Zoek
Sluit dit zoekvak.

First Look: Freedom Make-Up London

Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe merken, vooral als ze ook nog eens heel budget proof zijn! Een vriendinnetje attendeerde me op het nieuwe merk Freedom Make-Up London. Het jonge zusje van Make-Up Revolution. Freedom Make-Up is een heel leuk en aantrekkelijk merk waardoor ik het niet kon laten een bestelling te plaatsen. Voor mezelf natuurlijk, maar vooral om jullie kennis te laten maken met dit merk! Vergeten jullie je trouwens niet te abonneren? Mijn video’s staan altijd eerder online op mijn kanaal dan de site!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Leuke dingen heb je besteld, ben heel benieuwd naar de reviews! Al snap ik stiekem niet helemaal waarom ze nou een nieuw merk hebben gelanceerd en de producten niet gewoon als Makeup Revolution uit hebben gebracht, haha. Maar als ’t net zo fijn is als Makeup Revolution, dan ben ik sowieso fan haha.

  2. Ik was al heel benieuwd naar wat jij ervan zou vinden. Ik heb ook een aantal producten hiervan, maar nog niet gereviewd haha! Ik ben het een beetje met de mening van Marjolein eens! 15 producten wow! haha. Ik ben nu wel naar je reviews. Ik heb de pro 12 audacious 3 palette , pro flow roar en pro correct palette :)

  3. Ik heb vandaag ook make-up van Freeom Make-Up binnengekregen haha :-)! Ik heb ook zo’n palette, de nr. 12 secret rose! Ik vond deze echter totaal niet mat.. sommige oogschaduws hebben een shiny finish :). Die contour kit heb ik ook, alleen dan in de kleur 01. Ik heb twee lipsticks gekocht (wild flower en game on), wel oké maar aangezie ik ook net mijn Urban Decay heb binnengekregen valt een product van 1 pond natuurlijk tegen, hihi. Wel fijne prijsjes voor deze producten he!
    Wat ik wel ontzettend fijn vind is mijn waterproof eyeliner, die is erg mooi!

  4. Wat een leuke producten! Ik zag net ook de unboxing van Elise Joanne. Ik ben benieuwd naar je reviews! X

  5. Freedom Make-Up ook van make-up academy. Het is een merk wat voortgebracht is uit MUA en Make-up revolution. Ik vind het jammer dat al hun losse oogschaduws en lipsticks in dezelfde kleuren zijn als die ook al eerder verkocht werden door MUA. Verder een interresant merk als je van budget producten houdt, misschien dat ik de contour kit zal aanschaffen verder heb ik de meeste tinten al van MUA.

    Liefss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *