Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garnier Loving Blends Honing Goud

Automatische concepten

Vroeger was ik gek op de Garnier shampoo’s en conditioners van Fructis, maar sinds een aantal jaar is dat niet meer te koop in Nederland. Daar voor in de plaats is het merk Loving Blends gekomen. En merk met allemaal lijnen die speciaal zijn voor een bepaald haartype. Je hebt ze in heerlijke geuren en werken vooral heel erg prettig. Ik vertel je graag meer over de Honing Goud lijn.

Automatische concepten

De Garnier Loving Blends collectie bestaat uit verschillende lijnen die geïnspireerd zijn op bijzondere mengsels die het haar zo goed mogelijk proberen te verzorgen en te onderhouden. De ‘blends’ zoals Garnier het noemt zijn van natuurlijke ingrediënten (zoals honing, olijfolie, kokos en ga zo maar door) en zorgen ervoor dat je haar er weer mooi en natuurlijk uitziet.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Klinkt in ieder geval allemaal heel erg leuk! Ik koos ervoor om de Garnier Loving Blends Honing Goud collectie mee naar huis te nemen omdat deze een herstellende werking heeft op het haar. Omdat hij haar best wel snel breekt en ook wel wat te verduren heeft gehad met het blonderen kan het wel wat extra verzorging en herstel gebruiken.

Deze collectie is verrijkt met Royal Jelly, Bijenbalsem en Honing om het haar te voeden, versterken en te beschermen. Deze drie ingrediënten vormen de blend die in elk product van de Honing Goud lijn terug te vinden is.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Garnier Loving Blends Honing Goud Shampoo – € 4,09

Als eerst wil ik even zeggen dat ik de geur van deze collectie echt geweldig vind, een hele volle warme geur van honing komt er uit de flessen. En ook na het wassen ruikt je haar nog heerlijk naar deze producten.

De shampoo verdeelt heel gemakkelijk over het haar en schuimt rijk (door de SLS, maar hier heb ik zelf geen problemen mee). Je hebt helemaal niet veel nodig en het ruikt zoals ik al zei heerlijk. Mijn haar voelt na het uitspoelen al best wel zacht aan en is goed schoon!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Garnier Loving Blends Honing Goud Conditioner – € 4,09

Naast een shampoo gebruik ik vrijwel ook altijd een conditioner, dat vind ik prettig en maakt mijn haar een stuk zachter. De conditioner is romig maar niet te waterig en verdeelt gemakkelijk door de punten van mijn haar. Ik laat het even intrekken en spoel het daarna weer grondig uit.

Na het uitspoelen voelt mijn haar echt ontzettend zacht aan en valt het nog steeds lekker luchtig. De conditioner verzwaart het haar dus niet en dat vind ik fijn met mijn fijne haar dat al snel wil gaan hangen. Mijn haar is na het gebruik van deze conditioner echt ontzettend zacht en dat vind ik alleen maar fijn!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Garnier Loving Blends Honing Goud Voedende Crème – € 3,99

Als ik de douche uit kom en mijn haar handdoekdroog heb gemaakt is het tijd om mijn haar even wat extra’s te geven met een crème, serum of olie. Omdat ik wel weer eens benieuwd was naar een crème koos ik die uit deze collectie. De crème breng ik aan in handdoekdroog haar en borstel het uit. Fijn is dat de crème dus ook meteen tegen klitten werkt.

De crème voedt mijn haar en maakt het wederom niet zwaar, dat gevoel had ik altijd wel bij crèmes, maar bij deze totaal niet. Het aller lekkerste is misschien nog wel de geur die er aan zit en vooral goed blijft hangen. Mijn haar ruikt echt de hele dag heerlijk naar honing. Wat mij betreft voor deze prijs zeker een aanrader!

Automatische concepten

Garnier Loving Blends Review

Ik heb wel eerder de producten van Garnier Loving Blends gebruikt en ben daar altijd heel erg tevreden over. De producten zijn fijn in gebruikt en hebben vooral erg lekkere geuren en ruime keuze, wat je wensen ook zijn. De Garnier Loving Blends producten zijn onder andere te koop bij de drogisterij, supermarkt en bol.com.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wist je dat Garnier ook onder de naam Loving Blends ook heerlijke bodyproducten heeft? Ik ben vooral fan van de heerlijke bodybutter honing goud. Supervoedend, trekt snel in, prima prijs-kwaliteit verhouding.

  2. Yesss! Dit is al 2 jaar mijn favoriete shampoo. Ik ben normaal iemand die elke keer een nieuw soort koopt omdat ik snel ben uitgekeken op de geur maar bij deze niet! En mijn geblondeerde haar blijft zacht. Laatst leende een vriendin deze shampoo en ze was ook verkocht dat ik altijd zo goed voor mijzelf zorgde en mezelf verwen met “luxe producten” haha.. koop ze zelf in Duitsland altijd helft van het geld!

    1. Ik gebruik ook de garnier loving blends. Maar dan met rijstcreme & havermelk die ruikt ook ontzettend lekker en mijn haarcword er heerlijk zacht van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *