Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoo

Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoo

Toen ik een tijdje geleden in Duitsland was om boodschappen te doen en zag ik deze voor mij toen onbekende droogshampoo van Garnier staan. Ik ben altijd erg enthousiast over de producten van Garnier en mijn droogshampoo was bijna op. Ik besloot de nieuwe Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoo mee te nemen. En nu zag ik dat Nederland ze ook heeft. Tijd voor een review!

Garnier Fructis Inv

Garnier heeft natuurlijk heel wat producten voor het haar. De Garnier Loving Blends en Fructis lijn zijn natuurlijk wel de bekendste collecties. Maar voor zo ver ik weet hadden ze nog niet eerder een droogshampoo in hun assortiment. Ik gebruik vaak een droogshampoo voor wat extra volume en mijn snel vet wordende lokken.

In Nederland komen de Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoos in drie verschillende geuren (helaas niet deze watermeloen variant):

  • Mint Fresh
  • Coco Water
  • Yuzu Lemon
Garnier Fructis Inv

Het leuke aan deze droogshampoo is dat het in een kleinere verpakking zit dan de normale droogshampoo. De verpakking is ‘compressed’ waardoor de verpakking kleiner is maar de inhoud hetzelfde blijft. Ik heb dit al vaker gezien bij andere producten en ik ben er vaak niet helemaal van overtuigd of dat ook echt zo is. Daarnaast is de droogshampoo ook nog vegan.

Garnier Fructis Inv

Voor de rest is de droogshampoo niet echt heel bijzonder. Het is een gewone droogshampoo en hij doet wat een droogshampoo moet doen. Deze droogshampoo absorbeert vet en boost je volume, zonder een witte waas. De verpakking belooft dat het genoeg is voor 25x gebruiken én ze ruiken natuurlijk erg lekker!

Garnier Fructis Inv

Mijn vette lokken zonder volume.

Garnier Fructis Inv

Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoo review

Hetzelfde haar, maar dan nu met droogshampoo. Mijn haar ziet er inderdaad een stuk minder vet uit en het ruikt echt heerlijk naar watermeloen. Een echt witte waas zie je niet, maar toch zie je wel een beetje witte stukjes zitten.

Ook heb ik meer volume gekregen zonder dat mijn haar veel stug en stijf aanvoelt, dat vind ik een pluspunt. Voor de rest spuit de verpakking ook erg fijn, dat had ik van te voren niet verwacht omdat het natuurlijk niet in een standaard droogshampoo verpakking zit.

Garnier Fructis Inv

Alleen na het eerste gebruik (waarbij ik mijn hele haar met de droogshampoo heb gedaan) schrok ik echt van de hoeveelheid die er al uit was. Bijna 1/3 van het flesje was al op, terwijl ik er nog maar één keer mijn haar mee had gedaan. Ik vraag me dus af of het wel echt zuiniger in gebruik is dan een grotere fles droogshampoo, daar doe ik altijd best wel een hele tijd mee.

Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoo

Ik vind de Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoo erg prettig, brengt gemakkelijk aan, maakt mijn vette haren minder vet en ruikt vooral erg lekker. Alleen ik vind deze droogshampoo behoorlijk aan de prijs. Je betaald namelijk € 5,99 voor een verpakking van 100 ml. En als je dan ziet hoe snel het op is vind ik dat echt zonde. Nee, de volgende keer koop ik wel weer mijn geliefde Andrelon Pink Big Volume Droogshampoo.

De Garnier Fructis Invisibly Dry Shampoos zijn vanaf nu te koop bij de drogisterijen. Zou jij hem aanschaffen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Als ik af ga op jouw ervaring, zeker niet. Je zegt dat het product 5,99 kost, is dat de Duitse of de Nederlandse prijs? Daar wil nog weleens een wezenlijk verschil in zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *