Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garnier Loving Blends The Milk Mask

Automatische concepten

Qua shampoo en conditioner ben ik gek op de producten van Garnier uit de Loving Blends lijn. Vooral de Honing Goud lijn is erg geliefd bij mij en heb ik dan ook al meerdere flessen van opgemaakt. Sinds kort heeft Garnier Loving Blends nieuwe maskers in het assortiment. The Milk Mask zijn maskers die 98% natuurlijke oorsprong hebben en maar kort hoeven in te trekken. Klinkt goed!

Automatische concepten

Zoals ik al zei ben ik fan van de producten van Loving Blends, ik gebruik ze altijd met veel plezier. De producten werken goed, ruiken heerlijk en geven super zacht haar. Ik gebruik altijd een shampoo en conditioner en die wisselde ik af met een voedend masker. Maar nu is er dus een nieuw soort masker, The Milk Mask!

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Het Garnier Loving Blends The Milk Mask Honing Haarmasker belooft het beschadigde en breekbare haar te versterken zonder het te verzwaren. Even kort op een rijtje wat dit masker geschikt voor is:

  • Voor beschadigd, breekbaar haar
  • Voor diep versterkt haar tot in de punten, zonder te verzwaren
  • De verzorging van een haarmasker met een lichte melktextuur
Automatische concepten

Het gebruik van het masker is heel simpel. Na het wassen breng je het aan op nat haar en je kunt het daarna vrijwel meteen uitspoelen. Je haar belooft daarna ontward te zijn en versterkt tot in de punten. Dat alles met een lekkere honinggeur.

Automatische concepten

Het product is 98% natuurlijk en daar geven ze veel gehoor aan, ook op de verpakking. Je vind namelijk een aantal unieke punten terug. De honing is bijvoorbeeld verantwoord geproduceerd in Hongarije. Het is snel uit te spoelen om water te besparen. De fles is 100% recyclebaar en geproduceerd in een fabriek die zich bezig houdt met duurzaamheid.

Automatische concepten

Het leuke aan deze ingrediëntenlijst is dat de alles helemaal uitwerken, zo zie je meteen wat is. In de formule zitten geen siliconen, maar wel parfum. Zelf heb ik daar geen problemen mee.

Automatische concepten

Maar wat vind ik van het masker? Ik gebruik een masker graag om mijn haar intensief te verzorgen en ik merk dat dit masker meer een soort van conditioner is. Hij is inderdaad erg dun en dat is meteen een minpunt. Voordat ik het verdeeld heb over mijn haar is de helft al in het douche putje verdwenen.

Het verdelen over mijn haar gaat heel makkelijk en je kunt het daarna zo weer uitspoelen. Mijn haar voelt lekker zacht en pluist een stuk minder na het drogen, maar ik vind het geen toegevoegde waarde ten opzichte van een conditioner.

Automatische concepten

Het idee vind ik super leuk en het product werkt ook prima, alleen zelf ben ik toch meer fan van een dikkere en voedend masker. Dit vind ik meer een conditioner en zou ik hem niet als aanvulling op mijn shampoo en conditioner kopen, wel eventueel als vervanging van de conditioner.

De Garnier Loving Blends The Milk Masks zijn er in drie varianten en kosten € 6,49 per stuk. Hebben al meer mensen het masker geprobeerd?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *