Search
Close this search box.

Framboos verslaafd?

Kennen jullie dat, je hebt een heerlijke geur gevonden en je wilt er het liefst alles naar laten ruiken. En dat je het de hele dag lang kán ruiken. Nou ik heb dat wel, vooral met framboos. Als ik dat ruik ben ik echt helemaal blij. Ik ben lichtelijk verslaafd aan deze heerlijk geur. Het mag dat wel een heerlijke zomer geur zijn. Maar in de winter gebruik ik het ook lekker. Met deze heerlijke producten ruik ik de hele dag lang als een framboosje!

Met de beautiful ends collectie van Herbal Essences en een paar producten van de framboos lijn van TBS. Elke dag was ik mijn haar met de Beautiful Ends shampoo en conditioner. Ik heb heel erg snel last van dode puntjes maar sinds ik dit product gebruik – ik heb voor het laatst mijn haar in Juni geknipt en heb nu nog steeds geen dode puntjes – heb ik geen last meer van dode puntjes. Een geweldig product dus en met een héérlijke geur. Om mijn haar extra verzoring te geven gebruik ik ook nog het haarmasker en het serum, maar dat niet elke dag. Om mezelf schoon te houden gebruik ik de shower gel van The Body Shop in de geur (hoe kan het ook anders) framboos! En na het douchen smeer ik mij nog even lekker in met de body lotion ervan. Zo begin mijn dag altijd goed. Met deze heerlijke geur die om mij heen hangt! Heeerlijk!

Hebben jullie dat ook dat je producten gebruikt die hetzelfde ruiken of gebruiken jullie lekker alles door elkaar heen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Hm, ik zag Beautiful Ends wel in de winkel liggen, maar ik dacht dat ze niet echt wat zouden doen voor mijn haar. Ik denk dat ik het eens een keer ga proberen.
    En ja, ik hou ervan als mijn producten een beetje hetzelfde ruiken. Ik hou van Almond en Cocos geuren!

    1. Ik dacht eerst ook dat het niet werkte, maar ik kocht het voor de geur en hoopte dat het zou werken. Maar het werkt wel degelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *