Search
Close this search box.

First Try: Foreo ISSA Tandenborstel

First Try: Foreo ISSA Tandenborstel

Ik heb hem al een tijdje in huis, maar elke keer kwam het er maar niet van er een video mee te maken met een eerste indruk. Maar nu eindelijk wel voor het slapen gaan! Ik poets mijn tanden voor het eerst met deze bijzondere tandenborstel en vertel jullie graag wat ik er van vond! De Foreo ISSA te te koop voor € 169,95 bij de Douglas. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De ISSA gebruikt de Sonic Pulse technologie om tandplak en vlekken te verwijderen, tandsteen opbouw en holtes te voorkomen, en een wittere en heldere glimlach te bevorderen. De siliconen haren masseren het tandvlees comfortabel en voorkomen overpoetsen, daarnaast voorkomen ze schade aan tandvlees en tandglazuur. De ISSA zendt 11.000 zeer intensieve pulseringen per minuut die microvegen creëren die effectief en voorzichtig de tanden en het tandvlees schoonmaken. Gemaakt van sneldrogend, niet-poreus siliconen die bestand is tegen bacteriën opbouw, is de ISSA elektrische tandenborstel ultra-hygiënisch door 10.000x minder bacteriën te dragen dan nylon tandenborstels. Lichtgewicht en handig mee te nemen, de ISSA is USB oplaadbaar met maximaal 365 toepassingen na 1 uur opladen. Volledig waterdicht voor gebruik in bad of onder de douche en met 8 intensiteiten, is de ISSA ergonomisch ontworpen om gemakkelijk vast te houden, heeft een ingebouwde timer en een 3D flexibele borstelkop voor een gezondere mond.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Echt een hele bijzondere tandenborstel! Je ziet steeds meer vloggers ook deze tandenborstel gebruiken, maar ik vraag me af hoe lang die mee gaat. Gebruik jij hem nog wel eens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *