First Try: Nieuwe Catrice Herfst/Winter Producten ’17

First Try: Nieuwe Catrice Herfst/Winter Producten ’17

Ik kreeg zoals gewoonlijk weer een heel leuk tasje vol met de nieuwe Catrice producten die in het vaste assortiment komen. Ik test onder andere nieuwe lipsticks, een mascara, eyeliner en concealers uit. Kijken jullie met me mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Stef
  11 augustus 2017 at 15:26

  Haay het ziet er goed uit, ik vind die paarse lipstick alleen niks.
  Die metallic lip powder staat je daarin tegen wel weer erg goed:)
  Xstef

 • Reply
  chucky1012
  12 augustus 2017 at 07:44

  Mooie look!
  Zeer opvallende kleur lipstick ;-)

  Xoxo

 • Laat een reactie achter