Search
Close this search box.

Foto’s van mijn kamer

Eens even een artikel met niet al te veel woorden, niet dat ik van elle lange artikelen ben qua tekst, maar deze wil ik een keer beperken tot alleen maar foto’s van mijn kamer. Benieuwd hoe het er uit ziet en waar ik veel tijd door breng dan moet je zeker eventjes mee kijken naar de foto’s. Het enige waar ik nog niet tevreden over ben is mijn niet witte bed, maar daar komt binnenkort hoop ik toch verandering in. Het is trouwens een gezellige zolderkamer, voor de liefhebbers die het wouden weten ;)

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Jij hebt echt een mooie subtiele kamer! Al die witte kleuren vind ik erg leuk, haha en dat Blond bekertje met de tandenborstel, hoe cute? :) Ik vind je klok overigens erg apart, wel heel mooi. Leuk om zoiets te zien, krijg gelijk kriebels om aan mijn kamer te knutselen hihi.

 2. Het ziet er gezellig en knus uit Aranka! Leuk.
  En die blond-badkamer spulletjes zijn echt heel schattig! Ik zag ze laatst bij Douglas, daar waren ze wit/blauw gestreept en ik twijfelde of ik ze zou kopen voor mijn badkamer, maar nu ik deze foto’s bij jou zie krijg ik weer de ‘Blondkriebels’ ;-).

 3. Het ziet er mooi uit! Veel wit, daar hou ik van!
  Haha ik moest wel lachten om het fotolijstje waar nog geen foto in zit;-) Zo heb ik ook een keer een fotolijst een aantal weken zo gehad, ik had er nog geen geschikte foto voor maar ik vond het lijstje zo mooi:D

 4. Aaahw, nice!! :D
  Ik wil m’n kamer ook nog steeds beetje ‘oppimpen’, zo’n twee maanden geleden aan begonnen maar nog niet klaar haha.
  Heb je trouwens je kamer expres opgeruimd voor het maken van deze foto’s? Zo niet, dan petje af voor het bijhouden ^^

 5. Mooie foto’s, ik was ook al van plan zo’n blogpost te maken met kleine details. Ik hou gewoon van mijn kamertje, ik vind het leuk dat hij zo helemaal van mij is zeg maar. Je kamer ziet er lekker strak, maar toch ook gezellig uit, eigenlijk ook een beetje zoals je site!

 6. Wauw wat een mooie kamer !
  het ziet er erg ‘clean’ uit (met al dat wit bedoel ik ;d) & tegelijk erg ‘girly’
  Perfecte combinatie zou ik zeggen , echt leuk ! xxx Axelle

 7. Wat een mooie foto’s. Je kamer ziet er heel gezellig en knus uit. Ik vind vooral je boekenplank leuk om te zien, maar ik ben dan ook een boekenwurm :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *