Zoek
Sluit dit zoekvak.

Forever 21 komt in Amsterdam op het Rokin!

Forever 21 fans opgelet! Ik kreeg net een heel erg leuk persbericht binnen over de Forever 21 in Nederland. Dat deze gigantische winkel keten naar Nederland zou komen was al een tijdje bekend maar voor de rest eigenlijk vrij weinig. Hij zou op de Kalverstraat komen maar dat is blijkbaar niet het geval. Hij komt namelijk in het Rokin Plaza pand!

Hierboven zie je al de bouwtekening van de enorme winkel. Het word een flagshipstore van maar liefst 4500 m2! Genoeg ruimte dus om flink te gaan shoppen, ik denk dat je dan wel eventjes zoet bent. De bouw is inmiddels gestart en in het laatste kwartaal van 2013 gaat hij dan eindelijk open!

Helaas moeten we dus nog dik een jaar wachten voordat we in het echt bij de Forever 21 in Nederland kunnen shoppen, maar het is nu gelukkig wel allemaal definitief!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

 1. Wachten duurt zo lang! Maar toch heeeeeeel gaaf om dan eindelijk een Forever 21 in Nederland te krijgen! Ik heb nog nooit wat besteld via hun site, maar dat is meer omdat ik anders zoveel in één keer wil kopen, dan dat ik gewoon eens naar de winkel loop en met een paar items de winkel uitkom (zoals ik dat heb bij H&M). En Amsterdam is natuurlijk wel een eindje weg, maar niet minder gaaf!

  Als het zo ver is moet je maar een shopmeeting organiseren ofzo, haha! Dan kom ik zeker!

 2. Jaaaa! Eindelijk! Ik kan niet wachten tot hij er is! Ik heb al vaak wat besteld vanaf de site, maar het lijkt me nog leuker om het ‘in het echt’ te kopen. Lekker bereikbaar is hij ook! :D

 3. Ahh wat super leuk nieuws. Jammer dat ik amper in Amsterdam kom, maar dan heb ik een goede reden om er eens naar toe te gaan :D

 4. YESYESYESYES eindelijk !
  vind dat ze altijd zulke leuke kleding hebben bij de forever 21, maar nog nooit wat besteld…
  nu kan ik de kleding eindelijk in het echt gaan shoppen, en gelijk de goede maat vinden.
  Amsterdam is wel een eindje rijden, maar dat heb ik dr wel voor over haha

 5. Dit is niet goed voor m’n portemonnee! Ik kijk expres al niet op de site, omdat alles zo aantrekkelijk is & dan komt de winkel in Amsterdam. Oh neeeee! Ik ben wel heel nieuwsgierig! Dat wordt dan in 2013 een treinkaartje Amsterdam pakken * zet in agenda* haha!

 6. Wat leuk dat jullie in Nederland ook een Forever21 krijgen! Ik vond het al bizar dat België er wel twee had en Nederland nog geen enkele aangezien Nederland meestal alles eerst heeft ^^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *