Search
Close this search box.

Fijne kerstdagen allemaal!

 photo Kerstkaart_zps6bf09e0b.png

Het is dat ik niet duizenden kaartjes op de post kan doen en iedereen persoonlijk kan bedanken voor dit fantastische jaar en jullie het allerbeste wensen, dus daarom doe ik het maar zo. Ik wil jullie een ongelooflijk fijne kerst toewensen, met familie, geliefden, vrienden en andere personen die veel voor je betekenen. Dat jullie er maar lekker van mogen genieten van deze gezellige dagen!

Zelf vier ik dit jaar kerst thuis, bij mijn schoonouders en de opa’s en oma’s, een heel druk programma dus! Gisteravond met kerstavond waren we bij de opa en oma van Danny omdat zijn opa jarig was. Deze ochtend gaan we naar mijn opa en oma om een kopje koffie te drinken en ’s avonds zijn we bij mij thuis om lekker uitgebreid te eten en ’s avonds gezellig op de bank te zitten met een gebakje en een leuke kerstfilm. Tweede kerstdag zijn we bij de ouders van Danny en gaan we lekker gourmetten en vast ook nog wel een kaartje leggen. Drukke planning dus, maar wel ontzettend gezellig.

Ik ben erg benieuwd wat jullie gaan doen deze dagen, ik wens jullie in ieder geval het allerbeste toe en hoop dat jullie genieten van deze kerstdagen. En vertel, wat is jullie kerstlook geworden? Ik denk dat ik het simpel houd, geen jurkjes en over de top looks voor mij :).

Heel veel liefs en geniet vandaag en morgen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *