Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels_zpslylnelk9.png

Eindelijk ga ik er dan mee aan de slag, het nieuwe make-up merk Freedom Make-Up uit Londen! Het lag me al tijden aan te staren en nu is het dan echt tijd om jullie er meer over te vertellen en vooral er meer van te laten zien. Ik begin met dit prachtige oogschaduw palette, het Romance And Jewels palette met 12 prachtige kleuren.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels1_zpskfyoglp9.png

Moet ik jullie geheugen nog even opfrissen over Freedom Make-Up London? Geen enkel probleem, dat doe ik graag. Freedom Make-Up is een budget make-up merk uit Londen en is een kruising tussen de twee populaire merken MUA en Make-Up Revolution. De producten zijn ontzettend scherp geprijsd en ze beloven goede kwaliteit. Omdat ik de namen MUA en Make-Up Revolution hoor ging ik er eigenlijk al wel vanuit dat dit weer een topper van een budget merk ging worden.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels3_zps9q8o6kwm.png

Freedom Make-Up heeft een aantal prachtige oogschaduw paletten in het assortiment die te koop zijn voor maar £ 4,00 wat omgerekend iets van 5 euro is. Ze hebben veel verschillende soorten en ik laat jullie vandaag het Romance And Jewels palette zien. Met je raad het al, romantische kleuren met veel glitter.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels4_zpsaiov1fk0.png

Mila vind het trouwens allemaal reuze interessant wat ik aan het doen ben en poseerde ook even mooi. Deze foto kon ik niet laten om niet te gebruiken, haha. Wat een moppie is het toch!

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels5_zps9spib6ba.png

Dit is hem dan, het prachtige palette van de binnenkant. Het palette is van simpel plastic en het voelt eigenlijk ook wel een beetje goedkoop aan. Het is dus niet echt een super luxe product wat je in handen hebt. Maar gelukkig is het een leuk budget product wat er prima uitziet voor het geld wat je er voor betaald. Het doosje heeft 12 verschillende kleuren oogschaduw en een spons applicator om de oogschaduw eventueel mee aan te brengen. Als je goed kijkt zie je dat de oogschaduws allemaal een mooie shimmer hebben met lekker veel glitter – ook grote glitter stukjes -.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels6_zpsaiczm8xt.png

De kleuren hebben geen namen, maar ik vind ze wel heel erg mooi. Lekker divers en ideaal om een romantische look mee te maken. De kleuren zijn vrij zacht en brokkelig van stuk. Dan merk je toch wel weer dat het een wat goedkoper product is. Na éénmalig gebruik zien de pans er ook niet meer heel erg mooi uit. Maar ik moet toegeven dat ik dat ook heb met bijvoorbeeld W7 of MUR.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels7_zps7ayg7itb.png

Swatches van de bovenste rij oogschaduw. Mooie bruin tinten met een goed pigment.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels8_zpsqzvnfqfb.png

De middelste rij heeft wat meer romantische tinten. Ook deze zijn prima gepigmenteerd.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels9_zpsuc9io3tq.png

In de onderste rij zitten de echte knallers, ziet er goed uit! Vooral dat de zwarte kleur ook echt zwart is.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels10_zpsay50rk5q.png

Eenmaal aan de slag met de oogschaduw merkte ik al snel dat het weer hetzelfde liedje is met wat goedkopere oogschaduw. De swatches zijn fantastisch, maar op het oog tijdens het aanbrengen en blenden blijft er toch maar weinig van over. Dat komt omdat ze zo droog en poederig zijn waardoor het heel erg snel vervaagd. Maar toch vind ik dat je er een mooie en subtiele romantische look mee kan maken.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels11_zpsc57hlpde.png

Ik vind het oogschaduw palette helemaal niet verkeerd, ik hou van subtiele en romantische looks dus dit palette sluit eigenlijk perfect bij mijn wensen aan. Hou je van echte knallende kleuren die ook gezien mogen worden op het ooglid, dan is dit misschien niet het juiste palette voor jou. Tenzij je veel geduld hebt en laagje naar laagje wilt opbouwen.

 photo Freedom Make-Up Pro 12 Romance And Jewels2_zpslk6v6ob4.png

Maar ach, voor die 5 euro vind ik het echt een heel erg mooi palette. De pans hebben een fijne grootte, de pigmentatie is in orde, de kleuren passen goed bij elkaar en je kan er een romantische look mee maken die schittert als diamant! Freedom Make-Up London is te koop in hun eigen webshop waar ze nu nog leuke aanbiedingen hebben!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  De Blogster
  10 juli 2015 at 15:30

  Hmmm… Neh, ik vind dit palette niet echt super. Denk dat ik hem even aan me voorbij laat gaan!

 • Reply
  Kirsten
  10 juli 2015 at 15:43

  Heel erg jammer dat de oogschaduw eenmaal in actie niet super is :(

 • Reply
  Miranda
  10 juli 2015 at 15:43

  Wat is Mila een schatje <3. Eerlijk gezegd had ik meer van dit palette verwacht. De swatches beloven veel ,maar op het ooglid valt het me erg tegen. Heel erg jammer. Bedankt voor je review , want ik was erg benieuwd.

 • Reply
  Sarahdise
  10 juli 2015 at 15:59

  De swatches zien er super uit. Jammer dat het op het oog wat wegvalt…

 • Reply
  Nicole
  10 juli 2015 at 16:03

  Hmm wel een aardig palette maar ik ben er niet echt enthousiast van geworden!

 • Reply
  Manon
  10 juli 2015 at 16:35

  Ik vind het er super mooi uitzien! Oh die kleine komt er ook even tussendoor zo leuk

 • Reply
  Femke
  10 juli 2015 at 17:20

  Ik heb ook make-up van Freedom Make-up..Mijn palette is prachtig maar is zó ontzettend korrelig dat aanbrengen niet fijn is..en hij alleen blijft zitten met een goede primer!

 • Reply
  Caitlyn
  10 juli 2015 at 17:26

  Ik vind het wel mooi, maar het is sowieso niet een palette die ik zou kopen. Leuke review!
  xx

 • Reply
  Margot
  10 juli 2015 at 17:52

  De swatches zijn mooi, jammer dat hij niet super is verder.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  10 juli 2015 at 19:30

  De pigentatie is wel goed voor die prijs!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Tamara
  10 juli 2015 at 20:33

  Ik vind het op zich wel een mooi palette!

 • Reply
  lous
  10 juli 2015 at 20:54

  Qua opbouw en kleuren lijkt ie wel een beetje op het Narsissist palette van Nars, alleen is de pigmentatie daarvan wel supergoed. Voor de prijs is dit een prima vervanger.

 • Reply
  Kim
  10 juli 2015 at 22:10

  Wow wat een mooi palette!

 • Reply
  Sara
  10 juli 2015 at 23:49

  Het palette ziet er mooi uit. Jammer dat de kleuren zo wegvallen, maar voor die 5 euro mag dat. Wat geweldig trouwens, die knappe poes die zo mooi poseert. <3

 • Reply
  Bianca
  11 juli 2015 at 01:13

  Ik zie amper kleur eenmaal aangebracht op jouw huid? Jammer deze laat ik zeker liggen voor die 5 euro koop ik dan liever wat anders haha x

 • Reply
  Marleen
  11 juli 2015 at 01:19

  Hele mooie kleuren, goede swatches en prachtige ooglook Aranka! xx

 • Reply
  Mariëlle
  11 juli 2015 at 12:42

  Fijne review! De swatches zien er goed uit, maar dat moet op het oog natuurlijk ook terug komen!

 • Reply
  manon
  11 juli 2015 at 12:53

  Perfecte swatches, helaas op het oog wat minder. Deze sla ik over.

 • Reply
  Bea
  11 juli 2015 at 15:36

  Wat heb je een heerlijke mascotte, die Mila wordt zo nog wel een bekende Nederlander ;-)
  Ik vind het een schatje!

 • Reply
  Anita
  11 juli 2015 at 20:35

  Even een complimentje voor je mooie foto’s! Ik heb zelf net de producten van Freedom Makeup ontdekt en ben best tevreden. Jammer dat de kleuren niet zo fel zijn maar voor 5 euro is het een prima palette om erbij te hebben.

 • Reply
  Paola
  11 juli 2015 at 21:08

  Wat is Mila toch een mooie kat! Jammer dat het palette op het oog weer tegenvalt. Ik had bij de swatches nog een hoog hebben gevoel!

 • Reply
  Elise
  12 juli 2015 at 11:02

  Prachtig palette, ik ben echt gek op MUR en MUA. Wel een beetje jammer dat de kleurtjes snel vervagen op je ooglid. Voor een nude look zou hij wel heel mooi zijn.

 • Reply
  Andréa
  13 juli 2015 at 20:57

  Ahh, Mila is echt lief! Het palette ziet er mooi uit, maar mijn hart gaat er nou niet bepaald sneller van kloppen ;)
  x

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14 juli 2015 at 14:16

  Ik vind de pigmentatie verrassend goed

 • Laat een reactie achter