Ik wens iedereen hele fijne feestdagen!

Fijne feestdagen iedereen!

Maandenlang leef je naar kerst toe, ik vooral met mooie collecties en lekkere recepten die viraal gingen op Pinterest. Maar ook privé vind ik de kerstdagen de meest gezellige dagen van het jaar. Met familie en vrienden zijn, lekker eten en gewoon genieten en even niets hoeven (tenminste, als ik voor mijzelf praat). Ik wens jou een hele fijne kerst toe, hoe je die dan ook mag invullen.

Wij hebben dit jaar weer de standaard procedure (waar niets mis mee is, ik vind dat altijd erg leuk) van ouders en schoonouders. Vandaag zijn we met het hele gezin bij mijn ouders en morgen zijn we het met hele gezin bij mijn schoonouders en brengen daar de halve dag door. Het begint altijd lekker standaard met een borrel en een hapje, daarna gaan we uitgebreid eten en daarna zit je nog even na.

Voor de rest staan er geen spannende dingen op het programma, maar vooral lekker genieten en ik hoop dat jullie dat ook doen. Of je nou kerst viert of niet, of je nou in het buitenland zit of niet, of je alleen bent of met een hele familie, geniet van deze dagen!

Ik neem vanaf vandaag ook lekker een kleine break tot aan het nieuwe jaar. Alle artikelen zijn ingepland en mijn bezoekersaantallen zijn sinds gisteravond naar een dramatisch punt gedaald, iedereen viert de feestdagen. De periode tussen kerst en oud en nieuw ligt dit hele wereldje op zijn kont, de bedrijven zijn gesloten en de bezoekers blijven weg. Dus ik heb besloten er zelf ook lekker van te gaan genieten en als ik me verveel en wil werken, dan doe ik dat gewoon maar even helemaal niets doen is ook wel lekker!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  rachel
  25 december 2018 at 12:58

  hele fijne dagen meis x

 • Reply
  Mariska
  25 december 2018 at 13:17

  Fijne feestdagen!

 • Reply
  Sonja
  25 december 2018 at 14:47

  Fijne feestdagen ????

 • Reply
  Gaby
  25 december 2018 at 14:51

  Fijne dagen

 • Reply
  Tessa
  25 december 2018 at 15:36

  Fijne kerstdagen!

 • Reply
  Ingrid
  26 december 2018 at 01:01

  Fijne dagen
  Tip… hoe meer je benoemd dat je aantallen tegenvallen, hoe meer je dit ice jezelf afroept. Enthousiasme werkt daarentegen aanstekelijk (ik bedoel dus niet je enthousiasme voor je blog natuurlijk, maar de uitstraling die je het geeft).

  Think positive, be positive….

  Geniet van je vrije tijd!

 • Reply
  Lisa
  26 december 2018 at 08:08

  Geniet van deze dagen!

 • Laat een reactie achter