Game NO or Go

Advertorial – Ben jij een coole player of een kalme afwachter? Een directe diva of charmante casanova? Stel je staat een club te dansen en iemand komt wel heel dicht tegen je aan dansen, WAT DOE JE? Stel je hebt een eerste afspraakje met iemand en tijdens de date pakt hij of zij je in eens vast, WAT DOE JE? NO or Go laat jou 5 situaties zien. Wil weten hoe jij zou reageren? Op basis van jouw antwoorden kun je er achter komen wat voor profiel bij jou past! Ben jij een romantische meid, of speel je een spelletje in de kroeg?

De test is heel erg leuk en laat je natuurlijk eventjes denken hoe jij in zo een situatie zou reageren. Het doel hierachter is natuurlijk jezelf goed te leren kennen, vind jíj het écht een go of sta je strek genoeg in je schoenen om nee te zeggen.  Liefde is heel erg leuk maar je moet het zeker niet overhaasten en er is ook gewoon meer in het leven dan daten… toch? En er zijn nog veel meer types… dus zoek snel uit wat voor type jij bent!

Zelf heb ik de test natuurlijk ook eventjes gedaan en hij is ontzettend leuk. Je krijgt verschillende senarios waar jij je uit moet redden, maar hoe pak je dat aan? Uit de antwoorden die ik gaf kwam naar voren dat ik een romantisch type ben en ik altijd maar zeggen dat ik dat absoluut niet ben ;).

Ga naar de site en kom erachter wat jij voor een type bent!

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Anne Solveig
  20 november 2012 at 14:21

  Wat grappig!

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  20 november 2012 at 14:54

  Haha, ik ben een directe diva, geef duidelijk aan wat ik wil. Klopt wel! Ik vond het erg leuk om te doen :)

 • Reply
  Marijn
  20 november 2012 at 15:43

  Haha, bij mij komt er ook romantisch uit. Dat klopt eigenlijk wel, hihi. Hele leuke test!

 • Laat een reactie achter