Geshopt

Gisteren ging ik met de trein op pad. We hadden een dagkaart en konden overal heen waar we heen zouden willen. Het was uiteindelijk toch Amsterdam geworden. We  dachten dat het heel erg druk zou worden door de Sail maar dat viel in de Kalverstraat etc wel heel erg mee! Gelukkig, want we konden overal rustig kijken waar we wouden.

Ik heb niet heel veel gekocht, maar wel eventjes leuk om aan jullie te laten zien!

Als eerst ben ik naar de MAC counter in de Bijenkorf geweest. Hier werdt ik echt heel erg leuk geholpen! (ik ben nog in 3 andere MAC counters geweest die dag verder, maar daar keken ze me zo aan van wat moet jij hier?) Ik zei dat ik een mooi blush zocht die goed bij mijn huidskleur paste. Hij hielp me gelijk en maakte mijn gezicht mooi op! Ook met deze Skinfinish, en dat voelde zo zacht aan en stond heel mooi mat dus die heb ik ook gelijk meegenomen in de kleur Medium. En de blush in kleur Dainty. Ik ben er echt heel erg blij mee!

En dan moest ik eigenlijk ook een kwast hebben. Ik vond een MAC kwast wel een beetje veel geld (want ik was al 50 euro kwijt) dus zocht een ander alternatief. Bij de H&M kwam ik deze heerlijk zachte kwast en heb hem meegenomen voor 4 euro. Ik ga hem proberen en is het niks dan weet ik waar ik naartoe moet om een betere te vinden!

Verder zijn we nog in Utrecht geweest en weer terug naar Zwolle. Het was een hele leuke dag en we hebben veel leuke winkels gezien!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter