Search
Close this search box.

Frisse zomerse budget geuren

 photo Parfumstapel5_zps5111a9fd.png

De zomer is er nog niet helemaal, ik heb meer het idee dat het winter is met het slechte en koude weer. Maar ik heb in ieder geval al weer de frisse zomer geuren uit de kast gehaald, want ik vind de heerlijke frisse en zoete geuren er weer helemaal bijhoren, ook al is het weer er niet naar. Ik laat jullie drie heerlijke geuren die ook nog eens heel goed betaalbaar zijn zien!

 photo Parfumstapel1_zps67ecc046.png

De geuren zijn van Yves Rocher en van Oriflame. Twee merken die niet echt heel erg aan de prijs zijn en die goed betaalbaar zijn voor iedereen. Daarvoor krijg je ook een goede kwaliteit geur terug die zeker wel blijft zitten. Ik moet ook eerlijk zeggen dat er eentje tussen zit waar ik echt helemaal verliefd op ben!

 photo Parfumstapel2_zps27814a62.png

Yves Rocher – Neroli

Deze bloemige en muskachtige parfum op basis van neroli is het toonbeeld van subtiele en verfijnde vrouwelijkheid. Door de bijzondere grondstoffen die erin verwerkt zijn, brengt de geur een frisheid teweeg die heel sensueel is. De fles ziet er heel puur en subtiel uit. Precies wat de geur wil uitstralen.

Ik zelf vind de geur heel erg volwassen, zelf zou ik hem niet erg gauw dragen. Maar mijn moeder en tante vonden hem beide wel heel erg lekker. Ik denk dat ik zelf toch wat meer van het speelse hou. Ik denk dat je deze parfum dus heel goed cadeau kan doen aan je moeder. In de geur zitten de volgende geurnoten verwerkt: bittere sinaasappel, petit-grain, bergamot, oranjebloesem van de neroli en muskus.

Neroli eau de parfum 50 ml – € 53,00

 photo Parfumstapel3_zpsadbf9ea1.png

Yves Rocher – Retropical

Dit is echt een tropische geur voor aan het strand of een lekker warm land. Maar ik ben echt helemaal verliefd op deze geur. Niks dus warm land en strand, hij kan ook prima in Nederland voor de wat grauwere dagen om jezelf dan maar te wanen in de tropen. Ik vind de fles heel simpel maar aan de andere kant toch ook wel weer heel erg leuk! Hij ziet er lekker zomers en tropisch uit.

De geurnoten uit deze geur zijn: kokos, bergamot, citrusvruchten en hout- en bloemachtige geurnoten.

Retropical eau de toilette 75 ml – € 32,00

 photo Parfumstapel4_zpsa7d964e5.png

Oriflame Vivacity

Droom je ervan om je hart te volgen? Zou je elke dag een moment van geluk willen beleven? Deze vreugde en geluk krijg je met de Vivacity geur! De fles ziet er heel erg leuk en vrolijk uit en doet me helemaal niet denken aan een goedkopere geur. Zelf vind ik de geur in het begin ontzettend lekker maar pakt hij helaas niet echt lekker uit op mijn huid.

De geurnoten van Vivacity zijn: roze grapefruit, mandarijn, roze peperkorrels, pioenroos, sinaasappelbloesem, vetiver en witte musk.

Vivacity eau de toilette 50 ml – € 29,00

 photo Parfumstapel_zps2ca74a08.png

Voor welke geur ga jij deze zomer?

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

27 reacties

  1. Ik blijf lekker Daisy van Marc Jacobs verder gebruiken! Maar ik kijk uit naar de release van zijn ‘Honey’ (:

  2. Op dit moment ben ik weg van The master perfumers Cherry Bloom! :) Helemaal lente-achtig en spotgoedkoop. Terwijl het precies ruikt naar de cerise noir lijn van L’occitane :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *