Search
Close this search box.

Frisse blauwe zomergeuren

 photo Blauw1_zpse019b6a0.png

De zomer komt er weer aan en dan gebruik ik toch wat liever een zachtere en frissere geur dan in de winter, het mag allemaal net iets zoeter en frisser zijn! Daar spelen de merken goed op in want de zomergeuren schieten als paddestoelen uit de grond en zijn alweer volop in de winkel verkrijgbaar. Ik laat jullie vandaag deze drie heerlijke blauwe geuren zien die speciaal zijn gemaakt voor de zomer.

 photo Blauw_zps0be3b136.png

Welke geuren ga ik vandaag met je behandelen. CK One Summer, Calvin Klein Eternity, Davidoff Cool Water Into the Ocean. Alle drie een zomerse variant op de officiële geur die altijd in de winkel te vinden is. Ze zijn ook maar tijdelijk verkrijgbaar, met andere woorden, ze zitten dus niet in het vaste assortiment en zullen na de zomer weer uit de schappen verdwijnen.

 photo Blauw2_zps44132d47.png

Calvin Klein Eternity Summer

Dit is een frisse, kalme en elegante geur voor in de zomer. De prachtige parelmoer glans op de fles moeten de schelpen voorstellen op het strand die schitteren in de warme zomer zon. De aquatische bloemengeur opent met een zachte zeebries vol frisheid, een hart van blauwe regen en een zachte basis van witte amber.

De top van deze parfum bestaat uit zeebries, aquatisch akkoord, sprankelend bergamot. Het hart wordt gevuld met blauwe regen, katoenbloem, osmanthus. Met een basis van muskus, witte amber en sandelhout. Dat dus samen komt als een heerlijke frisse geur, die ik zelf heel erg prettig vind om te dragen. Hij is niet al te outgoing dus voor iedereen draagbaar.

 photo Blauw3_zps6e3f260f.png

Calvin Klein Eternity Summer 100 ml – € 61,-

 photo Blauw4_zps290d3ff7.png

Davidoff Cool Water Into the Ocean

Weer een geur die geïnspireerd is op de zee en oceaan, het lijkt wel typerend voor een zomergeur. Het is dan ook voor Davidoff een eerbetoon aan het water van de oceaan om het te verwerken in de geuren. De oceaan brengt frisheid, wonderen en kracht met zich mee.

Deze zomereditie combineert een vrouwelijke frisheid in de top met muntbladeren, meloen en ananas, een zacht hart van waterviooltjes en iris in de basis. Het is een heerlijke fruitige bloemengeur die je mee de oceaan in neemt.

 photo Blauw5_zpsa2dd06cb.png

Davidoff Cool Water Into to Ocean 100 ml – € 46,-

 photo Blauw6_zps382ae35e.png

CK One Summer

Jullie zijn allemaal vast wel bekend met de bekende geur van One van Calvin Klein, maar deze zomerse variant zeker nog niet. Hij is lekker verfrissend, opwekkend en koel. Heerlijk dus voor een dagje stand als je net eventjes wat meer verfrissing nodig hebt. De heldere topnoot met energieke citrusnoten en de aquatische geur van spattende watervaldruppels zorgt voor een onmiddellijke frisheid. Watermeloen en geplette bladeren, die van nature verkoelend zijn, gaan in het hart over naar de waterige, groene aroma’s van komkommer en waterlelie. In de basis voegt karwijzaad een vleugje aromatische sensualiteit toe, terwijl pure houtachtige noten van muskus en mos de geur voorzien van een sexy, huidachtige warmte.

De top van deze parfum bestaat uit watervaleffect, watermeloen, geplette bladeren, energieke citrus. Het hart wordt gevuld met waterlelie, komkommer, karwijzaad, watermunt. Met een basis van mos, blond hout, muskus. Het is dus een frisse fruitige geur die ook goed draagbaar is voor iedereen.

 photo Blauw7_zps6346600f.png

CK One Summer 100 ml – € 43,-

 photo Blauw1_zpse019b6a0.png

Het zijn dus heerlijke frisse geuren in lekker grote verpakkingen zodat je er de hele zomer goed mee door kunt. De geuren liggen al vanaf maart in de winkels dus ze zijn volop verkrijgbaar!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Met name Davidoff lijkt me een heerlijke zomerse geur. Die ga ik zeker even besnuffelen de volgende keer dat ik in de parfumerie ben.

  2. Oooh, One Summer klinkt zó lekker.. en wat een mooie flesjes ook!! Gelukkig ben ik in de zomer jarig, dan kan ik hem misschien nog wel op m’n verlanglijstje gooien. Eerst maar eventjes snuffelen in de winkel! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *