Freedom Make-Up Pro Lipstick Pink Collection

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection_zpstnrcetvr.png

Ik heb jullie al een aantal reviews laten zien van het merk Freedom Make-Up uit Londen. Het klonk als een heel erg leuk budget merk die mooie producten had voor weinig geld. Omdat ik graag kennis wilde maken met het merk kocht ik een aantal dingen waaronder deze vier lipsticks in een vrolijke roze kleur. In totaal waren het er eigenlijk vijf, maar die andere ben ik op één of andere manier kwijt. Maar toch wil ik deze graag aan jullie laten zien!

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection1_zpstlcznhxs.png

Het merk Freedom kennen jullie inmiddels al wel, zelfs een tal van Nederlandse webshops verkoopt het nu. Ik testte al de oogschaduw paletten en de blushes met een gaaf patroontje, nu is het laatste deel van mijn bestelling aan de beurt, de lipstick. Als jullie mijn vorige reviews hebben gelezen weten jullie dat ik het merk Freedom leuk vind, maar het is geen hoogvlieger. De producten zijn vaak heel poederig en het is het vaak nét niet. Toch wilde ik deze lipsticks nog een kans geven.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection3_zpskse7num6.png

De Freedom Pro Lipsticks zien er op het eerste gezicht leuk uit, maar als we even wat beter kijken en voelen, voelt het super goedkoop aan. Het lijkt bijna een kinderlipstick. Het goedkoopste plastic is gebruikt en zo ziet het er ook uit. Ik durf de huls bijna niet mee te nemen want ik ben bang dat de hele verpakking binnen no-time breekt. Ook de lipstick zelf ziet er erg goedkoop uit. Je ziet zeg maar echt de gietrandjes zitten. Zelfs bij een lipstick van Essence zie je dat niet.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection2_zpsnzg5dmiy.png

Eerlijk is eerlijk, het oog wil natuurlijk ook wat, maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Het gaat om de werking en hoe het product er op de lippen uit ziet. Als dat dik in orde is ben ik tevreden! En ach, misschien siert dat het merk ook wel.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection4_zps0kg4kl4e.png

De lipsticks komen uit de Pink Collection en daar hoort nog een andere kleur bij – die ik dus vergeten ben op de foto te zetten -. Je kunt ze los kopen voor 1 pond in de Engelse webshop en alle vijf voor 4 pond. In de Nederlandse webshops zijn ze per stuk € 1,99 dus dan ben je wel duurder uit. Maar als nog is dat geen geld voor een lipstick. Ze hebben vrolijke roze kleuren die divers zijn, maar toch ook wel weer op elkaar lijken, snap je me nog.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection5_zpszklbktc5.png

De kleuren van links naar rechts zijn: Tell Your Friends, Flushed, Pink Lust en Wildflower. Ik vind het alle vier prachtige en vrolijke kleuren, echt lekker knallend roze. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de lipsticks. Omdat ik over de andere producten ook niet echt razend enthousiast was ligt mijn verwachting automatisch een stukje lager.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection6_zpsbazgpgjn.png

Zoals je hier wel kan zien zijn de lipsticks niet echt mooi vormgegeven, maar de kleuren zien er wel ontzettend leuk uit. De lipstick is trouwens best aan de grote kant, ze hebben een inhoud van 3,5 gram en een MAC lipstick maar 3 gram.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection8_zpsyqhjkmwm.png

Swatches! Van links naar rechts zie je de kleuren: Tell Your Friends, Flushed, Pink Lust en Wildflower. Ik moet zeggen dat deze swatches er eigenlijk heel erg goed uitzien. Ze hebben een vrij goede pigmentatie en ik vind ze ook een mooie finish hebben. Niet heel glanzend, maar ook niet matte, best chique! De lipsticks glijden ook zonder problemen over de huid heen en laten meteen een goede kleur achter.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection13_zpsr8kbhx7n.png

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection9_zpsntmmlsr3.png

Tell Your Friends

Dit is misschien de enige kleur die ik niet aan mijn vrienden zal vertellen, omdat hij wel erg licht roze is, niet helemaal mijn ding. Maar hij ziet er redelijk oké uit op mijn lippen.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection14_zpsmzdzkxb8.png

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection10_zps6jjl2cs7.png

Flushed

Dit is echt een prachtige kleur met een mooie dekking en finish. Ik vind hem echt heel erg mooi en zeker een favoriet.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection15_zpsgzty6lgo.png

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection11_zpsz5xybcw7.png

Pink Lust

Dit vind ik ook een prachtige kleur met een mooie en goede finish. Hij is iets feller dan zijn voorganger maar als nog heel erg mooi, ideaal voor de zomer.

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection16_zps6sxhbyin.png

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection12_zpsfcxpkxyd.png

Wildflower

Ook een mooie kleur, maar deze trekt toch een beetje in de lijntjes en heeft toch een wat lichtere gloed die ik niet zo mooi vind. Maar voor de rest ziet hij er ook prima uit!

 photo Freedom Pro Lipstick Pink Collection7_zpsskjwdcah.png

Ik ben echt blij verrast door deze lipsticks, ze hebben echt een prima kwaliteit, brengen makkelijk aan, hebben mooie kleuren en hebben een fantastische prijs. De houdbaarheid is ook prima in orde. Ze overleven het geen hele dag, maar dat heeft geen enkele glanzende lipstick. Na een broodje eten moet je hem wel even bijwerken, maar een glas drinken of een klein hapje kan hij makkelijk aan. De Freedom Make-Up Pro Lipsticks zijn te koop in hun eigen webshop – wat goedkoper is – voor £ 1,00 of bij Nederlandse webshops voor € 1,99.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Femke
  14 augustus 2015 at 10:04

  Hmmm ik had een heel andere review verwacht haha. Ik heb namelijk ook twee lipsticks van dit merk en ik vind ze echt ver-schri-ke-lijk gewoon.. nee, niet mee om te gaan. Blijven totaal niet zitten, komt amper kleur vanaf.. Jammer!

  • Reply
   Aranka
   14 augustus 2015 at 10:16

   Oh echt? Ook dezelfde kleuren? Ik vind deze oprecht fijn!

 • Reply
  Marjolein
  14 augustus 2015 at 10:14

  Ziet er best prima uit eigenlijk! Wel jammer dat de verpakking niet zo luxe aanvoelt maar dat verwacht ik ook niet met zo’n prijs. Flushed vind ik mooi!

 • Reply
  Anna
  14 augustus 2015 at 10:14

  De kleuren lijken wel allemaal opelkaar, maar ze zijn wel mooi!

 • Reply
  Naomi
  14 augustus 2015 at 10:48

  Ziet er goed uit ik vind alleen de kleuren te veel op elkaar lijken.

  x

 • Reply
  Stephanie
  14 augustus 2015 at 10:48

  Ooh ik vind deze lipsticks er best mooi uitzien! De kleurtjes zijn mooi en de pigmentatie is ook prima! Voor maar € 1,99 lijkt het me dus prima kwaliteit!

 • Reply
  Manon
  14 augustus 2015 at 11:14

  Mooie kleuren, een beetje hetzelfde.

 • Reply
  Tamara
  14 augustus 2015 at 11:28

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Amelie
  14 augustus 2015 at 11:41

  Voor 1 pond valt dit zeker niet tegen! Het oogt wat cheap, maar de kleuren zelf zijn echt mooi op je lippen!

 • Reply
  Kelly
  14 augustus 2015 at 11:53

  Ik vind ze best mooi voor deze prijs, met name Pink Lust!

 • Reply
  Nicole
  14 augustus 2015 at 12:11

  Wat een mooie tinten zeg. Ik vind vooral de derde kleur erg mooi!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  14 augustus 2015 at 12:13

  Ik vind dit soort lipsticks meestal verschrikkelijk (vooral als er een soort plastic laagje over de lippenstift heen zit), deze zien er wel oke uit.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  14 augustus 2015 at 14:37

  Ze zien er wel een beetje cheap uit maar ik vind de kleuren er leuk uitzien. Vooral Flushed, Pink Lust zijn mooi. Ziet er leuk uit !

 • Reply
  Danielleeee
  14 augustus 2015 at 15:53

  Ze zien er erg mooi uit, had dit niet verwacht. Toch koop ik dan liever een lipstick van Essence of Catrice.

 • Reply
  Margot
  14 augustus 2015 at 17:05

  Wat een lieve maar vrolijke kleurtjes!

 • Reply
  chucky1012
  14 augustus 2015 at 20:36

  Zulke mooie kleuren ;-)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  14 augustus 2015 at 20:56

  Jammer van de verpakking, maar de kleuren zijn wel erg mooi!

 • Reply
  Dionne
  14 augustus 2015 at 21:20

  Ik ben verrast! Ziet er goed uit!

 • Reply
  justjaxelle
  14 augustus 2015 at 21:26

  ik vind alle 4 kleuren even mooi!!

 • Reply
  Paola
  14 augustus 2015 at 22:34

  Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi! Ze lijken ook wel op elkaar, maar leuk en zeker voor de prijs!

 • Reply
  Evelien
  15 augustus 2015 at 00:19

  Zeer mooie kleurtjes ja! Ik heb ook vier lipsticks van dit merk, waarvan eentje uit de Pink lijn, volgens mij de Pink Lust. Alle kleuren staan je goed, maar de laatste 2 vooral vind ik!

 • Reply
  Bianca
  15 augustus 2015 at 08:48

  De kleuren zien er prima uit maar alleen al door de goedkope verpakking en uitstraling sla ik ze over x

 • Reply
  Caitlyn
  15 augustus 2015 at 10:10

  De verpakking ziet er inderdaad ongelooflijk goedkoop uit, maar de lipsticks zelf vind ik je wel heel mooi staan en zou ik zelf ook wel dragen.
  xx

 • Reply
  Jeanine
  19 augustus 2015 at 16:14

  Ziet er zeker mooi uit!

 • Reply
  Andréa
  19 augustus 2015 at 16:46

  Flushed vind ik echt een hele mooie kleur! Staat je heel erg goed. Ik vind ook dat de verpakkingen van zowel Makeup Revolution als Freedom Makeup wel wat beter kunnen, ik heb hezelfde probleem met mijn MUR lipsticks.
  x

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 augustus 2015 at 17:44

  Flushed is echt heel erg mooi

 • Laat een reactie achter