Zoek
Sluit dit zoekvak.

FERTI-LILY Conceptie Gel: sperma-vriendelijk glijmiddel

VK FERTI LILY CONCEPTIE GEL IN HAND

Een glijmiddel wordt veel gebruikt. Vooral ook door vrouwen die zwanger willen worden. Vaginale droogheid komt namelijk twee keer zoveel voor bij vrouwen die zwanger proberen te worden in vergelijking met vrouwen die niet zwanger willen worden. Wat veel mensen niet weten, is dat veel glijmiddelen schadelijk zijn voor het sperma, onder meer veroorzaakt door de chemische samenstelling en het ontbreken van een natuurlijke pH-waarde. FERTI·LILY Conceptie Gel werkt goed als glijmiddel om het comfort en plezier van seks te verhogen, zonder schadelijk te zijn voor zaadcellen.

Hoe werkt het sperma vriendelijke glijmiddel?

Het baarmoederhalsslijm is, in tegenstelling tot de vaginale omgeving zaad-vriendelijk; zaadcellen kunnen tot wel 72 uur overleven in deze vloeistoffen. De FERTI·LILY Conceptie Gel bootst de natuurlijke eigenschappen van deze normaal aanwezige vruchtbare vloeistoffen na en de spermacel wordt niet gehinderd om het eitje te bereiken. Daarbij is de gel isotoon en heeft een pH-neutrale waarde wat de overlevingskans van zaadcellen bevordert. Ook bevat het glijmiddel fructose, een natuurlijk fruitsuiker. Fructose geeft zaadcellen de energie die het nodig heeft om door de baarmoedermond naar het eitje te kunnen zwemmen.

Lees ook: FERTI·LILY Conceptiecup

Het gros van de ‘normale’ glijmiddelen verlaagt de beweeglijkheid van het sperma. Het wordt dus trager en kan zo de baarmoeder niet bereiken. Helaas hebben veel bestaande glijmiddelen dan ook, zelfs wanneer deze “spermavriendelijk” genoemd worden, een negatief effect op de fertiliteit. De FERTI·LILY Conceptie Gel draagt bij aan een omgeving waarin zaadcellen kunnen overleven.

VK VERPAKKING FERTI LILY CONCEPTIE GEL 2

FERTI·LILY Conceptie Gel kopen

Mocht je benieuwd zijn naar dit glijmiddel wat vriendelijk voor het sperma is, dan kun je de FERTI·LILY Conceptie Gel voor € 21,95 online bestellen via www.fertilily.com. Stiekem ben ik wel benieuwd of het echt werkt of meer een marketing truc is. Maar wanneer je zwanger probeert te worden is natuurlijk alles meegenomen om het proces te versnellen/verbeteren. Wat vinden jullie ervan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *