Fijne feestdagen iedereen!

Fijne feestdagen iedereen!

Lieve allemaal, de meest magische en bijzondere dagen – voor mij dan – zijn aangebroken en daarom wil ik iedereen hele fijne dagen wensen. Geniet even wat meer van de mensen om je heen en sta even stil wat je allemaal hebt, of misschien wel niet meer hebt. Kerst staat voor mij in het teken van familie en gezelligheid, het samen met elkaar zijn en gewoon lekker te genieten. Wat doen jullie deze kerst allemaal?

Bij ons is het zoals altijd lekker standaard, de Eerste Kerstdag zijn we bij de familie van Danny en Tweede Kerstdag zijn we bij de familie aan mijn kant. We gaan er rond het middaguur heen en gaan daarna lekker uitgebreid eten en borrelen daarna vast nog even na. ’s Avonds op Tweede Kerstdag is het nog de bedoeling om met vrienden te gaan stappen maar ik vrees dat ik daar niet zoveel puf meer aan heb.

Voor de rest zal het tot aan Nieuwjaarsdag wat rustiger op de site zijn dan normaal, omdat tot de kerstdagen de bezoekers pieken en daarna weer kabbelend weg gaan komt er nu maar één artikel per dag online. Daarna zit ik trouwens heel erg te twijfelen of ik in het volgende jaar door moet gaan met twee artikelen per dag of terug moet gaan naar één artikel per dag. Het is prima te redden twee artikelen per dag (wel veel werk) maar ik ben benieuwd wat jullie het liefst hebben, één of twee artikelen per dag?

Geniet van deze warme dagen dat ga ik ook doen dus ik ben niet meer zoveel online te vinden de komende dagen. Morgen zal mijn dagboek online komen en voor de rest staat alles klaar tot en met Oud en Nieuw. Dan gaan we natuurlijk terugblikken op een prachtig 2017 met hoge pieken, maar ook diepere dalen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Josien
  25 december 2017 at 11:25

  Fijne kerstdagen ook voor Mila, hoe reageert ze op al het vuurwerk ?
  Is je ziekzijn (pfeiffer?) al genezen ?
  doei, Josien

 • Reply
  femketje
  25 december 2017 at 13:42

  Hele fijne dagen gewenst :D

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  25 december 2017 at 16:56

  Aranka jij ook Fijne kerstdagen ?

 • Reply
  naat1623
  25 december 2017 at 20:39

  Fijne feestdagen.

 • Reply
  Helen
  25 december 2017 at 22:55

  Hele fijne feestdagen Aranka!

 • Reply
  chucky1012
  26 december 2017 at 11:00

  Hele fijne feestdagen!

 • Reply
  Rachel
  26 december 2017 at 11:16

  jullie ook hele fijne dagen lieverd xx

 • Reply
  Fleur
  26 december 2017 at 15:21

  Aah jij ook fijne dagen!
  Ik ben voorstander van één artikel per dag. Ik maak namelijk ook maar één rondje per dag door blog land en zal dan niet terug komen voor de tweede blogpost. Al zou ik die dan ook wel weer de volgende dag kunnen meepakken.. Met andere woorden; doen waar je je goed bij voelt:).

 • Reply
  Anna
  27 december 2017 at 09:48

  Fijne dagen! Wat dacht je van standaard 1 per dag en 1 of 2 x in de week een extra artikel? Een mooie middenweg.

 • Laat een reactie achter