Zoek
Sluit dit zoekvak.

FOTD: Bordeaux rood

Vandaag weer eens een look online, dat had ik echt al een hele tijd niet gedaan. Omdat ik ineens helemaal gek ben van de kleur bordeaux besloot ik eens mijn make-up kast in te duiken en daar vond ik een prachtige bordeaux rode oogschaduw die perfect bij mijn outfit paste. Tijd voor een look dus! Omdat ik hem wel site waardig vond besloot ik er een aantal foto’s van te maken!

Wat heb ik gebruikt?

– MAC Studio Fix
– MAC Star Wonder
– Too Faced Shadow Insurance
– Kiko 136
– Catrice Ku’Damm
– Catrice Checkpoint Charlie
– MAC Fluidliner Blacktrack
– Inglot Eyeliner 41
– Rimmel Scandaleyes Show Off
– Rimmel Kate 105

Op mijn lippen heb ik de prachtige lipstick van Rimmel Kate 105.

Over mijn hele ooglid heb ik Kiko 136 aangebracht, een bordeaux rode kleur. In de crease heb ik Catrice Ku’Damm aangebracht met een blendingkwast van Zoeva om te zorgen dat de kleuren mooi overlopen. In de ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen heb ik de highlighter van Catrice in Checkpoint Charlie aangebracht. Beide kleuren van Catrice vind je in het Berlin palette.

 

Mijn eyeliner is van MAC in blacktrack en mijn wimpers zijn bedekt met een laagje Rimmel Scandaleyes Show Off mascara. Heel subtiel heb ik onder mijn ogen nog een beetje oogpotlood van Inglot aangebracht in de kleur 41.

En dan nog even een full face, ik vind het een hele mooie warme herfst look geworden! Fijne zondag nog iedereen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Bordeaux is mooi hè, past perfect bij de herfstig! Ik vind je look erg mooi, subtiel, herfstig en eigenlijk perfect voor alledaags. Een mooie warme look! Ook vind ik dat Rimmel lipstick kleurtje leuk, :)

  2. Ik ben dol op de kleur Bordeaux rood! Ik heb een palletje van Kiko met bordeaux rode tinten maar deze mono-oogschaduw ziet er ook prachtig uit!

  3. Echt heel erg mooi! Die foto van je lippen met lipstick vind ik ook heel leuk, haha is dat gek om te zeggen? :’)
    Als ik deze look zou maken zou ik alleen de eyeliner misschien weglaten. Sowieso doe ik dat altijd al omdat ik eigenlijk alleen zwart oogpotlood heb en omdat dat lijntje dan nog niet echt dun te noemen is, maar ik vind het wel eens jammer dan je dan bij je full face, als je je gewoon recht aankijkt, eigenlijk het meeste eyeliner ziet. Soms vind ik dat wel mooi, maar nu vind ik het een beetje jammer dat je je oogschaduw wat minder goed ziet. Niet als kritiek ofzo voor jou bedoeld hoor, gewoon mijn mening :)

  4. Erg mooie look! Ik had niet verwacht dat ik bordeaux rood mooi zou vinden op de ogen, maar toch wel! :D Ik ga het ook eens proberen. De look staat je erg mooi.

  5. Prachtige look! Dat bordeauxrood staat je echt goed. Ik vind het altijd moeilijk om die kleur in mijn ooglook te verwerken, omdat het me vaak moe laat lijken. Maar dat is in deze look helemaal niet het geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *