruikt en wat waren jullie ervaringen? Mocht je ze ook willen proberen? Je kunt ze voor weinig geld bij bol.com bestellen. Ik had ze binnen een dag thuis!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Florence Vlogt
  14 april 2016 at 09:27

  Hihi ik vond die reclames er ook al nooit zo echt uitzien. Ik dacht al dat het gewoon weer een marketingtruc was. Het was wel tof geweest als het echt had gewerkt maar mijn verwachtingen waren al laag xx

 • Reply
  Monica
  14 april 2016 at 09:28

  Ik heb deze gister ook weer gebruikt voor mijn hele gezicht en alleen donshaartjes verwijderd hij. Daardoor wel een zachte huid maar geen enkele mee-eter nam hij mee helaas. En ook onwijs pijnlijk op je wangen maar ik vind dat niet zo erg haha

 • Reply
  Joyce - LemonyLifenl
  14 april 2016 at 09:34

  wat jammer dat het product niet doet wat hij hoort te doen!

 • Reply
  Astrid
  14 april 2016 at 09:37

  Wat een fijne review! Ik was al heel lang benieuwd naar deze maskers. Ook fijn dat je de ingrediënten met uitleg erbij hebt gezet. Maar ik denk niet dat ik ze nu ga kopen ?

 • Reply
  Tara
  14 april 2016 at 09:37

  Is dus vooral geschikt voor het verwijderen van donshaartjes. Misschien kunnen ze dat beter gebruiken voor de ad?

  Fijne review!

  • Reply
   Aranka
   14 april 2016 at 09:41

   Hahaha ja! Maar mijn snordonshaartjes nam die niet mee (heb hem al een keer eerder voor mijn hele gezicht gebuikt) verdorie!

 • Reply
  Suzanne
  14 april 2016 at 09:42

  Ohh, jammer! De zusjes van Serena van Beautylab hadden vorige week zelf zoiets gemaakt, met een soort lijm geloof ik. Dat leek wél te werken :)

 • Reply
  Kelly
  14 april 2016 at 10:01

  Ik heb ook zo’n zwarte tube, werkt ook voor geen meter.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 april 2016 at 10:22

  Jammer dat het tegenvalt, ik heb dit altijd eens willen proberen, haha!

 • Reply
  Mariëlle
  14 april 2016 at 10:32

  Wat jammer dat het zo weinig doet, want het idee is heerlijk haha :P

 • Reply
  Meike
  14 april 2016 at 10:48

  Ik was al aan het wachten tot een beautyblogger dit zou reviewen! Heb ze ooit via eBay besteld maar ze deden bij mij ook niks:( die van de Action nog het meest!:P

 • Reply
  Varenka W
  14 april 2016 at 10:55

  Hahaha heerlijke review !

 • Reply
  Caitlyn
  14 april 2016 at 11:03

  Eerlijke review en zo’n ads moet je inderdaad wel altijd met een flinke korrel zout nemen
  xx

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  14 april 2016 at 11:13

  Wat jammer dat het masker zo weinig resultaat oplevert! We skippen deze dus lekker. :)

 • Reply
  Elize| girlonthewhitebike
  14 april 2016 at 14:13

  Oh….. ik heb deze ook gehad! Ik had het over heel mijn gezocht gedaan! Dat deed zoveel pijn!! Een complete hars beurt voor mijn gezicht!;)

 • Reply
  Suzan
  14 april 2016 at 16:52

  Huilen.. Dat is mijn ervaring!! Man man wat een pijn en ellende. En ik weet dat ik het ook af had kunnen wassen maar ik wilde gewoon weten of het zou werken.. Het enige wat mee werd getrokken waren haartjes?

 • Reply
  Manon
  14 april 2016 at 17:21

  Jammer dat het bij jou tegenvalt, voor 5 euro zou ik het wel bij mij eens willen testen!

 • Reply
  Emma
  14 april 2016 at 18:37

  Wist je dat die zwarte puntjes op je neus en kin geen mee-eters zijn, maar sebaceous filament? Deze horen hier te zitten en kunnen geen kwaad! Uitknijpen of verwijderen ervan maakt ze alleen erger. Kijk ook even hier op wikipedia voor meer informatie: https://en.wikipedia.org/wiki/Sebaceous_filament .

 • Reply
  Iris
  14 april 2016 at 21:33

  Ik vond het er op Facebook altijd wel grappig uit zien, maar had er verder nou niet echt interesse in haha!

 • Reply
  femketje
  14 april 2016 at 21:43

  jammer dat het zo tegenvalt :(

 • Reply
  Nicole
  14 april 2016 at 23:12

  Hier was ik echt benieuwd naar! jammer dat het niet echt werkt.

 • Reply
  Tamara TS
  14 april 2016 at 23:29

  Ik vind de maskertjes wel heel fijn. Ik bestel ze rechtstreeks uit China via Aliexpress. €3,50 voor 20 stuks. Ik stoom de poriën eerst een beetje open en dan doe ik pas het maskertje er op. Ik had eerder veel last van puistjes, maar zie een flinke verbetering. Ik gebruik de maskertjes 2 keer per week. Aan de binnenkant van de maskertjes zie ik dan ook viezigheid zitten als ik ze los trek.

 • Reply
  Melissa
  15 april 2016 at 08:26

  Ik blijf dit een raar concept vinden en zou het niet kopen! En zeker nu ik weet dat het tegenvalt :)

 • Reply
  Olga
  15 april 2016 at 10:14

  Deze ga ik dus overslaan… Gebruik nog steeds deze van action

 • Reply
  Nicole
  15 april 2016 at 19:17

  Oeh ik heb deze ook ooit getest en ik vond ze echt verschrikkelijk. Ik kreeg de strip er bijna niet af, alles zat onder het zwart in de badkamer, er was geen resultaat: er kwam letterlijk niks uit ofzo en er zaten ineens allemaal glitters op mijn neus. Heel erg raar spul dit!

 • Reply
  Kaylani
  19 april 2016 at 09:45

  Een tijd geleden zaten dit soort maskers toch ook in een of andere beautybox? Toen trok iedereen zich de haren uit het gezicht, liepen ze rond met een pijnlijk rood gezicht, maar de mee-eters zaten er nog steeds. Jammer dat dit dus eigenlijk hetzelfde is!

 • Laat een reactie achter