Gave app: Cinemagram

nam

Ik heb gisteren zo een vette app op mijn iPhone ontdekt die ik echt met jullie moet delen, namelijk Cinemagram. Ik lag ziek in bed en verveelde me een beetje dus was een beetje aan het neuzen in de App Store van Apple. Ineens kwam ik Cinemagram tegen en moest meteen aan de andere populaire app Instagram denken. Eigenlijk is het principe hetzelfe alleen met Cinemagram kan je stilstaande afbeeldingen maken met daarin een bewegend iets, echt te gaaf! Kijk mee naar voorbeelden!

hannah

manchot

we amuse lucas

westie

air drums

balcony

Bron foto’s: Cinemagram

Goed genoeg voorbeelden voor nu, ik denk dat het idee wel duidelijk is nu. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Als eerst moet je natuurlijk Cinemagram downloaden voor op je iPhone (volgens mij is de app alleen voor Apple en niet voor Android). Vervolgens maak je een klein filmpje met je iPhone van iets. Daarna ga je hem bewerken, je kiest je stilstaande beeld en selecteerd door middel van een potloodje wat je wil laten bewegen. Je kiest een gave filter (of niet) voor over je film heen en klaar is kees.

Ik vind het echt zo ontzettend tof dat er nu een app voor is want als ik de afbeeldingen eerst zag vond ik dat zo ontzettend gaaf gemaakt en leuk om naar te kijken, maar nu kan ik het dus ook heel simpel zelf!

Nog even mijn Cinemagram die ik vanuit bed heb gemaakt, mijn vader was bezig met klussen achter mijn deur, haha.

En nu ben ik benieuwd wat jullie van deze app vinden en of jullie deze app uberhaupt al kende? Hij is gratis te downloaden in de App Store en je kan je vrienden toevoegen! Ik vind het erg gaaf om iemand anders zijn kunsten te zien, dus volg mij: byAranka vooral dan volg ik je zeker ook terug! Ik ben helemaal fan!

Gaan jullie deze App downloaden?

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Beantwoorden
  HollandaBeauty
  17 maart 2012

  Zo dit is Vet op naar de App Store goede tip, hopelijk knap je trouwens snel op!!

 • Beantwoorden
  Floor
  17 maart 2012

  Oh, wat gaaf! Echt jammer dat ik geen iPhone of iets dergelijks heb, anders had ik hem sowieso gedownload!

 • Beantwoorden
  Paola
  17 maart 2012

  Wat een super leuke app!

 • Beantwoorden
  Alyssa
  17 maart 2012

  Gaaaaf zeg! Bedankt voor het delen :-) ik ga ‘m meteen downloaden.

 • Beantwoorden
  Daniëlle
  17 maart 2012

  Wat gaaf zeg! Ik moet gelijk denken aan de foto’s in de Daily Prophecy in Harry Potter, haha!

 • Beantwoorden
  charile
  17 maart 2012

  Super leuk, die kende ik nog niet!

 • Beantwoorden
  Joany
  17 maart 2012

  Dit is echt de eerste app die me doet balen dat ik een android toestel heb :) Wat ontzettend gaaf!

 • Beantwoorden
  Yara
  17 maart 2012

  Haha wat vet zeg!

 • Beantwoorden
  Fragrances
  17 maart 2012

  Wat leukkkk! Ik ga ‘m zeker downloaden.

 • Beantwoorden
  jessy
  17 maart 2012

  nog meer redenen dat ik een iphone wil!

 • Beantwoorden
  Flaviena
  17 maart 2012

  Erg leuke app! Zelf in photoshop een cinemagraph maken is behoorlijk wat werk. Jammer alleen dat het (nog) niet voor android beschikbaar is. Wie weet komt dat nog :)

 • Beantwoorden
  Milou
  17 maart 2012

  Haha, leuke app! Die kende ik nog niet. Ga ‘m zeker downloaden :-)

 • Beantwoorden
  Myrthe
  17 maart 2012

  Wow, wat een gave app! Ik heb helaas geen smartphone, maar anders had ik ‘m gelijk er even opgezet. Wat een toffe voorbeelden, vooral die eerste vind ik geweldig! :D

 • Beantwoorden
  yvanka
  17 maart 2012

  ziet er leuk uit!

 • Beantwoorden
  AnnaSophia
  17 maart 2012

  Wow, vette app!

 • Beantwoorden
  Elke
  17 maart 2012

  Wauw! Wat een gave app is dit! :D

 • Beantwoorden
  Miranda
  17 maart 2012

  wat een leuke app. Jammer dat hij alleen voor apple is.

 • Beantwoorden
  LottedeJ
  17 maart 2012

  O ja, die app heb ik weleens vaker gezien ergens! Ik vind ‘m wel bijzonder, haha.

 • Beantwoorden
  Moniek
  17 maart 2012

  Oh wat cool! Die ga ik even downloaden :)

 • Beantwoorden
  Gerrianne
  17 maart 2012

  Hahahha, wat tof! Ik ga hem echt even downloaden!

 • Beantwoorden
  Desiree
  18 maart 2012

  Gaaf. Eens kijken of dat op mijn oude Iphone 3G kan…

 • Beantwoorden
  Esmay
  18 maart 2012

  Woah! Da’s echt vet! Jammer dat ik een Android heb zeg :(

 • Beantwoorden
  Mariska
  18 maart 2012

  Oeh dat ziet er echt heel erg leuk uit! Wist niet dat het bestond.

 • Beantwoorden
  Lola
  16 juni 2012

  jammer kan ook niet op ipod4 : (

 • Laat een reactie achter