Garnier Micellair Reinigingswater + doekjes

 photo GarnierMicellairWater2_zpsbd0e05ac.png

Sinds een jaar heeft Garnier een eigen micellair reinigingswater, een product waar ik echt razend enthousiast over was. En ik was niet de enige, ik hoorde alleen maar lovende woorden over deze make-up remover. Zo gek is het dus niet dat Garnier nu met twee nieuwe varianten komt, eentje voor de gevoelige gemengde huid en reinigingsdoekjes met micellair water! Ik laat alle drie de producten aan jullie zien.

 photo GarnierMicellairWater1_zps5d88562d.png

De variant met de roze dop kennen jullie allemaal denk ik al wel, en wellicht hebben velen van jullie hem al getest. Maar nu heeft Garnier een nieuwe variant met de groene dop voor de gevoelige en gemengde huid. En natuurlijk konden de reinigingsdoekjes met micellair water ook niet uit blijven!

 photo GarnierMicellairWater_zpscab30cc6.png

Micellair water werkt eigenlijk als een soort magneet, het stofje micel trekt het vuil aan als een magneet en zorgt ervoor dat het vuil van de huid wordt verwijderd. Heel simpel, maar heel doeltreffend. Ik was zelf al groot fan van het micellaire water met de roze dop, maar deze twee andere varianten kunnen mijn hart vast ook bekoren!

 photo GarnierMicellairWater3_zps58c550f9.png

Garnier Micellaire Reinigingsdoekjes – € 3,99

Ik ben gek op reinigingsdoekjes voor onderweg of als ik ergens blijf slapen. Geen gedoe met flessen, watjes en dergelijke. Maar vaak vind ik de doekjes wat vettig en erg sterk geparfumeerd. Dat is verleden tijd met deze doekjes. Ze zijn onzettend licht, niet kletsnat en ruiken nergens naar omdat er geen parfum in zit. Ook vind je geen alcohol en kleurstoffen in deze doekjes, klinkt goed!

 photo GarnierMicellairWater4_zpscdc2f33c.png

De ingrediënten zien er prima uit van deze doekjes, geen gekke dingen waar je huid niet blij van wordt.

 photo GarnierMicellairWater5_zpsc7996e99.png

De doekjes zijn zoals ik zei niet zo nat als ik normaal van andere doekjes gewend ben. Ik was even bang dat dit effect zou hebben op het reinigende effect, maar niets is minder waar. Deze doekjes halen prima mijn make-up eraf. Hij heeft wel iets meer moeite met de mascara, maar ik ben nog nooit een doekje tegen gekomen die dat niet heeft. De doekjes zijn super zacht en geven daardoor echt even een verwen momentje aan jezelf.

 photo GarnierMicellairWater13_zps47b1334b.png

Garnier Micellair Reinigingswater Gevoelige Huid – € 6,49

Deze kennen jullie allemaal al. Hier hoef ik eigenlijk niet zoveel woorden aan ‘vuil’ te maken. Ik heb hier al een hele fles van opgemaakt en ben er echt heel erg enthousiast over! Ik ben blij dat ik nu weer een nieuwe fles heb! En je doet hier echt enorm lang mee, met mijn vorige heb ik een half jaar gedaan terwijl ik hem elke dag gebruik.

 photo GarnierMicellairWater7_zps343e8883.png

Speciaal voor de gevoelige huid is dit micellair water, maar ik heb alles behalve een gevoelige huid en vind het ook heerlijk om dit product te gebruiken. Ik gebruik het overal voor, mijn gezicht, ogen en lippen en alles verdwijnt als sneeuw voor de zon. Mijn lenzen gaan vaak irriteren en prikken bij andere reinigers en hier heb ik nergens last van, fijn!

 photo GarnierMicellairWater8_zps52e6c064.png

Gebruik is heel simpel, even wat op een watje doen en het daarna op de normale manier reinigen. Je zult zien hoe makkelijk het vuil weg gaat met deze reiniger, aanrader!

 photo GarnierMicellairWater12_zps8daeb690.png

Garnier Micellair Reinigingswater Gevoelige & Gemengde Huid – € 6,49

Dan hebben we een nieuwe variant, die met de groene dop! Deze is voor de gevoelige en gemengde huid. Meer geschikt voor mij dus, daar ben ik stiekem wel een beetje blij om. Zal deze dan fijner zijn dan de andere voor mij? Ook deze is geschikt voor het gezicht, ogen en lippen.

 photo GarnierMicellairWater9_zps79a91a99.png

Het micellair water verwijdert make-up, zuivert de huid en kalmeert het. Dat doen trouwens de andere twee producten ook.

 photo GarnierMicellairWater10_zps655475cb.png

Maar was is er nou anders aan deze variant? In deze variant zit wel alcohol wat de huid een beetje uitdroogt en handig is voor mensen met een vettere huid zoals ik. Zelf merk ik niet echt heel erg veel verschil, maar mijn huid blijft wel iets minder lang matte dan anders, maar echt grote verschillen merk ik niet. Qua werking zijn ze gelijk aan elkaar. Het is dus even afwegen of jij een vettere huid hebt of niet en graag alcohol of niet wil gebruiken. Zelf neig ik dan wat meer naar de groene fles met mijn vette huid.

 photo GarnierMicellairWater11_zps7075f52b.png

Het was al duidelijk, de Garnier Micellair Reinigingswaters en doekjes zijn geweldig en ik kan het nog steeds iedereen aanraden. Je krijgt een enorme fles van 400 ml waar je zeker een half jaar mee doet, dus het is de investering van € 6,49 zeker waard! De doekjes vind ik ook heerlijk om te gebruiken voor onderweg! De Garnier micellaire reinigingsproducten zijn gewoon te koop bij de drogisterij en supermarkt.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Kirsten
  13 januari 2015 at 15:13

  Oh wauw, ik moet zeggen dat deze rage mijn ontgaan is.. Ik ben wel heel erg benieuwd geworden naar de producten van Garnier, misschien maar eens proberen dan.

 • Reply
  Beautyjuf
  13 januari 2015 at 15:32

  Ik gebruik de Micellair Water van Nivea waar ik erg te spreken over ben. Graag wil ik nog eens een variant van Garnier gebruiken. Thanks voor je fijne review! Zo te lezen, moet ik voor de groene variant gaan. Al zit daar wel alcohol in…

 • Reply
  Myrna
  13 januari 2015 at 15:33

  Ik ben zelf echt fan van de micellaire reiniger (de roze variant) van Garnier. Heb ook andere merken gebruikt maar vind deze toch het fijnst!

 • Reply
  Melanie
  13 januari 2015 at 15:41

  Ik kan niet leven zonder Miccellair water! De variant van Nivea werkt voor mij erg prettig én is iets goedkoper dan die van Garnier. Persoonlijk vraag ik me af hoe het water nou voor verschillende huidtypes kan zijn. Micellair water is toch al één van de mildste vormen om je huid mee te reinigen..

  Al met al, ik kan ook niet meer zonder:)
  Fijne dinsdag!
  XoXo Melanie

 • Reply
  xmmke
  13 januari 2015 at 15:51

  Die roze variant is nog steeds het aller beste vind ik! <3 Dat is echt mijn favoriet micellair water!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  13 januari 2015 at 15:57

  Ik ga gewoon voor de roze. Alcohol is toch niet helemaal lekker voor mijn huid en de roze werkt ook prima!

 • Reply
  Marloes
  13 januari 2015 at 16:12

  Ah ik ben gek op dit micellair water! Ik ben ook nooit meer overgestapt naar een andere, hihi!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 januari 2015 at 16:42

  Klinkt echt superfijn!

 • Reply
  Tania
  13 januari 2015 at 16:43

  Ik gebruik al een tijdje de roze variant en ben er heel tevreden over. Die doekjes zien er handig uit voor op vakantie

 • Reply
  Jana
  13 januari 2015 at 16:47

  Ik heb nog een hele voorraad Bioderma staan maar daarna wil ik zeker die van Garnier proberen. Ik zou sowieso voor die met de roze dop kiezen.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  13 januari 2015 at 17:05

  I

 • Reply
  marieke
  13 januari 2015 at 17:12

  Jaaa de roze fles heb ik ook en die is echt heel fijn :) gebruik hem vaak als tonic en om de laatste restjes vuil weg te halen, hij is echt ideaal en kan hem ook van harte aanbevelen :D

 • Reply
  inspiredbylifee
  13 januari 2015 at 17:15

  Ik heb er net mee in me handen gestaan en nog niet meegenomen, moet echt eerst de rest even opmaken!

 • Reply
  Margot
  13 januari 2015 at 17:20

  De roze variant wil ik nog steeds een keer proberen!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  13 januari 2015 at 17:48

  Lijken mij heerlijke reinigers

 • Reply
  priscilla
  13 januari 2015 at 18:37

  De roze variant is al een lange tijd een groot favoriet van mij!

 • Reply
  Maris
  13 januari 2015 at 18:53

  Wat tof dat er een nieuwe variant is uitgekomen! Ik gebruik die roze ook met veel liefde en inmiddels heb ik hem ook alweer een halfjaar in gebruik. Ik heb er zelfs twee back-up staan omdat Garnier toen in de aanbieding was. Heerlijk fijn spul is het!

 • Reply
  Merel
  13 januari 2015 at 19:04

  Ik heb toegegeven en een fles gekocht en ben er heel tevreden over. Dit gecombineerd met een matterende dagcrème van Garnier lijkt het ook alsof mijn huid minder vet is. Dit merk ik ook aan mijn haar, die langer meekunnen. Geen idee of meerdere meiden dit ook zo heb ervaren, maar voor mij voorlopig zeker niet anders.

 • Reply
  chucky1012
  13 januari 2015 at 20:05

  Dat klinkt veel belovend!
  Fijn dat dit niet prikt.

 • Reply
  lucindainwonderland
  13 januari 2015 at 20:16

  Ook ik zweer bij de roze fles en ben onderhand al bijna klaar met fles nummer 2. Of ik echt ga wisselen tussen de roze en de groene weet ik niet, ligt er denk ik maar net aan welke op dat moment niet uitverkocht is bij de drogist die ik binnen loop. xxx Lucinda

 • Reply
  Nicolish
  13 januari 2015 at 20:47

  Echt heel erg fijn dat er nu ook die groene versie is!

 • Reply
  Marjoleinee
  13 januari 2015 at 20:53

  Het lijkt me echt een super fijn product, ik ga het ook maar eens aanschaffen :)

 • Reply
  Simone
  13 januari 2015 at 20:55

  Ze lijken me onwijs fijn en zag dat ze in de aanbieding waren bij de Etos dus misschien snel maar eens proberen!

 • Reply
  Sofie
  13 januari 2015 at 22:42

  Ik ben ook al een hele tijd fan van het micellair water van Garnier! Het is echt een geweldig product. Even had ik een micellair water van Nivea getest, omdat de verpakking kleiner was en dus ook makkelijker om mee te nemen, maar deze was te agressief voor mijn huid en voelde niet zo aangenaam aan als het micellair water van Garnier. Intussen ben ik opnieuw overgestapt naar mijn favoriet. Echt een topper!

 • Reply
  Esther
  13 januari 2015 at 23:49

  Ik vind Micellair water zo ontzettend fijn! ik gebruik het iedere avond voor mijn hele make-up. Doe ik er natuurlijk geen half jaar mee, maar twee maandjes haha! fijne review.

 • Reply
  Chinouk
  14 januari 2015 at 08:45

  Heb er al zoveel geprobeerd en allemaal hebben ze wel iets vergelijkbaars, ik merk onderling weinig verschil! Ik heb het micellair water met de groene dop nog niet geprobeerd, maar ik gebruik het alleen s avonds waardoor ik toch niet lang “matte” hoef te blijven. Mijn voorkeur gaat daarom toch naar die met de roze dop, ik heb alles het liefst zo mild mogelijk met mijn gevoelige/geirriteerde huid!

 • Reply
  mariëlle
  14 januari 2015 at 11:44

  Als mijn verzorging op is, dan ga ik dit zeker proberen!

 • Reply
  Sara
  14 januari 2015 at 11:56

  De doekjes en de groene variant zijn voor mij iets minder interessant, maar ik heb al ettelijke roze flessen versleten en zal het alleen maar blijven doen. Echt een topproduct!

 • Reply
  Melissa Charlotte
  15 januari 2015 at 14:28

  Fijn om te zien dat er nu ook een voor de gevoelige en gemengde huid is. Ondanks dat ik er nog drie met roze dop op voorraad heb staan, wil ik die met groene dop ook wel eens proberen.

 • Laat een reactie achter