Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Garnier Micellair Reinigingswater & Oogreinigingslotion

 photo Micellair_zps99abb571.png

Sinds een tijdje staan deze nieuwe reinigende producten van Garnier bij mij in mijn dagelijkse kastje. Jullie zagen ze ook al voorbij komen in mijn skincare routine en ik kan jullie vertellen dat ze daar voorlopig zeker in blijven zitten. Garnier heeft namelijk in mijn – en in veel andere ogen – erg fijne en goede reinigende producten gemaakt.

 photo Micellair1_zps8974b813.png

Speciaal voor alle vrouwen die haast hebben tijdens het ochtend (of avond) ritueel maakte Garnier producten die snel in gebruik zijn en meteen hun werk goed doen. Handig, want ik kom ook wel eens reinigende producten tegen waar ik uren mee moet boenen of dat het als een gek vlekt en daarna lang bezig ben dit weg te krijgen. Maar Garnier maakt hier een einde aan. Deze producten reinigen snel en goed, gelukkig kan ik dat alleen maar bevestigen.

 photo Micellair2_zpse10d4f14.png

Garnier Micellair Reinigingswater – € 6,49

Micellair reinigingswater is hip. Verschillende merken hebben het al op de markt gebracht zoals L’Oréal en Vichy. En natuurlijk niet het ontzettend populaire Bioderma niet te vergeten. Maar nu heeft Garnier ook een knoepert van een fles toegevoegd aan hun assortiment. Een fles van maar liefst 400 ml waar je zeker een hele tijd mee vooruit kan.

 photo Micellair3_zps06f6b6d5.png

Micellair water, wat is het nou precies? Het zijn reinigende deeltjes die als een soort van een magneet werken en alle viezigheid aan zich hechten. Door de speciale formule worden dus alle vieze deeltjes opgenomen door deze reiniger en afgevoerd op het wattenschijfje. Zo heb je dus een kraakschoon gezicht na het reinigen. Je kan het micellaire water overal voor gebruiken zowel je ogen als de rest van de huid. Het is ook nog eens heel mild dus prima geschikt voor mensen met een gevoelige huid die niet veel kunnen verdragen.

 photo Micellair4_zps944cf358.png

De ingrediënten zijn heel basic, niks mee aan de hand! Prima voor iedereen te gebruiken dus. Hoe vind ik het product in gebruik? Ik denk dat jullie dat al wel een beetje kunnen raden. Ik vind het geweldig, het geurloze water doe ik op een watje en reinig daarna mijn gezicht ermee. Het voelt heerlijk verkoelend aan en neemt inderdaad al mijn make-up zonder enige problemen mee. Wat er over blijft is een super schone huid dat niet geirriteerd of trekkerig aanvoelt. Het voelt juist heel erg comfortabel aan. Veel buitenlandse blogs beweren zelfs dat hij net zo fijn en goed is als die van Bioderma en nog veel goedkoper ook. Dus doe geen moeite meer om een fles te kopen, ren naar de drogisterij en neem deze zeker mee!

 photo Micellair5_zps7e95d40b.png

Dan komt Garnier ook met twee nieuwe oogreinigers. Persoonlijk vind ik het zelf altijd fijn om een aparte reiniger voor mijn ogen te gebruiken. Eigenlijk hoeft dat niet als je een product gebruikt zoals hierboven, maar toch zit het een beetje vast in mijn routine. En voor de anderen die het ook fijn hun ogen te reinigen met een apart product heeft Garnier twee nieuwe reinigers, voor de normale oogmake-up en de waterproof oogmake-up! En net zoals de micellaire reiniger vind ik deze producten fantastisch.

 photo Micellair6_zpsd93f7301.png

Garnier Verzachtende Oogreinigingslotion – € 4,59

Vaak zijn oogreinigers toch niet helemaal wat ik ervan verwacht, ze prikken, irriteren, vlekken of halen helemaal niet goed je make-up eraf. Ik had dan ook niet zo heel veel hoop toen ik deze ging testen. Want naast mijn Vichy oogreiniger is er geen één geweest die ik ook goed genoeg vond. Maar Garnier heeft mij heel erg blij gemaakt. Deze super zachte lotion haalt in een simpele beweging al mijn make-up eraf zonder het te verplaatsen en vlekken achter te laten. Omdat ik lenzen heb wil ik graag een mild product dat niet irriteert en dat doet dit zeker niet!

 photo Micellair7_zpsb52e9dee.png

Ook deze reiniger is weer voor iedereen geschikt en maakt wat mij betreft haar beloftes echt waar. Het is inderdaad geschikt voor jou als je op zoek bent naar een milde en goed reinigende oogmake-up remover die de huid respecteert. De reiniger laat geen vervelende laag achter en de huid voelt meteen comfortabel aan. Ge-wel-dig!

 photo Micellair8_zps528c2cea.png

Garnier Express 2 in 1 Oogreinigingslotion – € 5,59

Hetzelfde verhaal als hierboven maar deze is speciaal voor de waterproof make-up. Door de twee verschillende lagen met olie haalt hij heel gemakkelijk je waterproof oogmake-up eraf. Zelf gebruik ik nooit waterproof producten maar voor deze reiniger wilde ik wel eens een uitzondering maken of dat beter werkt. Met waterproof eyeliner en mascara ging ik de test aan. Vaak was het zo dat het er wel afging maar de daarna een ontzettend vieze en vette huid overhield. Ook mijn ogen vonden dit niet erg prettig.

 photo Micellair9_zpsc9e9be32.png

Maar hierbij heb ik er totaal geen last van. Hij haalt goed mijn make-up eraf zonder viezig of vettig aan te voelen. Ik ben onder de indruk! Alle producten zijn trouwens vrij van parabenen!

 photo Micellair10_zps099e131c.png

Ik ben meer dan enthousiast over deze producten, misschien wel lyrisch! Ik kan dit echt iedereen aanraden om te kopen en mee te gaan reinigen. Ze zijn totaal niet duur en vaak ook in de aanbieding, dus je kan ze zeker voor een mooie prijs scoren. De producten moeten vanaf nu in de winkels liggen. Bij onder andere alle drogisterijen en veel supermarkten.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Ik ben heel benieuwd naar deze producten! Vooral naar de micellaire reiniger en de 2 in 1 oogreiningslotion want die klinken veelbelovend!

  2. Fijn artikel! Ik heb gezien dat bij kruidvat nu ook miccelair water te koop is van Nivea. Ben wel benieuwd als je die ook test welke je fijner vind!

  3. Ik gebruik nu een micellaire reiniger van vichy en die vind ik erg fijn werken dus ik denk dat ik deze binnenkort ook maar eens ga proberen. Fijne duidelijke review!

  4. Je zegt dat alle producten vrij van parabenen zijn, maar ik zie op het flesje verzachtende oogreinigingslotion toch echt ‘methylparaben’ staan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *