Search
Close this search box.

Filmpje: Opgemaakt #4

Het is weer tijd voor een opgemaakt filmpje! Benieuwd wat ik allemaal heb opgemaakt? Je ziet het in het bovenstaande filmpje. Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Die douchegel van Kiehl’s lijkt me heerlijk! Maar als het een typische kerst/winter geur is, is die lekkerder voor in de winter hihi, tijd voor de lekkere lente geuren! Je hebt trouwens bijna 2000 volgers, wauw! :)

 2. Leuk filmpje! Wat een hoop spulletjes heb je opgemaakt. Ik heb ook nog heel veel half volle producten staan, soms blijft het zo lang staan dat het als ik het weer eens wil gebruiken niet goed meer ruikt en het dan weg moet gooien. Ga zo eens kijken wat ik allemaal nog precies heb staan en ga dat even uitzoeken en dan eerst opmaken.

 3. Leuk filmpje en fijne producten die je hebt opgemaakt. Ik snap overigens wel wat je bedoeld met de Elvive extraordinary oil. Hij is wel fijn, maar niet speciaal of iets.

 4. Wat weer een leuk filmpje. En wat weer een hoop opgemaakt. Ik gebruik ook olie van de kapper (Kerastase en CHI) en ik wil niet anders meer.

 5. Ik vond die tonic van Nivea helemaal niet fijn, ik kreeg allemaal puistjes opeens. Nu ik hem niet meer gebruik heb ik nergens meer last van.

 6. Hoi Aranka,
  ik keek op YouTube je filmpje.
  Toen ik klaar was met kijken, typte ik in het zoekbalkje ‘Opgemaakt’
  Toen zag ik dat je al 4 andere opgemaakt video’s had gemaakt.
  Dus dit is eindelijk je 5de opgemaakt video!

 7. Die toner van nivea gebruikte ik ook! Was er wel tevreden over. Ik gebruik van loreal de mythic oil die vind ik persoonlijk veel fijner, die komt ook van de kapper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *