Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gelukkig 2013 allemaal!

Sorry voor het late artikel van vandaag maar ik wil jullie allemaal een heel erg fijn, gezond, mooi en gelukkig 2013 toewensen. Het jaar 2012 is nu echt voorbij en ik heb het af kunnen sluiten met een hele grote glimlach, waarom hebben jullie gisteren allemaal kunnen lezen. Maar toch wil ik jullie allemaal de allerbeste wensen wensen, want jullie zijn héél belangrijk voor mij. Want zonder jullie was er ook niet mijn website!

Nog eventjes wat shotjes van gisteren, lekkere hapjes, gezellige spelletjes, héérlijke champagne (waarvan ik naar 2 glaasjes – nouja volle wijnglazen bij gebrek aan champagne glazen – een beetje van het padje was), lieve vrienden en vriend en natuurlijk veel mooi vuurwerk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *