Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garnier Pure Active Intensive Gelscrub met Charcoal

 photo Garnier_zpsf92db356.png

Iedereen heeft er wel eens last van een puistje, iets waar we allemaal niet op zitten te wachten. Gelukkig is er tegenwoordig heel wat aan te doen. Garnier heeft een nieuwe scrub voor het voorkomen van puistjes en als je ze al hebt verminderd hij ze ook. Door de nieuwe formule met houtskool zorgt de scrub ervoor dat de onzuiverheden verwijderd kunnen worden door een magnetische werking.

 photo Garnier2_zps458205f8.png

Puistjes moet je eigenlijk al behandelen voordat je ze hebt, altijd goed je gezicht schoonhouden is dus een must. Als een porie geblokkeerd raakt door overtollig talg of onzuiverheden zal een puistje een paar dagen later verschijnen. Daarom is het altijd goed om je poriën schoon te houden en dat kan je onder andere goed doen met een scrub door die een paar keer per week te gebruiken. De scrub is trouwens bedoeld voor de vette en probleem huid. Zelf heb ik een vette huid en werkt hij heel fijn, geen irritaties of iets dergelijks. Maar of het fijn is voor een gevoelige huid weet ik niet.

Garnier had al een hele lijn tegen onzuiverheden de Pure Active lijn, maar nu voegen ze er nog een nieuw product aan toe en dat is deze scrub met houtskool (Charcoal). De nieuwe formule van deze gel is verrijktmet houtskool, bekend om zijn natuurlijke magnetische werking, zodat alle onzuiverheden verwijderd kunnen worden.

De plantaardige houtskool is bekend om haar absorberende eigenschappen. De gel reinigt de poriën en helpt onzuiverheden en overtollig talg te voorkomen. Met 2% anti-bacterieel salicylzuur, dat ook in deze scrub zit, vermindert deze gel onzuiverheden. Op deze manier kan je de strijd tegen puistjes winnen, zelfs voordat deze verschijnen! En dan natuurlijk nog het scrubgedeelte van de scrub, deze zorgt ervoor mee-eters en andere onzuiverheden verdwijnen voor een egale en stralende huid.

 photo Garnier3_zps929cac64.png

Helaas staat er als tweede ingredient wel SLS, toch merk ik daar vrij weinig van. De scrub droogt mijn gezicht totaal niet uit en ik heb geen last van velletjes na het scrubben. Voor de rest staat het houtskool best wel hoog op de lijst. Ook zit er parfum in, deze ruik je zeker wel. Het ruikt echt heel erg mannelijk, ik dacht eerst dat het product voor mannen was, maar heb het nergens op de verpakking kunnen vinden en het is gewoon een product voor mannen en vrouwen. De geur is trouwens niet storend, het ruikt gewoon wat stoerder.

 photo Garnier4_zpsc508730f.png

De srub ziet er gewoon doorzichtig uit met kleine deeltjes houtskool en hele fijne scrubdeeltjes. Zelf was ik erg onder de indruk dat de scrub hele fijne scrubdeeltjes heeft zodat je het haast niet voelt, maar het wel goed zijn werk doet.

 photo Garnier5_zps94d3a7e7.png

Na het scrubben van mijn gezicht voelt het schoon aan en heb geen last van een droge of trekkerige huid en ook mijn huid is niet rood. Maar dat belooft het product ook tegen te gaan. Zelf had ik voordat ik het product ging gebruiken wat last van plaatselijke puistjes en die waren na een week helemaal verdwenen en heb nu een mooie en egale huid. Hij doet dus zeker wel iets voor je onzuiverheden. Heb je geen onzuiverheden maar wil je ze voorkomen dan kan ik je deze scrub ook aanraden omdat hij gewoon heel fijn in gebruik is. Dat vind ik persoonlijk door de hele fijne scrubdeeltjes die er in zitten. Hij schuimt mild en voelt prettig aan op de huid en na afloop ook.

 photo Camomile11_zpsf1a58ea9.png

Mijn huid zonder make-up, mooi en egaal zonder puistjes of andere onzuiverheden. Ik merk ook dat mijn mee-eters op mijn kin en neus zijn verminderd.

 photo Garnier1_zps950eb228.png

De Garnier Pure Active Intensive Gelscrub met Charcoal is te koop bij alle drogisterijen voor de adviesprijs van € 8,99.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Klinkt op zich wel lekker, maar echt niets voor mij! Ik weiger dingen te gebruiken met veel parfum in (zeker als je het dan nog eens goed kan merken) en verder lijkt hij me mede dankzij de SLS toch nog vrij agressief voor mijn gevoelig huidje haha. Wel grappig dat er houtskool in zit, da’s nieuw. Al snap ik niet helemaal hoe dat dan werkt!

  1. Ik neem alleen maar produkten met natuurlijke scrubdeeltjes, al dat microplastic in dit soort produkten komt allemaal in zeedieren terecht en genoeg natuurlijke alternatieven die als scrubdeeltje kunnen dienen.

 2. Sinds ik de exfoliant heb ontdekt scrub ik mijn huid niet meer, dus deze zal ik niet kopen. Ook omdat er parfum in zit. Don’t want that on my face haha!

 3. Ik heb net vanochtend mijn scrub opgemaakt, maar ik denk niet dat deze de vervanger gaat worden.. Ik heb namelijk een vrij droge en gevoelige huid en ik ben bang dat deze scrub dan net wat te heftig is.

 4. Wat grappig dat garnier nu ook met de houtskool komt:)
  Mijn vriend heeft een facewash van loreal expert for menwelke dit ook bevat. En stiekem vind ik hem ook wel fijn. Hij laat na gebruik dus wanneer je hem afspoelt een heel stroef soort rubberachtig gevoel achter op de nog natte huid waneer je je gezicht droog maakt is het weg en heb je een hele zachte baby wangetjes over..
  Ik moet zeggen dat ik die ook regelmatig gebruik onder de douche..
  Dus de facewash raadt ik jullie zeker aan! Ja ondanks dat deze uit de mannen lijn komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *