Zoek
Sluit dit zoekvak.

Forever 21 opent haar deuren in Amsterdam

 photo DSC_6532_zpsfd402218.jpg

We wisten allemaal al een tijdje dat Forever 21 naar Amsterdam zou komen, volgens mij schreef ik daar vorig voorjaar al over. Het was nog een hele speculatie waar ze dan in Amsterdam kwamen maar uiteindelijk werd het de Kalverstraat met ook nog een ingang bij het Rokin! Een prachtig groot pand van 4500 vierkante meter waar een grote collectie verkrijgbaar is. Benieuwd naar de binnenkant van de Amsterdamse Forever 21? Kijk dan mee!

 photo DSC_6580_zpsba27cbd5.jpg

Helaas kon ik er niet bij aanwezig zijn, maar gelukkig bestaat er nog zoiets als persfoto’s waardoor ik jullie toch nog de binnenkant van de winkel kan laten zien, check die rij terwijl hij nog niet eens open is! Ik zie het al, Nederland is echt klaar voor de Forever 21!

 photo DSC_6372_zpsb6af9cca.jpg

 photo DSC_6492_zps5dea71af.jpg

 photo DSC_6393_zps9b8ca284.jpg

 photo DSC_6411_zps2bb830a6.jpg

Forever 21 heeft een uitgebreid kledingassortiment dat zich vooral richt op de wat jongere generatie. Vandaar natuurlijk de naam Forever 21! Voor mij als 21-jarige kan me dan ook prima in deze stijl vinden! Alles is vrolijk en lekker vrij! En het heeft ook nog eens een leuk prijskaartje zodat we ook nog eens geld overhouden om lekker een avondje op stap te gaan.

 photo DSC_6453_zps9f952007.jpg

Wauw, check al deze prachtige schoenen!

 photo DSC_6449_zps2fce05a9.jpg

Of de lingerie afdeling, het lijkt wel alsof je de Victoria Secret binnen stapt!

 photo DSC_6561_zps1c3bec1d.jpg

 photo DSC_6515_zps3a3a840c.jpg

Maar waar volgens mij iedereen zich het meest op verheugd zijn de prachtige accessoires van de Forever 21, als ik dan ook in de buurt ben ga ik zeker een aantal items scoren!

 photo DSC_6510_zpsd540366a.jpg

De Forever 21 opent voor het eerst haar deuren op zaterdag 19 april om 10 uur ’s ochtends. Wees er snel bij want de eerste 500 klanten krijgen ook nog eens een waardebon van 21 euro! Je vindt de Forever 21 in Amsterdam met een ingang bij de Kalverstraat 11 en Rokin 12. Hebben jullie al een shopsessie bij de Forever 21 gepland?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Yeah! Echt fijn dat er nu ook één in Amsterdam zit, helaas kom ik daar niet zo vaak als ik zou willen (lang leve de webshop). Maar de winkel ziet er echt mooi uit en de collectie die er hangt spreekt me ook erg aan :)

  2. De foto’s zien er allemaal wel heel tof uit! Ik ben echt heel benieuwd. Hopelijk hebben ze ook een beetje leuke kleding voor mij en niet alleen crop tops en dat soort dingen. Ben super benieuwd.

  3. Ooh, ik ga zondag naar Amsterdam! Oh wacht, dan is ‘ie vast niet open. Bummer :( Ik ben trouwens al heel vaak bij Forever21 geweest, maar dan in de VS. Zelfs Rob vond het een leuke winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *