Search
Close this search box.

First Try: Catrice Nail Paint To Go Nail Polish Pen

First Try: Catrice Nail Paint To Go Nail Polish Pen

Ik kreeg er een tijdje geleden al een persbericht over, de nagellak pennen van Catrice. Van de week zag ik ze eindelijk in de winkel en was ontzettend benieuwd naar deze bijzondere pennen. Natuurlijk test ik ze uit en vertel jullie wat ik er van vind. Zijn het toppers of echte floppers? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ik had eigenlijk niet anders verwachte van deze pennen. Jammer!
    Toch maar gewoon op de normale manier lakken… blijft het mooiste denk ik.

  2. Ik lees eigenlijk alleen maar slechte recensies, en begin mij af te vragen of niemand bij Catrice dit zelf even heeft getest.

  3. Echt he! Dit is zon bizar product.. t lakt heel mat en idd streperig.. bij mij was na 2u al de helft eraf :( de dag haalde ik niet eens!

  4. Ik heb zo’n zelfde nagellak pen gekocht van L’oreal ; dames ook deze laten liggen in het schap, ze zijn waardeloos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *