Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Finally it’s mine: Nikon D5100

Mooie foto’s daar hou ik van en dat is wel een van mijn pluspunten al vind ik zelf. Ik maak graag mooie foto’s voor mijn blog, maar helaas niet met een eigen camera. Achter de schermen gebruikte ik altijd de spiegel reflex van mijn zusje, heel lief natuurlijk maar dat levert natuurlijk wel eens woorden op. Dit kon dus niet langer zo, ik had er zelf eentje nodig. En vandaag is het dan eindelijk zoveel ik mag eindelijk zeggen dat ik een eigen spiegel reflex heb!

Mijn zusje heeft een Nikon D3100 en daar maakte ik altijd mijn foto’s mee. Perfect toestelletje, alleen een maar er was een camera met een draaibaar schermpje, dat moest ik hebben want dan kan je makkelijk filmpjes van jezelf maken en foto’s van jezelf. Ideaal met een beautyblog. En waarom een Nikon, simpel dan kunnen we samen doen met de accessoires. Goed, ik ben totaal geen camera kenner en heb er dan ook absoluut geen verstand van maar hieronder dus een paar kiekjes. Deze is iets beter dan de vorige camera die ik gebruikte, maar dat verschil zie je volgens mij totaal niet.

Troepie!

Chocolaatjes op mijn bureau die ik allemaal niet lust.

Broek en schoen van mijn zusje, leuk extraatje aan de D5100 is dat je er allemaal effecten mee kan doen, zo dus ook simpel zwart wit foto’s!

Ik ben in ieder geval helemaal in mijn nopjes met mijn eigen camera, hoef niet mee te wachten of half ruzie te maken of ik hem weer mag lenen, nee nu kan ik het zelf! En sorry voor de late artikelen, ik heb op dit moment tentamens ;).

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

 1. Ik heb in januari een canon 500d gekocht en daar ben ik ook echt superblij mee.. een wereld ging voor me open.
  Mag ik vragen hoeveel je ervoor betaald hebt?

 2. Wauw, wat een mooie! Je maakte al goede kwaliteit foto’s en nu zijn ze ook weer heel mooi scherp. :) En zo’n schermpje lijkt me echt ideaal. Succes met je tentamens. xx

 3. Aah, wat leuk! Mijn ouders hebben ook net een Canon Powershot gekocht en hoewel dit geen spiegelreflex is, je kunt er wel heel mooie foto’s mee maken die er bij in de buurt komen. Ook deze heeft zo’n draaibaar schermpje, zo handig!

 4. Oh wat gaaf! Haha ik snap het helemaal, ‘woorden’ met je zusje ;)
  Ik heb zelf een (oudere) zus, we maken ook soms ‘problemen’ als we dingen van elkaar lenen haha

  En succes met je tentamens!

 5. Super camera! Haha & het scheelt vast heel wat, nu er geen ruzie meer hoeft te komen.. Ennuh, succes met je tentamens, Aranka! :-)

 6. Hoi, Welke nagellak heb jij hier op? Ik ben nog op zoek naar de perfecte rode kleur, vandaar…. Groetjes Frauke

 7. Mooie camera! Ik heb hem nu ook :) heb je een aparte microfoon voor het filmen om het geluid van de autofocus weg te nemen? Ik ben hier nog naar op zoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *