Search
Close this search box.

Filmpje: Make-up Stash Juli 2011

Bekijk het filmpje in HD!

Ik heb mijn make-up overgeplaatst naar een andere kast, waar het allemaal in 1 lade past dus lekker overzichtelijk is in plaats van in allemaal verschillende kastjes etc. En ik dacht, waarom maak ik dan niet meteen een stash filmpje. Dus hier is hij, mijn stash filmpje! Hopelijk vinden jullie het leuk. Ik dacht dat ik meer had, maar als ik het zo zie valt het nog reuze mee!

Het rare geluid wat je elke keer hoort is het scherpstellen van de camera.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Je hebt misschien niet heel veel, zoals al die andere beautybloggers,
    maar je hebt wel supermooie merken er in zitten! :D

    En je komt op het goede moment met zo’n filmpje, want ik hou van dit soort filmpjes haha!

  2. Ik vind dat je een erg mooie, overzichtelijke stash hebt! Vooral je MAC’cies zijn erg mooi om te zien in afwisseling met je Catrice producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *