Zoek
Sluit dit zoekvak.

First Try: Lidl Elektrische Foundation Applicator

Een tijdje geleden kwam ik een video van Vera tegen met een elektrische foundation applicator en vond dat eigenlijk heel erg leuk! Tot dat ik de prijs zag en besloot het maar links te laten liggen. Afgelopen week tipte een vriendin mij de Lidl folder die ze nu ook ging verkopen voor € 7,99! Dat moest ik natuurlijk testen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Ik had nog nooit van een elektrische foundation applicator gehoord en ik had er dus ook al mijn twijfels bij of dit fijn zou werken. Het aanbrengen ziet er best onhandig uit vind ik. Jammer dat het tegenvalt maar voor die prijs kon je het zeker eens proberen. Ik hou het voorlopig toch bij mijn trouwe Real Techniques kwast!

  2. Ziet er aardig natuurlijk op???!!! Misschien moet je even je eigen filmpje terug kijken…je gezicht is 1 grote gevlekte boel! Met een dikke rand bij je kaak

    1. Op camera lijkt het erger dan het in het echt was, maar ik geef toe dat het niet het gewenste resultaat gaf. Mijn eerste indruk was hoe het er in ‘real life’ uitzag zonder dat ik de beelden terug heb gekeken dus daarom vind ik het wel meevallen!

  3. Grappig hoe meningen zo kunnen verschillen, ik heb hem zelf best wel positief gerevieuwd! :$! Ik heb voor gebruik een flinke klodder dagcreme erop gedaan, had wel het idee dat die daardoor de foundation wat fijner verdeelde! Ik begrijp wel wat je bedoeld qua dekking; hij is wel heftiger dan bijvoorbeeld een kwast :). Al is onze conclusie redelijk hetzelfde, een leuk hebbedingetje. Helemaal als je geen €74 over hebt voor de color me variant! :P

  4. Jammer dat ik niet eerst op internet zocht naar reviews over dit apparaat. Heb hem gisteren aangeschaft, want ja, €8,- maar! Vanochtend gebruikt voor het eerst, en het vlekt heel erg bij mijn kaken en wangen, alsof ik dat heb overgeslagen! Natuurlijk geen tijd om er af te halen en opnieuw met een kwast te doen, dus ik loop nu tot 3 uur met zo’n vreselijk gezicht rond op school. Hellup ??

  5. Bij mij werkt dit apparaat als een wonder, ik gebruik dan wel het andere opzetstukje om mijn foundation te doen, dat werkt wel goed, die platte opzetstukjes heb ik maar weggegooid, want die vlekken inderdaad echt heel erg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *