Freeman peel-off komkommer masker

Zondag is mijn relax dag en dan doe ik meestal een lekker maskertje op. In het filmpje van deze week kon je zien dat ik een masker droeg en dat was dit masker. Namelijk het Freeman peel-off komkommer masker. Ik ben echt gek op peel-off maskers. Ik vind het zo leuk dat je het van je gezicht af kan trekken en je er dan allemaal viezigheid aan ziet zitten, ja ik vind het echt geweldig. Ben je benieuwd naar dit masker geworden? Lees dan zeker eventjes verder!

Allereerst wat ik eventjes kwijt wil, als je een masker van Freeman koopt krijg je echt waar voor je geld en daarmee bedoel ik de hoeveelheid die er in de flessen zit. Je krijgt namelijk een fles van 150 ml voor maar € 4,99 misschien vind je dit een behoorlijk bedrag, maar je kan er echt zo vaak mee doen. Ik heb dit masker volgens mij al 8 keer gebruikt en hij is nog langer niet op. En een los maskertje waar je maar 1 keer mee doet kost meestal al rond de 2 euro, dit is dus echt een koopje!

Maar laten we dan nu naar het belangrijkste gaan hoe werkt het masker? Als eerst, je kan hem echt heel fijn aanbrengen. Hij zit in een tube dat werkt heel fijn en handig het komt er makkelijk uit en je hebt niet zo een gesmeer zoals je meestal wel bij die zakjes hebt. Het is een behoorlijk dikke en stickie substantie maar je kan het wel makkelijk aanbrengen op je gezicht, je kan het vergelijken met gel vind ik zelf. Als je het op je gezicht aanbrengt voelt het behoorlijk koud aan.

Zorg met het opbrengen er wel voor dat je het niet in je haren smeert, het is een peel-off masker wat je er dus af trekt, als je niet oppast trek je je haren er ook mee uit (wat ik dus had met mijn wenkbrauwen, weg stukje wenkbrauw.. Het ziet er echt niet uit.). Als je hem hebt aangebracht moet je ongeveer een kwartiertje of tien minuten wachten voordat hij goed opgedroogd is. Bij je lippen en neus laat hij al snel los, maar het duurt altijd veel langer voordat mijn wangen eindelijk droog zijn, let hier dus op dat dat ook goed droog is. Als dit nog niet droog is kan je het er namelijk niet aftrekken.

Als het dus droog is kan je het masker er in 1 keer helemaal af trekken. Als je hem eraf hebt zie je echt alle viezigheid van je gezicht zitten. Daarom vind ik dit masker zo leuk, je ziet echt wat hij heeft gedaan. Mijn gezicht voelt na het masker echt heerlijk zacht en soepel aan. Net een baby huidje.

Ook is de geur van het masker heel lekker, het ruikt namelijk – hoe kan het ook anders – naar een lekkere frisse komkommer. Het is dus een hele lekkere en frisse zomer masker.

Net aangebracht.

Klaar om eraf te halen!

Het is voor alle huidtypen geschikt, dus ik kan het zeker iedereen aanraden! Freeman test niet op dieren en dit masker is alleen met natuurlijke ingrediënten gemaakt, wat ik een dikke duim waard vind. Ik ben fan van dit masker en ik gebruik hem altijd met plezier.

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Manon
  31 augustus 2011 at 07:53

  Deze is heerlijk! Echt mijn favoriet van freeman

 • Reply
  Bonnie
  31 augustus 2011 at 08:04

  En waar kan je hem halen? (:

  • Reply
   Aranka
   31 augustus 2011 at 10:11

   Bij de Tuinen of Jumbo!

   • Reply
    onbekend
    31 augustus 2011 at 19:25

    je kan hem ook bij een drogist halen bijvoorbeeld dirx

 • Reply
  Chantal
  31 augustus 2011 at 08:32

  Oh, deze lijkt me heel fijn! Ben gek op komkommer :-)

 • Reply
  Paola
  31 augustus 2011 at 09:36

  Deze lijkt me heel erg fijn!

 • Reply
  Miranda
  31 augustus 2011 at 11:09

  Die lijkt me echt fijn;D

 • Reply
  LottedeJ
  31 augustus 2011 at 12:28

  Ik hou van peel-off maskers, haha! En komkommer is altijd goed ;D

 • Reply
  azazella
  31 augustus 2011 at 14:39

  Binnekort maar eens opzoeken :D

 • Reply
  charile
  31 augustus 2011 at 16:59

  ik heb hem ook maar in een andere verpakking ;)
  hij is erg fijn :D
  x

 • Reply
  Marijke
  31 augustus 2011 at 17:15

  Ik heb ‘m ook. (Wel oudere verpakking)
  Vind hem wel fijn alleen het afhalen vind ik een ramp!

 • Reply
  Charlotte
  31 augustus 2011 at 18:15

  ziet er leuk uit!
  mooie foto’s.
  ik denk dat ik hem ook ga kopen.

  xx

 • Reply
  roos
  31 augustus 2011 at 18:59

  lijkt me super fijn! als ik weer eens in de stad ben ga ik even langs de tuinen.

 • Reply
  Cedra
  31 augustus 2011 at 19:15

  ohh, fijn lijkt me dat! misschien klinkt mn vraag een beetje raar; maar is dit dan een soort gelijk aan neusstrip, maar dan voor je hele gezicht?

 • Reply
  Renee
  31 augustus 2011 at 19:17

  Tip van de dag: Ze zijn ook te koop bij de big bazar, daar liggen ze nog met de oude verpakking maar dan voor maar 2,99!

 • Reply
  Nannick
  31 augustus 2011 at 19:59

  Klinkt heeel goed!

 • Reply
  Nicole
  31 augustus 2011 at 20:14

  heb nog nooit een peel-off mascer gebruikt, maar ben er wel heel benieuwd naar!

 • Reply
  Cynthiiaa
  31 augustus 2011 at 23:34

  Het klinkt super lekker, ik vind het altijd leuk om het eraf te halen.

 • Reply
  Lisa
  1 september 2011 at 01:30

  Ziet er grappig uit zo een gel peel off masker :D Ziet er best goed uit, bedankt voor de tip en review :)

 • Reply
  Daniëlle
  1 september 2011 at 20:04

  Klinkt goed zeg!

 • Reply
  bibi
  2 september 2011 at 08:42

  Oeh, deze ziet er toch wel nais uit! ik denk dat ik het dan toch een keer overweeg om te kopen :)

 • Reply
  Kim
  2 september 2011 at 10:06

  Dit lijkt me best wel handig! Ik ga er zeker een keer naar kijken :)

 • Reply
  Nagehan
  2 september 2011 at 21:38

  Na je review wilde ik ook gelijk dit peel off masker uitproberen! Maar ik vroeg me wel iets af. Je schreef dat als je niet oppast ook een deel van je wenkbrauw kan meenemen, maar neemt het masker dan ook de donzige haartjes van je gezicht mee??

  • Reply
   Aranka
   2 september 2011 at 21:44

   Ik heb echt geen idee, maar mijn wenkbrauw haren kan ik er sowieso met weinig moeite uit trekken, echt apart.

 • Reply
  Nagehan
  2 september 2011 at 23:00

  Ok, bedankt in ieder geval! (wel heel goed geschreven stuk :))

 • Reply
  Pauline
  13 september 2011 at 01:15

  Ook mijn favoriet&^^

 • Reply
  Hermina
  7 november 2011 at 20:30

  Wauuww wat heb je een egaal mooi huid zeg!;o

 • Reply
  Linde
  20 oktober 2012 at 09:39

  Hee, die heb ik ook, maar dan in een andere verpakking. Ik heb hem gekocht bij de action:)

 • Laat een reactie achter