Search
Close this search box.

First Try: Christian Faye wenkbrauwpoeder + wenkbrauwgel

Ik geef het al aan in de video, dit is een nieuw soort video voor mij. In deze video ga ik voor het eerst de Christian Faye wenkbrauwpoeder en wenkbrauwgel testen met bijbehorende malletjes. Of het was is en of het werkt zie je in de video! Mochten jullie dit soort video’s leuk vinden, laat het me dan zeker weten! Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn kanaal?

First Try: Christian Faye wenkbrauwpoeder + wenkbrauwgel

First Try: Christian Faye wenkbrauwpoeder + wenkbrauwgel

Nog even wat korte informatie over Christian Faye. Het merk bestaat sinds 1996 en is begonnen als ‘solo’ wenkbrauw merk; maar is inmiddels specialist in cosmetica producten voor rond de ogen. Alle producten zijn semi permanent, dat wil zeggen: slechts één keer per dag aanbrengen en de rest van de dag blijft de make-up perfect zitten. De producten die ik jullie laat zien zitten vast in het assortiment.

First Try: Christian Faye wenkbrauwpoeder + wenkbrauwgel

Het Christian Faye wenkbrauwpoeder kost € 29,95 en de wenkbrauwgel € 15,95. Voor meer informatie over het merk en verkooppunten kun je terecht op hun website.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

12 reacties

  1. Ik gebruik dit poeder ook al een tijdje (in combi met de Anastasia dipbrow pomade).
    Ik vind het een heel fijn poeder, maar gebruik het zonder de sjablonen.
    Puur om mijn eigen vorm meer aan te zetten, die sjablonen zijn toch niet echt ‘eigen’ zeg maar.

  2. Ik heb hier best goede dingen over gehoord, maar ik vind dit echt een absurd hoge prijs! Zelfs mijn geliefde Anastasia is nog goedkoper. Moet eerlijk zeggen dat ik hem niet snel zou proberen.

  3. Wat leuk om dit product eens tegen te komen op een blog! Ik gebruik de wenkbrauw poeder nu al 4 jaar en hij is nog steeds niet op. Ik kan mij voorstellen dat velen niks aan het sjabloontje hebben maar voor mij is hij perfect! Binnen een minuut heb ik beide wenkbrauwen gedaan. Daarnaast heb ik echt lang naar een goede kleur voor mijn wenkbrauwen gezocht en ik ben erachter gekomen dat de grijze kleur (ja serieus) van Christian Faye perfect is voor mij. Ik kan niet meer zonder haha.

  4. Ik gebruik deze al jaren met sjabloon. Er staat volgens mij ook duidelijk in de gebruiksaanwijzing die is voor gelezen, dat de sjabloon tusssen wijs- en middelvinger vastgehouden moet worden. Door een beetje schuiven met de sjabloon kun je m dan strak tegen je huid aanhouden en simpel inkleuren. Daarna even borstelen en bijwerken met de schuine kant van het kwastje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *