Foreo Luna Mini

 photo Foreo Luna Mini_zpsh2nvx3eg.png

Jullie weten allemaal dat ik groot fan ben van mijn Clarisonic en deze elke dag trouw gebruik, mijn huid ziet er dan zoveel beter uit. Maar ik moet jullie iets bekennen, sinds een tijdje gebruik ik hem niet meer, maar de Foreo Luna Mini, eerst om hem goed te testen, maar eigenlijk is hij nooit meer uit de badkamer verdwenen. Ik vertel jullie snel meer over dit super fijne en handige apparaatje!

 photo Foreo Luna Mini1_zps82k7rhw7.png

“Een stijlvol klein reinigingsapparaat met unieke siliconen aanrakingspunten geschikt voor alle huidtypes, belooft de LUNA™ mini een schonere, stralendere en gezonder uitziende huid in slechts 3 dagen. Zijn diepe, maar zachte routine voelt als een mini-gezichtsbehandeling tijdens elk gebruik, doordat poriën worden gereinigd en ontdaan worden van onzuiverheden die puistjes veroorzaken.” Aldus Foreo over de Luna Mini.

Eigenlijk is het principe vergelijkbaar als alle andere gezichtsborstels, maar de Luna ziet er toch wel een beetje anders uit. Dat komt omdat deze gemaakt is van siliconen en daardoor milder moet zijn voor de huid in plaats van de borstels op andere gezichtsreinigers.

 photo Foreo Luna Mini3_zpsh0yhpcii.png

De verpakking geeft al aan dat het een ander product is dan andere vergelijkbare producten. Het heeft natuurlijk overeenkomsten dat het hetzelfde beloofd qua resultaat, maar het resultaat wordt op een andere manier bereikt. Het apparaat maakt gebruik van een T-Sonic (Transdermale Sonische) technologie en zorgt voor 8.000 pulsaties per minuut die met behulp van een siliconenborstel over de huidlaag worden geleid. Deze pulsaties helpen de poriën te ontdoen van vuil, olie en make-up resten wat de absorptie van huidverzorgingsproducten bevordert.

 photo Foreo Luna Mini2_zpsncmdpiwf.png

Op de verpakking vind je ook een sticker dat het de Elle Beauty Awards in 2014 heeft gewonnen, ik vind dat niet zo gek, want het is echt een fantastisch product. Foreo komt trouwens uit Zweden, vandaar ook de Elle Sweden Beauty Awards.

 photo Foreo Luna Mini6_zpseucogvxg.png

Je hebt vier soorten Foreo Luna’s, de normale versie die er voor 3 verschillende huidtypes zijn, de mini (dat is deze), for men en de luxe versie. Ik heb de mini variant ontvangen en die te krijgen in vijf verschillende kleuren: magenta (fuchsia), turquoise, paars, lichtroze en lichtgrijs.

De siliconen haartjes bieden een comfortabel en milde reiniging voor het gezicht, maar wel een goede. Ik gebruik hem in combinatie met mijn favoriete gezichtsreiniger die door de pulsaties lekker gaat schuimen. De Luna heeft een programma van een minuut en daarin pulseert hij 8.000 keer. Na het reinigen met de Luna voelt mijn gezicht echt heel erg schoon aan, maar totaal niet geïrriteerd.

Aan de achterkant van de Luna vind je nog wat grotere siliconen ‘haren’ deze is bedoeld om de huid een massage te geven zoals de hals of decolleté. Onderin vinden we de ingang voor het kabeltje om hem mee op te laden. Het is een klein en compact apparaatje dat perfect werkt.

 photo Foreo Luna Mini10_zps2dr7bbqz.png

De Luna Mini is een stuk kleiner dan de normale variant en past daarom makkelijk in een tas voor mee onderweg. Ik vond het stiekem wel jammer dat er geen doosje of tasje bij zat om hem in mee te nemen voor onderweg. De eerste paar keren moest ik stiekem wel een beetje wennen, want het is natuurlijk totaal anders dan een borstel, maar na een paar keer had ik het onder de knie. En ik moet zeggen, ik ben echt onder de indruk, want je kan veel makkelijker bij de lastige plekken komen zoals de neusvleugels. Dat lukte bijna niet met de Clarisonic en de Luna heeft daar geen enkel probleem mee en dat vind ik heel groot pluspunt omdat deze zone juist extra verzorging en reiniging nodig heeft.

 photo Foreo Luna Mini5_zpsxaf0lvns.png

De Luna Mini heeft twee verschillende standen, een intense stand met heftige pulstaties en een mildere stand. De Luna mini zet je aan door op de knop in het midden te drukken. De Luna heeft een programma van 1 minuut en geeft om de 30 en 2 keer 15 seconden aan wanneer je moet wisselen van deel van je gezicht. Daarna kan je hem gewoon weer aanzetten mocht je verder willen reinigen of willen gaan voor de massage, maar een minuut reinigen is echt voldoende om je gezicht goed schoon mee te krijgen.

 photo Foreo Luna Mini4_zpsp7gsm9i7.png

Het enige wat meegeleverd is bij de Luna mini is het oplaadkabeltje. Voor de rest zit er helemaal niets bij. Het kabeltje is vrij klein dus moet echt opgeladen worden aan een laptop of computer. Je kan er ook je stekker aan doen van bijvoorbeeld je telefoon, maar het korte kabeltje is vast niet lang genoeg om hem dan op een kastje te kunnen zetten, dat vind ik wel jammer.

 photo Foreo Luna Mini8_zpsif7bbpf3.png

De Luna mini zegt dat hij binnen een uur klaar is met opladen en dat je er dan wel 300! keer mee kan doen. Ik wilde testen of dat ook echt waar is, maar dan ben je bijna een jaar verder! Ik gebruik hem nu 2 maand en ik heb hem nog niet eerder hoeven opladen, ideaal! Mijn Clarisonic moest elke twee weken wel een dag aan de lading, daarin is de Luna echt een stuk beter!

Voordelen op een rijtje:

 • Twee intensiteit levels voor een optimale effectiviteit en comfort.
 • Bij een volledig opgeladen batterij kunt u de LUNA mini 300 keer gebruiken, volledig opladen duurt 1 uur.
 • Dit apparaat is volledig waterproof.
 • De borstels hoeven niet vervangen te worden.
 • Door het gebruik van de Luna worden huidverzorgingsproducten beter opgenomen door de huid.
 • Het siliconen oppervlakte van dit reinigingsapparaat is niet alleen uiterst hygiënisch, maar ook effectief en zacht.
 • Licht en ergonomisch design, makkelijk mee te nemen op reis.

Je moet alleen wel even opletten met reinigers op basis van klei, siliconen of korrelige reinigers want deze kunnen de borstel beschadigen. Dat zou zonde zijn want deze kun je niet vervangen.

 photo Foreo Luna Mini9_zpsapnywshh.png

Ik ben echt razend enthousiast over de Foreo Luna Mini, hij reinigt mijn huid intensief op een milde manier. Maar waarom ik hem zo fijn en goed vind is dat hij makkelijk bij de lastig bereikbare plekken kan komen zoals rondom de neus. Het compacte formaat en de lange gebruikerstijd vind ik ook ideaal. Ja, ik moet toegeven ik vind deze Luna Mini fijner dan mijn Clarisonic en ik had nooit gedacht dat te zeggen. Helaas is de Foreo Luna Mini ook niet goedkoop, want de mini kost € 119,- maar hier hoef je geen dure borstels meer voor te kopen. Foreo is exclusief te koop bij de Douglas. Ben je nog opzoek naar een goede gezichtsborstel? Dan kan ik je deze van harte aanraden!

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Akosua
  19 maart 2015 at 06:23

  Klinkt erg goed, en handig dat je geen borsteltjes hoeft te kopen. En het een stuk minder hoeft op te laden. Ik ben tevreden met mijn Clarisonic, dat was ook een hele investering dus daar houd ik het voorlopig bij.

 • Reply
  Anneloes
  19 maart 2015 at 06:31

  Ik heb hem ook, hij is inderdaad superfijn! Zelf heb ik de paarse variant, maar stiekem vind ik deze turquoise ook wel heel erg leuk moet ik zeggen :).

 • Reply
  lucindainwonderland
  19 maart 2015 at 07:02

  Hij is niet goedkoop, maar het voordeel vind ik echt wel dat je niet om de drie maanden nieuwe borsteltjes hoeft te kopen. Het ziet er echt heel erg leuk uit en ik vind het ook leuk dat hij in meerdere kleuren te verkrijgen is. xxx Lucinda

 • Reply
  Bianca
  19 maart 2015 at 07:23

  Klinkt echt heel goed maar zelf weet ik niet of ik die prijs er voor zou betalen x

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  19 maart 2015 at 07:28

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit product! Het klinkt erg fijn :)

 • Reply
  Margot
  19 maart 2015 at 07:34

  Wat een grappig ding! Fijn dat hij zo goed bevalt.

 • Reply
  Justkristel
  19 maart 2015 at 08:02

  Goed geschreven review met mooie foto’s. Had gehoopt dat deze wat goedkoper zou zijn maar helaas.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  19 maart 2015 at 08:16

  Lijkt me echt een geweldige borstel, maar ik houd het bij mijn Clarasonic, ik hoef geen twee reinigingsborstels.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Mandy
  19 maart 2015 at 08:29

  Klinkt goed!

 • Reply
  Denise
  19 maart 2015 at 08:32

  Ik heb hem zelf ook geprobeerd, maar vond hem best hard trillen op de huid! Fijne review!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  19 maart 2015 at 08:53

  Dit zou zeker meer mijn ding zijn dan de Clarisonic denk ik! Wat een leuk en handig ding :). En die kleur ook hè, wat tof!

 • Reply
  Melissa
  19 maart 2015 at 09:35

  Hij kan wel mega snel opladen zeg! Ideaal! Ik gebruik zelf de Visapure en die moet je toch minstens 4 uur onder stroom leggen. Ik moet zeggen dat het design mij niet echt aanspreekt. Een beetje speelgoed-achtig ofzo. Ik vind het wel een dik pluspunt dat je makkelijk op lastige plekjes kan komen.

 • Reply
  brightmorningdew
  19 maart 2015 at 09:42

  Ohh klinkt goed deze borstel! Beetje jammer van de prijs, dat is eigenlijk de enige reden dat ik deze nog even zou laten liggen!

 • Reply
  Elise
  19 maart 2015 at 11:17

  Echt een super leuk dingetje, ziet er heel interessant uit!

 • Reply
  Esther
  19 maart 2015 at 11:23

  Ik heb de fuchsia-kleurige sinds eind december en ik gebruik hem iedere avond met mijn Purity made simple van Philosophy, de perfecte combo! Ik merk dat mijn huid hier superschoon en glad van wordt en mijn serum en creme wordt absoluut beter opgenomen.

 • Reply
  Susan
  19 maart 2015 at 11:56

  Wat een handige review! Jammer dat de prijs zo hoog is!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19 maart 2015 at 12:24

  Dit klinkt zo handig! Wil deze ook wel uitproberen :)

 • Reply
  chucky1012
  19 maart 2015 at 13:29

  Handig en het klinkt heel goed.

 • Reply
  Vera
  19 maart 2015 at 14:02

  Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds enorme fan van de Clarosonic. Deze van Foreo lijkt me ook echt super. Fijne review en ik ga er zeker meer over opzoeken want ik ben heel benieuwd.

 • Reply
  Esther
  19 maart 2015 at 14:51

  Ah hij is leuk he! Ik werk hier elke week mee (in de douglas) om hem aan klanten te laten testen. Zelf heb ik hem al hem al een aantal keren gebruikt en ik ben er ook dol op!

 • Reply
  Lisa
  19 maart 2015 at 16:45

  Lijkt me heel fijn. Bij een Clarisonic moet je nog borstels vervangen, hier niet.

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  19 maart 2015 at 17:55

  Wat jammer dat hij zo duur is! Hij klinkt echt super!

  XO

 • Reply
  Tania
  19 maart 2015 at 18:28

  Heb zelf nog geen reinigingsborstel en deze ziet er wel heel interessant uit.

 • Reply
  Nicole
  19 maart 2015 at 19:38

  Dit lijkt mij echt zo fijn! Wel best duur maar opzicht doe je er lang mee en hoef je niks te vervangen.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  19 maart 2015 at 19:42

  Wat een bijzonder dingetje, lijkt me best wel eens fijn!

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  19 maart 2015 at 20:15

  Wat een fijn review! Ik ben echt nieuwsgierig geworden! Ik gebruik de Clarisonic die ik heel fijn vind, maar ik vind de borstel van 25,00 per stuk wel erg duur elke keer. De Foreo Luna mini is lekker compact, heeft geen nieuwe borstel nodig en hoeft zelden opgeladen te worden. Klinkt heel goed!

 • Reply
  Mieke van der Sande
  20 maart 2015 at 10:59

  Klinkt goed! Wel een dure aanschaf die je niet zomaar even doet. Wie weet een leuke hint als verjaardag cadeau ;-) *zet ik erbij op de lijst * Liefs,

 • Reply
  Andrea
  20 maart 2015 at 19:45

  ziet er echt heel leuk en handig uit! Ik ben wel benieuwd of je hem nou echt zo vaak op 1 batterij kunt gebruiken ;)
  x

 • Reply
  Linda
  22 maart 2015 at 16:01

  Fijne review! Ik heb daarna nog wat meer informatie gezocht en filmpjes bekeken en heb daarna de “normale” versie voor een gecombineerde huid besteld. Ben er zeer blij mee ik weet niet hoe het is vergelijking met de clarisonic deze was me toch te duur doordat de borstel steeds vervangen moet worden. Ik vraag me wel af of je naast het gebruik van de foreo ook gewoon moet scrubben..

 • Reply
  Romina D'Astolfo
  23 maart 2015 at 23:01

  Ik heb de gewone Foreo (dus niet de mini) in de roze versie en ben er echt verliefd op :D Ik kan niet meer zonder! De versie die ik heb heeft wel een reistasje en een gewone lader (voor in het stopcontact) die vrij lang is, dus dat vind ik dan misschien wel een voordeel. ^^ Heb er ook een review over geschreven en ben er ZO blij mee <3

 • Reply
  Jessica
  29 mei 2015 at 10:47

  Wat een leuke en duidelijke review heb je geschreven! Ik heb gisteren zelf na lang twijfelen tussen de Clarisonic en Foreo Luna de Luna mini gekocht. Voor de meiden die er misschien in geïnteresseerd zullen zijn. Bij de kassa kreeg ik nog 10% korting met mijn Douglas kaart deze week en kreeg ik er een klein tasje ( niet van Foreo zelf, maar wel super service) er extra bij.

 • Reply
  Patries
  8 januari 2016 at 18:44

  Ik heb de fineness en deze werkt net zo als de Foreo, die heeft mijn vriendin gekocht. Ik ben heel tevreden met dit apparaat. Is nog een stuk goedkoper ook. Scheelt de helft

 • Laat een reactie achter