Filmpje: Hoe maak ik mij op?

Vandaag alweer een filmpje voor jullie, ja ik ben echt in de filmpjes mood! Als jullie zoveel filmpjes niet leuk vinden moeten jullie dat maar zeggen want dan maak ik er gewoon minder. Vandaag een filmpje hoe ik me opmaak. Ik heb hem opgenomen met mijn webcam maar dat was volgens mij niet zo een goed idee, op de doos stond dat er een HD camera in zat en in de winkel vertelde ze me dat het van goede kwaliteit was, maar helaas zoals je in het filmpje kan zien is dat het niet. Hopelijk kunnen jullie het toch nog een beetje goed zien.

Welke producten heb ik gebruikt?

Gezicht:
MAC Studio Fix Fluid
MAC Mineralize Skin Finish Natural
MAC Dainty

Ogen:
Too Faced Shaduw Insurance
Sleek Oh So Special Palette
MAC Haute & Naughty Lash

Lippen:
TBS lipstick in 49

Alle kwasten komen van Zoeva uit het bamboo set.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Esmay
  25 juli 2011 at 09:06

  MAC dainy vind ik nog steeds mooi, maar ik blijf hem te glitterig vinden, al vind ik dat juist ook wel mooi. Haha, ik ben een moeilijk meisje!

 • Reply
  Marjolein
  25 juli 2011 at 09:17

  Leuk filmpje. Je hebt toch een ipod touch? Misschien kun je daar mee opnemen, omdat het ook HD is. Dan zou je het kunnen vergelijken met je webcam.

 • Reply
  Paola
  25 juli 2011 at 10:09

  Leuk filmpje!

 • Reply
  Miranda
  25 juli 2011 at 11:21

  Leuk filmpje, mooie producten gebruik je ook :D

 • Reply
  Joyce
  25 juli 2011 at 11:37

  Ziet er goed uit Aranka, staat je erg mooi! Alleen jammer dat de video-kwaliteit een beetje nalaat. Zou je de liedjes misschien nog erbij willen zetten?

  • Reply
   Aranka
   25 juli 2011 at 11:41

   De liedjes staan vernoemd in de aftiteling! Ja, echt jammer van de kwaliteit.. Had er echt meer van verwacht..

 • Reply
  Tamara
  25 juli 2011 at 14:19

  Leuk filmpje!

 • Reply
  Silva
  25 juli 2011 at 16:52

  Wat een leuk filmpje!

 • Reply
  Elien
  25 juli 2011 at 20:45

  heel leuk filmpje!! moet je meer doen!

 • Reply
  Snoepje
  27 juli 2011 at 23:41

  Heel leuk filmpje moet je vaker doen, maar om eerlijk te zijn vind ik ik je lippenstift niet echt goed erbij gekozen, ik zou voor iets lichter gaan, want het lijken net dezrlfde kleuren omdat je oogschaduw een beetje een donkere blik geeft, het is maar een tip niet gemeen bedoeld!!! :$

 • Laat een reactie achter