Search
Close this search box.

Filmpje: mijn make-up stash

Het was alweer een hele tijd geleden maar het is weer eens tijd voor een make-up stash filmpje! Hebben jullie nog vragen of andere verzoek filmpjes, let me know! Enjoy!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Heeei, ik heb de laatste tijd als ik jouw website wil bezoeken een melding dat er gevaarlijke inhoud van verdachte websites wordt gebruikt. Hierdoor kan ik met veel moeite op jouw website komen ;'( Groetjes!

  2. Wat vind je van de bb cream van estee? Heb hem zelf ook maar weet nou niet echt wat ik er precies van vind!!! Miss heb je al een review gedaan trouwens.. ik ga nu even kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *