First Look: Freedom Make-Up London

Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe merken, vooral als ze ook nog eens heel budget proof zijn! Een vriendinnetje attendeerde me op het nieuwe merk Freedom Make-Up London. Het jonge zusje van Make-Up Revolution. Freedom Make-Up is een heel leuk en aantrekkelijk merk waardoor ik het niet kon laten een bestelling te plaatsen. Voor mezelf natuurlijk, maar vooral om jullie kennis te laten maken met dit merk! Vergeten jullie je trouwens niet te abonneren? Mijn video’s staan altijd eerder online op mijn kanaal dan de site!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Marjolein
  26 juni 2015 at 09:50

  Leuke dingen heb je besteld, ben heel benieuwd naar de reviews! Al snap ik stiekem niet helemaal waarom ze nou een nieuw merk hebben gelanceerd en de producten niet gewoon als Makeup Revolution uit hebben gebracht, haha. Maar als ’t net zo fijn is als Makeup Revolution, dan ben ik sowieso fan haha.

 • Reply
  Margot
  26 juni 2015 at 09:58

  Dit merk kende ik nog niet, maar het ziet er goed uit!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  26 juni 2015 at 11:06

  Leuke items heb je gescoord. Ben benieuwd naar de reviews! X

 • Reply
  Manon
  26 juni 2015 at 14:42

  Ik was al heel benieuwd naar wat jij ervan zou vinden. Ik heb ook een aantal producten hiervan, maar nog niet gereviewd haha! Ik ben het een beetje met de mening van Marjolein eens! 15 producten wow! haha. Ik ben nu wel naar je reviews. Ik heb de pro 12 audacious 3 palette , pro flow roar en pro correct palette :)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  26 juni 2015 at 16:13

  Leuke items, vooral het oogschaduwpalette ben ik benieuwd naar!
  Liefs, Iris

 • Reply
  chucky1012
  26 juni 2015 at 18:01

  Mooie make-up ;-)
  De look staat je goed.

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  26 juni 2015 at 18:12

  Wat een leuke items!

  XO

 • Reply
  Femke
  26 juni 2015 at 18:23

  Ik heb vandaag ook make-up van Freeom Make-Up binnengekregen haha :-)! Ik heb ook zo’n palette, de nr. 12 secret rose! Ik vond deze echter totaal niet mat.. sommige oogschaduws hebben een shiny finish :). Die contour kit heb ik ook, alleen dan in de kleur 01. Ik heb twee lipsticks gekocht (wild flower en game on), wel oké maar aangezie ik ook net mijn Urban Decay heb binnengekregen valt een product van 1 pond natuurlijk tegen, hihi. Wel fijne prijsjes voor deze producten he!
  Wat ik wel ontzettend fijn vind is mijn waterproof eyeliner, die is erg mooi!

 • Reply
  Marthe | Normal Beauty
  27 juni 2015 at 18:01

  Wat een leuke producten! Ik zag net ook de unboxing van Elise Joanne. Ik ben benieuwd naar je reviews! X

 • Reply
  Angela
  29 juni 2015 at 19:34

  Freedom Make-Up ook van make-up academy. Het is een merk wat voortgebracht is uit MUA en Make-up revolution. Ik vind het jammer dat al hun losse oogschaduws en lipsticks in dezelfde kleuren zijn als die ook al eerder verkocht werden door MUA. Verder een interresant merk als je van budget producten houdt, misschien dat ik de contour kit zal aanschaffen verder heb ik de meeste tinten al van MUA.

  Liefss

 • Laat een reactie achter