Filmpje: Favorieten Juli

Na een prachtige zonnige maand Juli te hebben gehad –niet dus– heb ik toch nog een paar mooie favorieten voor jullie op een rijtje weten te zetten. Kijk mee zou ik zeggen en vergeet het filmpje niet op HD te zetten!

Hebben jullie trouwens nog verzoekjes voor filmpjes? Let me know en ze komen eraan!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Paola
  1 augustus 2011 at 09:58

  Leuk om te zien die i’m sailing lipstick is zo fijn!

 • Reply
  Sharon
  1 augustus 2011 at 12:12

  Die lipstick van Essence wil ik ook nog graag! Leuk filmpje :)

 • Reply
  Esmay
  1 augustus 2011 at 12:14

  Leuk om te zien wat je favorieten zijn!

 • Reply
  Joyce
  1 augustus 2011 at 21:36

  De Haute and Naughty lash is echt geweldig hé? Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wat jij erover geschreven hebt! De Essence lipstick en het Oh SO Special palette zullen ook zeker bij mijn favorieten voorbij komen. :)

 • Reply
  Bonnie
  6 augustus 2011 at 15:12

  Je webcam is veel beter zo, mooi! en ah ik wil ook het oh so special palette hebben!

 • Laat een reactie achter