Search
Close this search box.

Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL!

Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL!

Ik heb jullie de laatste tijd een aantal producten van het nieuwe budgetmerk Freedom make-up laten zien. Nu heb ik nog meer goed nieuws, naast Makeup Revolution dat een prachtig schap krijgt bij de Etos, komt Freedom make-up ook tijdelijk naar Nederland met een paar prachtige paletten. Ik vertel jullie er snel meer over!

Zoals de tekst al zegt, Freedom make-up komt eerst tijdelijk naar Nederland. In week 39 en 40 liggen de onderstaande paletten in verschillende filialen van de ICI Paris XL in de V&D. Het is eerst een tijdelijk iets en er word gekeken of het aanslaat. Mocht het aanslaan, dan worden er wellicht verdere stappen ondernomen, ik ben dus heel erg benieuwd. Laten we even gaan kijken naar het zestal paletten die in de winkels komen te liggen.

Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL!

Het populaire blush palette van Freedom.

Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL!

En natuurlijk het prachtige contour palette.

Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL! Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL! Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL! Freedom Make-Up komt tijdelijk naar NL!

En vier paletten met 20 verschillende oogschaduw kleuren. Ik had deze paletten nog niet eerder gezien, maar ik vind ze echt heel erg mooi! De prijzen gaan trouwens tussen de € 7,99 en € 11,99 liggen. Ik heb alleen contact met de distributeur dus de winkels mogen zelf hun prijzen gaan bepalen.

De paletten zijn dus beperkt verkrijgbaar in de weken 39 en 40 bij 24 verschillende ICI Paris XL filialen in de V&D. De volgende plaatsen krijgen deze paletten:

 • Arnhem
 • Doetinchem
 • Tilburg
 • Eindhoven
 • Amersfoort
 • Apeldoorn
 • Leeuwarden
 • Assen
 • Zeist
 • Rijswijk
 • Nijmegen
 • Leiden
 • Haarlem
 • Amstelveen
 • Almere
 • Hilversum
 • Utrecht
 • Den Haag
 • Leidschendam
 • Rotterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Maastricht
 • Groningen

Jammer dat Zwolle er niet tussen zit, maar ik ben heel erg benieuwd naar deze paletten. Mijn ervaring met Freedom make-up is wel dat de producten heel erg poederig zijn, dus ik hoop dat dat bij deze paletten anders zal zijn. Ik vind het leuk dat er steeds meer toffe merken naar Nederland komen! Binnenkort heb ik als het goed is nog een paar leuke nieuwtjes voor jullie!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Wow, mooie paletten! Ik denk alleen niet dat ik naar de winkel ga rennen… :p ;) (Iets te veel paletten al voor een niet-beautyblogger.)

 2. Wat ontzettend gaaf dat dit ook tijdelijk naar Nederland komt. Ik wilde net zeggen: ik baal altijd dat dit soort dingen niet naar Zwolle komt…Dat zou het nog een stuk mooier maken, haha

 3. Mijn ervaring met dit merk is echt bagger. Ik vind alle producten die ik tot nu toe heb geprobeerd echt niet fijn! Wel ben ik benieuwd naar blushed en highlighter, daar heb ik namelijk wel goede reviews over gelezen!

 4. Oh dat is leuk nieuws! Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit merk. Als het goed is krijg ik deze maand weer een Ici Paris bon voor mijn verjaardag dus dan kan ik dit merk eens gaan proberen.

 5. Oee ik ben heel benieuwd naar Freedom. Het contour palette ziet er goed uit, deze zou ik wel eens willen swatchen. Ben ook wel heel benieuwd of Freedom langer in de winkels worden verkocht.
  liefs,

 6. Heel jammer! Ik was vandaag in de V&D in Utrecht en daar waren ze niet. En zouden ze ook niet komen. De man achter de balie vertelde me dat ze in de omgeving alleen in Hilversum, Amersfoort en Zeist waren. Baal ik wel echt van.

  Heb je hier misschien een up-date van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *