Search
Close this search box.

Filmpje: Everyday bakje organiseren

Elke dag maak ik me op aan mijn bureau waar ook een bakje staat met make-up producten die ik vaak gebruik. Alleen elke keer als ik weer iets nieuws uit mijn stash pak om te gebruiken eindigd het in mijn everyday bakje. Na een tijd zit dit bakje dus zo ontzettend vol dat er niks meer bij kan, tijd om op te ruimen dus! En dat doe ik dit keer samen met jullie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. ik heb beneden in de badkamer ook zo’n “everyday hoekje”. Ik heb een maand geleden alle make up naar boven in m’n vanity gestoken op m’n kamer omdat ik me ’s ochtends voor werk in de badkamer opmaak…Maar stilletjes aan begint al m’n make up weer te verschijnen in m’n steeds maar weer groter wordende “everyday hoek”…Vriendlief word er krankjorum van

  2. Leuk om te zien!!
    Ik heb ook een everyday bakje. Ik grijp eigenlijk alleen in het weekend naar de rest van mn stash en die producten zijn dan extra leuk om te gebruiken :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *