Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fimo Canes

Mijn zusje en ik worden steeds gekker van nail art. Aangezien ik eBay nu helemaal ontdekt heb, kon het niet uitblijven dat er een aantal nail art dingen op onze deurmat zouden eindigen. Ik heb al een aantal dingen besteld zoals dottingtools, fimo canes, pump bottles en rhinestones. Het leukste is nog dat het bijna niks kost! Vandaag dus een artikel over fimo canes! Ik ben trouwens echt verrast door deze dingen, want het leek me eerst echt helemaal niks.

Hier zijn ze dan 100 fimo canes in allemaal verschillende soorten figuurtjes. Echt van alles zit ertussen. Bloemtjes,  hartjes, fruit, groente, stikjes, vlinders, dieren, blaadjes, sterretjes en noem het maar zo gek op het zit er wel tussen. Het eerste wat mijn zusje en ik dachten was: “zijn ze maar zo klein?”. De foto’s zijn behoorlijk misleidend en zo lijken het net hele grote staafjes maar ze zijn behoorlijk klein. Achteraf dachten we ook meteen ze moeten wel zo klein zijn anders zijn ze veelte groot om op je nagels te plakken.

Kijk eens hoe leuk ze zijn! Je kan het trouwens ook op kaarten gebruiken of zelf speldjes ermee maken, het hoeft niet persee op je nagels. Mijn moeder en tante maken zelf kaarten en vonden ze ook erg leuk en gaan de fimo canes ook in hun kaartjes verwerken!

Kijk hoe klein ze eigenlijk zijn.

Oja niet geheel onbelangrijk, je moet de fimo canes in plakjes snijden. En dat is echt een rot klus. En hiermee bedoel ik dat je ze echt flinter dun moet snijden want anders zijn ze veelste dik voor je nagels en vallen ze er binnen no time weer af en dat wil je natuurlijk niet hebben. Mijn moeder kan erg goed snijden dus zij heeft voor ons een paar gesneden, ze deed dit met een speciaal hobby mesje die je gewoon bij een hobby winkel kan kopen. Je plakt de fimo canes vast met nagel lijm (wij gebruiken die van Essence, die kan je kopen in de grotere schappen). Als ze zijn vast geplakt doen we er nog een topcoat overheen en klaar is Kees!

In dit bakje bewaren we ze, we moeten er nog veel snijden maar dat komt nog wel!

Ik heb ze op eBay gekocht voor € 3,27 voor 100 stuks bij deze verkoper. De service is erg goed ik had ze in 10 dagen!

Zijn jullie trouwens benieuwd naar een nail art met de fimo canes? Zeg het dan tussen de comments en dan komt er een tutorial aan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. ”ze deed dit met een speciaal hobby mesje die je gewoon bij een hobby winkel kan snijden”

  Kan je bij een hobby winkel snijden? haha, wel grappig.

  Leuk artikel, ik heb ze zelf ook maar ik heb nooit zin om eraan te beginnen…

 2. ben benieuwd! Zou graag een tutorial willen zien! Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, wist tot voor kort niet eens wat fimo canes waren!

 3. ik heb er vijf, voor 50 cent per stuk ofzo, echt super duur, maar ik had die bij een winactie dus dat maakt niet uit.
  Ik wil ze ook graag hebben, maar ik koop nooit iets bij ebay.

 4. Nail-art is niet helemaal mijn ding, hoewel ik het wel erg mooi vind om naar te kijken. Maar die fimo canes zijn ook al erg leuk als decoratie! En op kaarten inderdaad! Heel erg leuk!

  Ik ben benieuwd naar jullie resultaten! :)

 5. Ik wil die fimo canes echt heel graag kopen bij ebay, maar het is in dollar! Kan ik dan gewoon met mn bankrekening in euro’s betalen? (aangezien je het over euro’s hebt!)

 6. maar ik heb gekeken en zijn het dan 100 staafjes en het is in dollars kun je dat dan wel in nederland betalen en hoeveel is de verzendkosten

  gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *