Zoek
Sluit dit zoekvak.

First Try: Nieuwe Catrice Herfst/Winter Producten ’17

First Try: Nieuwe Catrice Herfst/Winter Producten ’17

Ik kreeg zoals gewoonlijk weer een heel leuk tasje vol met de nieuwe Catrice producten die in het vaste assortiment komen. Ik test onder andere nieuwe lipsticks, een mascara, eyeliner en concealers uit. Kijken jullie met me mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Haay het ziet er goed uit, ik vind die paarse lipstick alleen niks.
    Die metallic lip powder staat je daarin tegen wel weer erg goed:)
    Xstef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *