Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

Ik heb een hekel aan zonnebrand dat plakt, een witte waas achter laat of gewoon niet goed uitsmeert. Vorig jaar bracht Garnier denk ik de UV Water zonnebrand uit en was daar best wel benieuwd naar. Een zonnebrand dat zo dun is als water en niet belooft te plakken. Dat klonk voor mij als de ideale zonnebrand. Aangezien mijn zonnebrand voorraad behoorlijk op was kocht ik hem dit jaar zelf maar eens!

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

Met het hete en zonnige weer van afgelopen weken was ik veel buiten te vinden en moet je je dus goed beschermen (ook al lig je alleen maar in de schaduw). Een goed moment om mijn nieuwe Garnier Ambre Solaire UV Water te testen. Een vriendin kocht deze fles voor mij veel goedkoper in Duitsland, maar in Nederland is hij gelukkig ook vaak in de aanbieding voor de helft van het geld.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Geen idee waarom, maar ik vind de Garnier Ambre Solaire UV Water er luxe uitzien. Ik heb echt het idee alsof ik een dure en luxe zonnebrand in handen heb. Natuurlijk is hij ook vrij duur (normaal € 19,99) maar je snapt wat ik bedoel, krijg er een soort van high end gevoel bij door de kleuren misschien?

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

Volgens Garnier is dit de eerste hoge bescherming in een waterige-structuur. Deze innovatieve formule is verrijkt met aloë water voor gehydrateerde huid en een zijdezacht gevoel. Plakt niet, trekt snel in en geeft niet af. Garnier claimt dan ook de volgende punten met deze zonnebrand:

 • Verfrissend
 • Verrijkt met Aloe Vera
 • Hydraterend
 • Transparant
 • Plakt niet
 • Trekt snel in
Automatische concepten

Zelf heb ik de SPF 30 gekocht, maar je hebt hem ook nog in SPF 20 en SPF 50. Het is wel even goed om de achterkant van de verpakking goed door te lezen. Je moet de fles namelijk voor gebruik goed schudden. Zoals je hieronder kan zien is het namelijk een SPF met twee laagjes en dit moet goed met elkaar gemengd worden voor de beste bescherming.

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

Het eerste wat mij opvalt bij deze zonnebrand is dat hij echt ontzettend lekker ruikt. Heel fris en licht zoet, erg lekker!

De zonnebrand bestaat trouwens uit een laagje olie en ‘water’ zoals je hier goed kan zien. Qua gebruik is dat helemaal niet erg (behalve dat je dan even van te voren moet schudden). Maar de verpakking is er niet echt op gemaakt. Na het insmeren zijn je handen namelijk vettig en door de druppelachtige vorm glibbert de fles super snel uit je handen en kun je er dus zelf niets meer uitkrijgen, heel vervelend! NIVEA zonnebrand heeft tenminste handige ribbeltjes aan de zijkant waardoor dat niet gebeurt.

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

En zo ziet de zonnebrand er op de huid uit, heel gek! Je ziet meteen dat het een water/olie reactie is door de druppels op de huid. De zonnebrand is inderdaad zo dun als water en zo voelt het ook aan. Uitsmeren gaat heel simpel en ruikt erg lekker.

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

De Garnier Ambre Solaire UV Water smeert super makkelijk uit, trekt inderdaad snel in en plakt niet naderhand. Ik vind het echt een hele fijne zonnebrand! En het fijnste is nog, ik ben geen enkele keer verbrand, dus hij werkt ook gewoon goed. Zelfs met zo een dunne substantie.

Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray

Ik ben heel erg enthousiast over de Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spray. Hij brengt makkelijk aan, ruikt lekker, smeert fijn uit en plakt niet. Het enige nadeel is de verpakking dat die gaat glijden tijdens het insmeren en hij is niet echt zuinig in gebruik omdat het zo dun is.

De Garnier Ambre Solaire UV Water Zonnebrand Spay is te koop voor € 19,99 bij de drogisterijen, supermarkten en online. Bij bol.com hebben ze hem nu goed in de aanbieding!

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

 1. Ik zag ‘m laatst ook staan in de drogist en mij leek ‘ie ook al fijn. Olie vind ik te vet en lotion vind ik ook niet super fijn, dus dit soort sprays zijn mijn favoriet.

 2. Ik vind deze heel fijn! Voor gewoon thuis gebruik ik SPF 30 en voor op reis dan liever SPF 50.
  Ruikt lekker, doet wat het moet doen en plakt niet. Maar inderdaad, de vorm van de fles zouden ze wat moeten aanpassen. Als je al gesmeerd hebt en je handen zijn vettig is het wat moeilijker om nog te sprayen.
  Maar, ik wil geen andeere meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *