Zoek
Sluit dit zoekvak.

Freeman peel-off komkommer masker

Zondag is mijn relax dag en dan doe ik meestal een lekker maskertje op. In het filmpje van deze week kon je zien dat ik een masker droeg en dat was dit masker. Namelijk het Freeman peel-off komkommer masker. Ik ben echt gek op peel-off maskers. Ik vind het zo leuk dat je het van je gezicht af kan trekken en je er dan allemaal viezigheid aan ziet zitten, ja ik vind het echt geweldig. Ben je benieuwd naar dit masker geworden? Lees dan zeker eventjes verder!

Allereerst wat ik eventjes kwijt wil, als je een masker van Freeman koopt krijg je echt waar voor je geld en daarmee bedoel ik de hoeveelheid die er in de flessen zit. Je krijgt namelijk een fles van 150 ml voor maar € 4,99 misschien vind je dit een behoorlijk bedrag, maar je kan er echt zo vaak mee doen. Ik heb dit masker volgens mij al 8 keer gebruikt en hij is nog langer niet op. En een los maskertje waar je maar 1 keer mee doet kost meestal al rond de 2 euro, dit is dus echt een koopje!

Maar laten we dan nu naar het belangrijkste gaan hoe werkt het masker? Als eerst, je kan hem echt heel fijn aanbrengen. Hij zit in een tube dat werkt heel fijn en handig het komt er makkelijk uit en je hebt niet zo een gesmeer zoals je meestal wel bij die zakjes hebt. Het is een behoorlijk dikke en stickie substantie maar je kan het wel makkelijk aanbrengen op je gezicht, je kan het vergelijken met gel vind ik zelf. Als je het op je gezicht aanbrengt voelt het behoorlijk koud aan.

Zorg met het opbrengen er wel voor dat je het niet in je haren smeert, het is een peel-off masker wat je er dus af trekt, als je niet oppast trek je je haren er ook mee uit (wat ik dus had met mijn wenkbrauwen, weg stukje wenkbrauw.. Het ziet er echt niet uit.). Als je hem hebt aangebracht moet je ongeveer een kwartiertje of tien minuten wachten voordat hij goed opgedroogd is. Bij je lippen en neus laat hij al snel los, maar het duurt altijd veel langer voordat mijn wangen eindelijk droog zijn, let hier dus op dat dat ook goed droog is. Als dit nog niet droog is kan je het er namelijk niet aftrekken.

Als het dus droog is kan je het masker er in 1 keer helemaal af trekken. Als je hem eraf hebt zie je echt alle viezigheid van je gezicht zitten. Daarom vind ik dit masker zo leuk, je ziet echt wat hij heeft gedaan. Mijn gezicht voelt na het masker echt heerlijk zacht en soepel aan. Net een baby huidje.

Ook is de geur van het masker heel lekker, het ruikt namelijk – hoe kan het ook anders – naar een lekkere frisse komkommer. Het is dus een hele lekkere en frisse zomer masker.

Net aangebracht.

Klaar om eraf te halen!

Het is voor alle huidtypen geschikt, dus ik kan het zeker iedereen aanraden! Freeman test niet op dieren en dit masker is alleen met natuurlijke ingrediënten gemaakt, wat ik een dikke duim waard vind. Ik ben fan van dit masker en ik gebruik hem altijd met plezier.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. ohh, fijn lijkt me dat! misschien klinkt mn vraag een beetje raar; maar is dit dan een soort gelijk aan neusstrip, maar dan voor je hele gezicht?

  2. Na je review wilde ik ook gelijk dit peel off masker uitproberen! Maar ik vroeg me wel iets af. Je schreef dat als je niet oppast ook een deel van je wenkbrauw kan meenemen, maar neemt het masker dan ook de donzige haartjes van je gezicht mee??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *