First Try: Lidl Elektrische Foundation Applicator

Een tijdje geleden kwam ik een video van Vera tegen met een elektrische foundation applicator en vond dat eigenlijk heel erg leuk! Tot dat ik de prijs zag en besloot het maar links te laten liggen. Afgelopen week tipte een vriendin mij de Lidl folder die ze nu ook ging verkopen voor € 7,99! Dat moest ik natuurlijk testen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  29 juli 2016 at 15:33

  Jammer dat dit tegenvalt!
  Ik zou het niet kopen.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  29 juli 2016 at 15:48

  ik hou zelf wel van meer dekking, fijne review!

 • Reply
  Vanessa
  29 juli 2016 at 15:52

  Ik had nog nooit van een elektrische foundation applicator gehoord en ik had er dus ook al mijn twijfels bij of dit fijn zou werken. Het aanbrengen ziet er best onhandig uit vind ik. Jammer dat het tegenvalt maar voor die prijs kon je het zeker eens proberen. Ik hou het voorlopig toch bij mijn trouwe Real Techniques kwast!

 • Reply
  Jolanda
  29 juli 2016 at 18:29

  Ziet er aardig natuurlijk op???!!! Misschien moet je even je eigen filmpje terug kijken…je gezicht is 1 grote gevlekte boel! Met een dikke rand bij je kaak

  • Reply
   Marlous
   30 juli 2016 at 00:24

   Wat een onaangename reactie. Ik denk dat een constructievere reactie meer op zijn plaats zou zijn.

  • Reply
   Aranka
   30 juli 2016 at 00:36

   Op camera lijkt het erger dan het in het echt was, maar ik geef toe dat het niet het gewenste resultaat gaf. Mijn eerste indruk was hoe het er in ‘real life’ uitzag zonder dat ik de beelden terug heb gekeken dus daarom vind ik het wel meevallen!

 • Reply
  mieke | mieksmind
  30 juli 2016 at 13:44

  oh nee dit vind ik helemaal niks. Dikke faal ;-) jammer lidl leuk geprobeerd, gelukkig hebben ze wel andere fijne producten!

 • Reply
  Nicole
  30 juli 2016 at 22:22

  Grappig hoe meningen zo kunnen verschillen, ik heb hem zelf best wel positief gerevieuwd! :$! Ik heb voor gebruik een flinke klodder dagcreme erop gedaan, had wel het idee dat die daardoor de foundation wat fijner verdeelde! Ik begrijp wel wat je bedoeld qua dekking; hij is wel heftiger dan bijvoorbeeld een kwast :). Al is onze conclusie redelijk hetzelfde, een leuk hebbedingetje. Helemaal als je geen €74 over hebt voor de color me variant! :P

  • Reply
   Nicole
   30 juli 2016 at 22:24

   Uh zie nu de spelfouten pas.. oops!

 • Reply
  Skylar
  1 november 2016 at 08:04

  Jammer dat ik niet eerst op internet zocht naar reviews over dit apparaat. Heb hem gisteren aangeschaft, want ja, €8,- maar! Vanochtend gebruikt voor het eerst, en het vlekt heel erg bij mijn kaken en wangen, alsof ik dat heb overgeslagen! Natuurlijk geen tijd om er af te halen en opnieuw met een kwast te doen, dus ik loop nu tot 3 uur met zo’n vreselijk gezicht rond op school. Hellup ??

 • Reply
  Tammanna
  29 juli 2017 at 10:47

  Bij mij werkt dit apparaat als een wonder, ik gebruik dan wel het andere opzetstukje om mijn foundation te doen, dat werkt wel goed, die platte opzetstukjes heb ik maar weggegooid, want die vlekken inderdaad echt heel erg

 • Laat een reactie achter