Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Als je aan mij zou vragen hoe ik het liefst mijn make-up er af zou halen is mijn antwoord simpel: micellair water! Ik heb al heel wat flessen van verschillende merken getest en opgemaakt. En mijn conclusie is vrij duidelijk. Ik vind die van Bioderma en Garnier het prettigst. En nu heeft één van die favoriete reinigers dus een nieuwe variant! Garnier komt met een micellair water met olie! Ideaal voor hardnekkige en waterproof make-up te verwijderen.

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

De fles komt ons vast bekend voor, het is gewoon de standaard verpakking van Garnier, alleen dan met een andere kleur dop. De normale variant heeft een roze dop en die voor de gemengde huid een groene dop. Deze normale variant met olie heeft een witte dop en een herkenbare gele kleur van de olie! De fles bevat weer 400 ml waar je echt een hele tijd mee vooruit kunt. Bijzonder om te zien, want normaal hebben flessen met olie maar een hele kleine inhoud, deze dus niet!

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Als we het etiket aan de voorkant lezen zien we dat het een micellaire reiniger is voor de langhoudende en waterproof make-up, door het olie gaat dit er namelijk makkelijker af. Alleen vind ik wel dat vaak die oliën heel vettig en plakkerig aanvoelen. Gelukkig belooft deze niet vettig aan te voelen en je hoeft hem ook niet na te spoelen of reinigen.

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Op de achterkant vinden we natuurlijk nog meer informatie. Het micellair reinigingswater in olie is verrijkt met micellen, reinigende oliën en arganolie. De oliën mengen perfect met micellen om alle sporen van makeup te verwijderen. Daarbij is arganolie rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E, wat zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid.

De ingrediëntenlijst van de normale versie is een stuk minder lang dan deze variant. Maar wel fijn om te zien is dat de arganolie zowat bovenaan staat! Dat zit er dus echt rijkelijk in! Er zit wel parfum in, maar gelukkig staat die als laatste vermeld.

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Tijd voor de grote test! Eerst de fles even schudden en daarna het product aanbrengen op een wattenschijfje zoals je dat normaal ook doet. Met het aanbrengen op het wattenschijfje ruik ik meteen de warme en kruiderige geur van arganolie in combinatie van een hele frisse geur, erg lekker! De substantie voelt heel fris aan op het watje, totaal niet vettig of plakkerig, ik ben erg benieuwd!

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Mijn make-up aan het einde van de dag. Ik gebruik altijd een goede primer voor mijn oogschaduw, een vrijwel waterproof eyeliner en een longlasting mascara. Omdat ik een vette huid heb wil ik producten die goed blijven zitten. Die zijn vaak met een normale reiniger erg lastig te verwijderen.

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Maar met de Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie was het echt een fluitje van een cent! De oogschaduw en eyeliner verdween met twee vegen als sneeuw voor de zon. De reiniger heeft wel duidelijk meer moeite met mijn mascara. Maar eerlijk is eerlijk, daar helpt in mijn geval een douche met lekker veel water ook het beste voor. Maar hij heeft wel een hele goede poging gedaan!

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie

Ik ben echt enthousiast over deze nieuwe variant met olie. Hij haalt nóg makkelijker mijn make-up er af zonder een vettige of plakkerige laag achter te laten, dat vind ik een heel groot pluspunt. Dat is mijn reden eigenlijk altijd om niet een reiniger met olie te gebruiken. Mijn huid voelt na het reinigen lekker zacht en totaal niet droog aan, perfect! De Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater in olie is voor € 6,99 te koop bij verschillende drogisterijen en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Manon
  22 april 2016 at 06:29

  Fijne review! Ik heb deze ook al in huis gehaald, maar nog niet getest! Ben wel erg benieuwd geworden nu.

 • Reply
  chucky1012
  22 april 2016 at 07:00

  Goede en zeer duidelijke review!
  Mooie productfoto’s.

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  22 april 2016 at 07:13

  Ik heb deze ook en alles wat je schrijft viel me ook op (arganolie bovenaan en parfum onderaan!). Make-up gaat er inderdaad prima mee af, maar met de mascara gaat het lastiger. Dat doe ik dan gewoon met een oogmake-up remover van hetzelfde merk en die werkt fantastisch. :)

 • Reply
  Varenka W
  22 april 2016 at 07:33

  Hele goede tip, nog niet bekend mee.
  Ga hem zsm in huis halen, de oude is nml net opde review komt dus precies op tijd :-)
  Wat een fijne uitleg ook weer én zulke moooe foto’s
  Fijn weekend straks…..

 • Reply
  Desirée
  22 april 2016 at 08:42

  Die ga ik zeker proberen, klinkt goed!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifenl
  22 april 2016 at 09:11

  Klinkt goed! Ik zou dit wel willen uitproberen voor mijn oogmake-up!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  22 april 2016 at 09:34

  Aah ik moet deze echt even gaan proberen!

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  22 april 2016 at 10:32

  Leuke review! Zelf heb ik deze ook alleen vind ik dat de olie laag nog te lang op mijn gezicht blijft zitten…heel vervelend, want naspoelen is inderdaad niet de bedoeling. Ik zou dus liever voor de ‘oude’ variant kiezen, maar wellicht verschilt dit vast ook per huidtype.

  • Reply
   Aranka
   22 april 2016 at 10:45

   Ja joh? Ik had er echt geen last van en voelde er niets van! Gek dat het dan bij anderen wel is. Maar ik heb van mezelf een vettere huid, dus misschien voel ik het daarom niet.

 • Reply
  Caitlyn
  22 april 2016 at 10:55

  Dit ziet er echt heel goed uit! Ik gebruik nu de gewone roze variant en de versie van Kruidvat, maar deze wil ik zeker eens testen.
  xx

 • Reply
  Dana
  22 april 2016 at 11:01

  Fijne review! Ik ga denk ik weer 2 flessen in slaan aangezien ik er bijna weer door heen zit!

 • Reply
  Chantalle
  22 april 2016 at 13:01

  Deze ga ik zeker eens proberen aangezien de normale variant nog wel eens moeite heeft met m’n mascara eraf te halen!

 • Reply
  Mariska
  22 april 2016 at 13:13

  Deze klinkt echt heel erg fijn en heb ik al op mijn lijstje gezet om aan te schaffen :) fijne review!

 • Reply
  Diana
  22 april 2016 at 13:15

  Wat een mooi review! Ik ben erg nieuwsgierig geworden na dit product!

 • Reply
  Monica
  22 april 2016 at 22:16

  Fijn review. Ik kende deze nog niet.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  23 april 2016 at 09:37

  Wauw, deze lijkt mij erg interessant om te gebruiken!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  23 april 2016 at 19:26

  Hier was ik super benieuwd naar! Ik heb de ‘gewone’ versie voor de gevoelige huid en vind die echt awesome. Ik ga deze zeker kopen wanneer die 1+1 weer in de aanbieding is ( en dat is regelmatig gelukkig haha) Ik heb tevens een remover op basis van olie van clinique maar wanneer deze ook precies hetzelfde zou werken is het een goede vervanger qua prijs!

 • Reply
  Nicole
  25 april 2016 at 22:00

  Deze kon ik nog niet! Ik gebruik zelf altijd de gewone versie. Klinkt wel erg fijn.

 • Laat een reactie achter