Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frist Try: The Makeup Eraser

Frist Try: The Makeup Eraser

Ik kreeg laatst iets heel bijzonders opgestuurd, een simpel doekje – tenminste zo ziet het eruit – om je make-up mee te verwijderen. Je hoeft alleen het doekje en water te gebruiken en het belooft al je make-up perfect te verwijderen. Daar was ik natuurlijk wel benieuwd naar! Ik test hem voor het eerst met jullie uit op video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

The Makeup Eraser kost € 19,95 en is bij onder andere The Make-Up Spot en Boozyshop te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ik vind het eigenlijk wel heel erg goed werken. Ik heb dat ook gewoon met reinigingspul dat je nooit in een keer helemaal je gezicht schoon is

  2. Ik heb deze ook al een hele tijd en was ook verbaasd dat het echt werkte. Alleen gebruik ik hem bijna nooit. Zoals je zegt moet je er verschillende hebben als je die elke dag wil gebruiken en dan kost het wel wat.

    1. Sinds kort hebben ze deze ook bij de action (bij de make-up/verzorgingsspulletjes) voor minder dan 1 euro. Dat zou een oplossing kunnen bieden… Ze schijnen ook prima te werken, ook al zijn ze zo goedkoop.

  3. Dat harde wrijven over je ogen is natuurlijk niet echt goed voor je huid. Ik hou het bij een washandje en een stukje zeep. Ook wel zo goedkoop.

  4. De Primark heeft hem ook voor €3 of €4 en die werkt super! Ik ga ook eens kijken bij de Action of die hetzelfde is. Want het is idd wel handig als je er meer hebt! Ik gebruik hem nu eerst en als laatste haal ik er ook nog even een watje overheen, echt top! Scheelt zoveel reinigingsprodukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *