Zoek
Sluit dit zoekvak.

First Impression: Beautyblender Liner Designer

We kennen de Beautyblender allemaal, het populaire roze sponsje om onder andere je foundation mee aan te brengen. Sinds kort komen ze met steeds meer andere producten zoals nu de Liner Designer. Een handig siliconen tooltje om perfect je eyeliner, oogschaduw of lipliner mee aan te brengen. Dat test ik natuurlijk uit! De Beautyblender Liner Designer is te koop voor € 19,95 bij Douglas en webshops. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Wat een leuke tool, wel valt de prijs wat tegen! Dan is plakband toch wat cheaper :) ! Je eyeliner zit heel strak en mooi !

 2. Handig maar ook duur zeg voor een plastick dingetje
  Wel een hele fijne video en goed uit gelegd
  Ik denk dat er snel veel dupe’s van gaan komen, zoals bij de beautyblender en dan zou ik misschien eerder overwegen of ik deze zou kopen.
  Niet voor 19€ iig

 3. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken! Wel jammer van de prijs, dat houdt me dan toch wel tegen.

 4. Grappig dingetje maar ik vind het inderdaad bestwel prijzig voor zo een stukje siliconen. Er zijn ook heel veel andere dingen die misschien al in je huis liggen die je voor dat soort dingen kunt gebruiken. En om heel eerlijk te zijn denk ik ook niet dat het iets is wat ik zelf er vaak bij zou pakken.

 5. Echt een super handig ding lijkt me dit! Zelfs voor matte lip lacquers is het dus goed te gebruiken. Daar zou ik het ook goed bij kunnen gebruiken omdat je echt ieder lijntje ziet. Ik zou hem zo kopen als hij €10,- goedkoper was, haha.

 6. Ik zou echt nooit zoveel geld betalen voor een stukje plastic, ookal zit je liner erg strak!
  En Aranka misschien had je het zelf al gezien maar deze kleur op je lippen maakt je tanden wat geler dan ze zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *