Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garnier Pure Active BB Cream Anti-Onzuiverheden

 photo _DSC0623_zps1e9ce083.png

Garnier kwam een paar jaar geleden volgens mij met de eerste BB Cream op de markt. En nu komen ze weer met een BB Cream uit de Pure Active lijn. Deze lijn is bedoeld voor de wat jongere huid die last heeft van onzuiverheden en imperfecties. Samen gaan ze nu dat probleem aan om de huid te herstellen en te camoufleren. De eerste BB Cream van Garnier scheen niet zo een succes te zijn, ik ben benieuwd of deze dat wel is!

 photo Garnier-BB-Cream_zps0906a13a.png

Deze BB Cream is speciaal bedoeld voor degenen die een gecombineerde tot vette huid hebben met huidimperfecties zoals puistjes, mee-eters en dat soort dingen. Vrouwen met deze imperfecties gaan liever niet zonder make-up de straat over. Onderzoekt toont aan dat 2/3 van de vrouwen met een onzuivere huid niet zonder make-up naar buiten gaan. Daarom besloot Garnier een verzorgend product voor de onzuivere huid te combineren met een BB Cream. Zodat je maar één product hoeft te gebruiken en met een gerust hart de deur uit kan.

 photo Garnier-BB-Cream1_zpsa1f5ae82.png

Elke BB Cream heeft wel een paar punten waar hij voor staat, zo ook deze BB Cream:

– hij hydrateert de huid
– egaliseert de kleur
– matteert de huid zonder te gaan glimmen
– verfijnt de grote poriën
– tegen puistjes en mee-eters

 photo Garnier-BB-Cream2_zpse2bd3615.png

De Garnier Pure Active BB Cream Anti-Onzuiverheden is een nieuwe BB Cream die we nog niet vaak voorbij hebben zien komen om ook echt doeltreffend te werken. Hij is speciaal voor de gemengde tot vette huid die meteen het probleem aanpakt. Dit komt door de zuiverende en actieve ingrediënten die in deze BB Cream verwerkt zitten. Dit heeft als resultaat dat deze BB Cream camoufleert en meteen het probleem van de huid aanpakt. Je ziet meteen het verschil maar je gaat het ook op langere termijn ontdekken!

 photo Garnier-BB-Cream3_zps3e349c8d.png

De verpakking geeft aan dat dit product geschikt is voor de wat jongere huid tot ongeveer 25-30 jaar. Echt de tijd van de onzuiverheden dus. Na het aanbrengen van de BB Cream heb je meteen een egalere huid en op lange termijn zullen ook de imperfecties verdwijnen.

 photo Garnier-BB-Cream4_zps69cca14d.png

Maar wat zijn dan die bijzondere ingredienten die ervoor zorgen dat het weg blijft? In deze BB Cream zit 2% salicylzuur verwerkt dat een zuiverende werking heeft op de huid. Salicylzuur werkt in op de hoornlaag van de huid. De hoornlaag is het bovenste laagje van de huid. Salicylzuur weekt dit laagje van de huid los en bevordert de groei van gezonde huidcellen. En zo verminderd het dus ook de onzuiverheden. Het zit maar met een klein percentage in deze BB Cream dus meteen resultaat zul je niet zien. Ook zitten er egaliserende pigmenten in die zich goed hechten aan de huid en alle imperfecties laten verdwijnen.

 photo Garnier-BB-Cream6_zps94e87126.png

De verpakking is eigenlijk hetzelfde gebleven als de eerste variant, een handige tube waarmee je het product makkelijk kan aanbrengen. Wel een puntje van verbetering vind ik de kleurkeuze. Hij is er alleen te krijgen in light – die natuurlijk alles behalve light is -. Daar hadden ze nog wel wat meer kleuren van kunnen nemen. Voor de rest heeft het ook een inhoud van 50 ml waar je een behoorlijke tijd mee doet, de meeste foundations hebben maar 30 ml.

 photo Garnier-BB-Cream7_zps098a52ec.png

De verpakking is makkelijk open en dicht te maken met de dop en het product komt er makkelijk uit zodat je hem snel op de huid kan aanbrengen.

 photo Garnier-BB-Cream8_zps7d465aae.png

De foundation is vrij dikkig en heeft een hele subtiele frisse geur die je bijna niet ruikt. Op de foto lijkt de foundation trouwens best wel licht, maar hij is alles behalve licht, het is meer medium.

 photo Garnier-BB-Cream9_zps9c3e9ab2.png

Uitsmeren! Op de hand zie je meteen dat hij doet dekt en een vrij dikke laag achter laat.

 photo Garnier-BB-Cream10_zps154c572e.png

Mijn gezicht zonder de Garnier Pure Active BB Cream Anti-Onzuiverheden.

 photo Garnier-BB-Cream11_zps15d81244.png

Mijn gezicht met de Garnier Pure Active BB Cream Anti-Onzuiverheden. Zelf heb ik nu echt wel een donkere kleur van mezelf en de foundation is nog iets te donker voor mij. Een echte lichte kleur is het dus zeker niet. Als je normaal een medium kleur is, is deze kleur perfect voor jou. Opvallend vind ik dat hij op het gezicht heel fijn aanbrengt en makkelijk uitsmeert. Hij laat een hele natuurlijke laag achter die je niet ziet. Mijn teint is inderdaad een stuk egaler. Of hij echt werkt voor mijn puistjes, dat kan ik jullie helaas niet vertellen omdat ik die vrijwel nooit heb. Maar ik had één puistje en voelde deze meteen tintelen dus had wel het idee dat het iets deed. Ook mijn poriën waren verkleind rondom mijn t-zone dat vond ik wel fijn!

 photo Garnier-BB-Cream12_zps4dfc37ef.png

Het idee is goed van deze BB Cream, en volgens mij werkt hij best goed op een licht onzuivere huid als je van je kleine imperfecties af wilt. Mijn vette huid was wel een tijdje matte maar na een paar uur glimde deze toch weer. Ook de kleur is absoluut niet light, dat vind ik erg jammer. Heb je een gemengde tot vette huid met lichte imperfecties en een medium huidskleur, dan kan ik je deze foundation aanraden. Heb je dat niet, skip hem dan! Hij is te koop voor € 9,99 en ligt halverwege deze maand bij de drogisterijen in de winkel.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Hij ziet er wel goed en dekkend uit, maar ik ben toch echt wel wat lichter dan jij, dus als deze voor jou al wat donker is zal het er bij mij wel helemaal raar uit zien. xxx Lucinda

  2. Is deze ter vervanging van de olievrije bb-cream van Garnier? Die was ook voor de vette huid maar die vond ik perfect (ik heb een droge huid maar ik had nergens last van – deze dekt gewoon heel mooi). Zo jammer dat ze die niet meer hebben. :-(

    1. Ik weet niet of die eruit gaat, maar ik denk het wel. Hij komt wel in een andere lijn te zitten dus misschien wordt het ook wel een ander product. Ik kan het wel voor je navragen als je dat wilt?

  3. Ahh hij lijkt me heel fijn, maar de kleur is waarschijnlijk veel te donker voor mij. Misschien kan het voor de zomer wel, maar dan heb ik niet zoveel last van onzuiverheden en dan draag ik liever niets op mijn gezicht ivm zweten enzo. Dus deze skip ik. :(

  4. Ziet er goed uit en klinkt ook goed! Fijn dat er salicylzuur in zit, dat werkt idd heel goed tegen onzuiverheden! Wel stom dat er veel siliconen in zitten, dat zorgt meestal juist voor veel puistjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *